Florø Sportsklubb Fotball

1-2 min: Press fra Stord. Et stor sjanse som keeper redder til corner. (1-0 i avslutning PÅ mål og sjanse).
5-6 min: Etter overtak Stord,så har Florø fått noe mer ball. Frispark fra farlig hold over. (1-1 i sjanser).
8 min: STOLPE Stord. (2-0 i avslutning PÅ mål og 2-1 i sjanser så langt)
10 min: Langt og planløst fra Florø. Andre langpasning som ender som utspill keeper.

Oppsummert første 15 min: Stord farlig i innledning, så kom Florø mer inn i kampen. Åpent, men ser det er svake lag som sjelden klarer mer enn 3 pasninger før balltap. 2-1 i sjanser og 2-o i skudd PÅ mål.

16 min: Corner. Alene i lufta og 1-0 til Stord. (3-0 i avslutninger PÅ mål og 3-1 i sjanser)
17 min: Som et bevis på svakt nivå, en seeeeen takling fra Florø (langedal med gult)
18 min: Frispark på mål av Stord. Skudd som keeper har kontroll på (4-0 i avslutninger PÅ mål og 3-1 i sjanser).

23 min: Det regner. Skjer lite. Mye feilpasninger begge veier.
27 min: Florø satser på innlegg. Upresist. Går utover sidelinja med god margin

OPPSUMMERT: 15-30 min. Lite som skjer. Ingenting av betydning.

32 min: 2-o Stord. Kanonskudd. (5-0 i avslutninger PÅ mål og 4-1 i sjanser)
34 min: Stord i dytten. Godt skudd, blokkert til corner (5-0 i avslutninger PÅ mål og 5-1 i sjanser).
37 min: Siden målet så har Stord full kontroll. Eier ballen. Skaper noen halvsjanser.
39 min: Stor sjanse Stord. Blokkeres fra kort hold (5-0 i avlutninger PÅ mål og 6-1 i sjanser).
45 min: Stord med klart mest ball. Skaper halvsjanser.

OPPSUMMERT 31-45 min: Stord økte til 2-0 og de leder alle statistikker hos meg, såvel som hos bookiene.

1 omgang oppsummert:

Stord best i gang, så litt Florø. Men fra 10 minutter og til pause klar forskjell på lagene
Jeg lar tallene tale

5-0 i avlutninger PÅ mål og 6-1 i sjanser).
7-0 i cornere.
59-41 % i possesion.

LITE å være stolt og kry av med andre ord.

Alt annet enn et soleklart nedrykk vil imponere meg. Dette ser så stygt ut atte hjelp. 0-1-5 og 2-19 i målforskjell? Gud bedre.