Hva spiser og drikker du i kveld?

Føler at det er kyllingvær i hovedstaden. Spørsmålet er om jeg skal kjøpe en hel, som jeg nesten alltid gjør, eller om man skal nøye seg med et et bryst. Uansett blir det enkelt med ovnsstekte poteter. og tenker grønne asparges, men en grønn salat her heller ikke å forakte. Naturlig følge her vil være en rósevinl, sjølvsagt.
 
Butter chicken, men her har me juksa ganske kraftig. Pataks får ta æren for dette. Basmatiris klarer jeg dog å koke på en grei måte. Har lyst på salat også, skulle vel gå an å ha det ved siden av.
 
Butter chicken, men her har me juksa ganske kraftig. Pataks får ta æren for dette. Basmatiris klarer jeg dog å koke på en grei måte. Har lyst på salat også, skulle vel gå an å ha det ved siden av.

Endringer i planene, får middagsgjester i dag, så da blir det morgendagens middag i dag i stedet. Og nå blir det stifado, fikk tak i fin høyrygg.
Vet ikke helt hva som blir tilbehøret foruten salat, det er jo mange muligheter - kokte poteter, potetmos, stekte potetbåter, og også ris.
 
Endringer i planene, får middagsgjester i dag, så da blir det morgendagens middag i dag i stedet. Og nå blir det stifado, fikk tak i fin høyrygg.
Vet ikke helt hva som blir tilbehøret foruten salat, det er jo mange muligheter - kokte poteter, potetmos, stekte potetbåter, og også ris.
Ble høyrygg her også. Langtidsstekt i Guinness.
 
I kveld skal jeg ta i bruk grillen for første gang denne sesongen.

Det blir ytrefilet av svin med gyros krydderi.

Tilbehør: Pommes Noisettes, bakt bifftomat, brokkolini og aromasopp.

Vin: Alpamanta, samme som forrige lørdag. Det er en vin jeg virkelig har fått smaken på, må bare huske på og kjøpe inn mange flasker før polet går tom for den ;)

malbec.jpg
 
Surra det til og spiste litt for mye til sen lunsj, samt bakst og snop før middag i går - så ødela helt matlysten, dermed ble det faktisk så mye igen av at et kyllingbryst at det blir rester i dag, med ekstra grønnsaker blir det nok nok.
 
Var i konfirmasjon i går og etterlag i dag. Kjapp hoderegning tilsier at det er fem år til neste onkelbarn skal bekrefte dåpen. Kanskje jeg rekker å bli sulten til den tid.
 
Ingen tomatpynt her - ei heller asparges ;-)

Varmmat til lunsj, så helt greit med brød med eggerøre og laks. Drikke til er sukkerfri sitronbrus toppet med Bamas pasonsfruktlimonade, som nå er tilbake hos Rema. Blandingforhold er ca 5 til 1, eller mindre, men gir en forfriskende smak på brusen.
 
Steinbittkaker fra den lokale fiskehandler.

Ellers har jeg i hverdagene alltid varmat til både lunsj og middag nå.
 
Slags hjemmelaget indisk, kylling og brune kikerter med en ferdig butter chicken saus. Tilsatt paprika, hvitløk, løk og ekstra chili paste.
 
Tikka masala i dag også. Blir fort et par-tre middager av samme type med de ingrediensene. Byttet ut laksen med kylling, så ble det litt variasjon om ikke annet. En boks Pepsi Max til å skylle det hele ned med.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp