Hva spiser og drikker du i kveld?

PapaSmurf

Moderator
4 Jul 2023
6.613
Dette er en tråd som nå debuterer på sitt tredje forum.

Her kan man dele sine kulinariske og kanskje ikke fullt så kulinariske opplevelser til både hverdag og fest.
 
Når man har fint vær på Sunnmøre, da grilles det. Svin indrefilet, et stykke kalvefilet, kyllingbryst fra Stange, franske landpølser, tradisjonell svinemør, et stykke klippfiskfilet, en liten laksefilet, bakte poteter, potetsalat og en grøntsalat, for syns skyld. Dette til 4 personer. Blir muligens rester til middag i morgen:rolleyes:
 
Har liggende et stykke hvalbiff fra Myklebust som har siste forbruksdag merket i dag - regner med det er fint, så det går an å slenge på grilplanna. Lager en slags stuing med løk tenker jeg. Så grilldede spisse grønne paprika (med litt styrke) og noen ovnsbakte poteter til.
 
I går ble det tacogryte som var første rett jeg serverte kona på date for nesten 17 år siden.
Det ble ganske godt denne gangen også.
Mer hjemmelaget nå.


1688904621917.png
 
Hjemmelagde kjøttkaker. Det var ikke jeg som laget dem, vel å merke. Tilbehør var poteter, erter og brunsaus (eller skrives det brun saus?).
 
Det ble for det meste soling her. Noe som førte til at jeg fikk lyst på noe med bacon... Freud hadde sikkert konkludert med noe her, men det gidder jeg ikke å tenke på i dag. Det ble en BLT-sandwich med pommes frites og salat til. En boks Solo Super til drikke.
 
I dag starter mitt nye vegetarprosjekt med matkassen "HelloFresh. "

Målet er å se om det smaker godt nok og om det inneholder nok næringsstoffer til vegetarretter hele uka. Vil poste bilder etterhvert, disse rettene skal være ganske enkle å lage.
 
Da er vi i gang med HelloFresh og den første vegetarretten i dag ble:
Kremet Tortellini med balsamicobakte tomater og hvitløksstekt purre.

Oppskriften inneholder tomater, fersk tortellini med ricotta og spinat, 1 stk purre, basilikum, ruccola, matfløte, balsamico, ristede gresskarkjerner, hvitløk, soyasaus og italiensk hvitost.
Tilberedningstid 35 minutter stod det, jeg brukte ca 45 minutter pga en treg ovn.

Resultatet ble meget bra må jeg si, masse lekre smaker her.

Ernæringsinnhold per porsjon 457 gram :
25 gr protein, 72 gr karbohydrater, 7 gr fiber, 37 gr fett hvorav 18 gr fettet mett

20230710_165104.jpg
 
Laks med en slags lime, soya, chili, ingefær og hvitløksmarinade. Med ris og en mango og avokado salat
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp