NBA 2023/24

Denver misser på alt etter 9-2 åpning, 29-5 resten av kvarter
samtidig treffer Minnie 12 av 13 fra golvet
 
Wolves smadrer dem igjen. "Having a 50 point lead in playoffs against defending champion is crazy!" Kan bli tidenes kamp på søndag.
 
24-5 run i siste fem min i første omgang for OKC og Mavs ser ut som de mister troa
mavs med så mange enkle turnovers som okc kontrer på
 
Så Okc leder med 17 i andre omgang, så leder Mavs med 5 med min igjen også blir det drama på slutten og Mavs er i wesr conf finals
 
Så Okc leder med 17 i andre omgang, så leder Mavs med 5 med min igjen også blir det drama på slutten og Mavs er i wesr conf finals
Mavs føltes som litt sterkere i de situasjonene i clutchen i hele denne serien. OKC har SGA, Mavs har Luka og Kyrie, pluss at Luka kan gi andre spillere åpne skuddforsøk. Uansett, det var WCSF, på det tidspunktet er det som gjelder at du kommer deg videre, og ikke hvordan. Mavs vil gå inn som underdogs enten det blir mot Denver eller Minnesota, men har du Luka og Kyrie, så har du alltid en sjanse, uansett motstander. Får leve med det håpet :) for etter at Lakers ble slått ut, så er Mavs klart å foretrekke av lagene igjen.

For øvrig fortsetter kåringen av COY å være bisarr. Ikke fordi de som ofte vinner ikke fortjener det ut fra grunnserien, men fordi å sette et lag opp for sluttspillet er MYE viktigere. Av alle awardsene, er det COY som oftest ser mest rar ut når den deles ut før sluttspillet. Den awardsen har absolutt alt å vinne på å deles ut etter sesongen.
 
Publikum gikk fra utrolig høylytt til musestille mens Indy gikk på sitt run
76% fra golvet er jo sykt bra
da få vi se om de kan holde på ledelsen
 
Knicks kom til 6 men all cred til Haliburton og TJ som ha noen steals og spiller med så mye fart at Knicks kan ikke følge med
bare full kollaps kan hindre Indy fra ecf
 
Hvis Jamal skal være «on fire» som på slutten av første kvarter blir dette umulig oppgave for Minnie
19-7 run snur kampen
 
Jamal med 24 og Jokic med 14 14 og 6 første omgang
denver med 15 poeng ledelse halvveis og spiller som champs
 
Denver med elendig tredje kvarter, så mange turnovers og dårlige skudd
minnie med 28-9 run og det er kun en poeng mellom lagene før siste kvarter, så dette blir spennende
 
Deilig med Mavs vs T-Wolves i West, med Lakers ute, så var det optimalt å håpe på. Trodde Denver skulle dra det i land, men ikke noe er bedre enn at det ble Minnesota.

Så er det helt store spørsmålet; er det en fordel eller ulempe for Boston at de egentlig ikke møter noe motstand på sin veg i East? Så klart mindre slitasje og mindre skaderisk, men uansett om det blir T-Wolves eller Mavs, så har de vært gjennom noe helt annet enn Celtics på veien dit. Som LeBron-fan så er jeg ikke påvirket av rivaliseringen mellom Lakers og Celtics, og har sånn sett ikke problemer med om Boston vinner til slutt, men det føles mest riktig om vinneren kommer fra West. Uansett, lever godt med uansett om det blir Boston, Minnesota eller Dallas.
 
Naz Reid ass, gjør utrolig mye nytte, også KAT`s catching rebound og dunk på slutten, enormt! Kan ikke tenke meg Mavs slår dette laget, ikke faen. :)
 
Veldig gøy med Wolves, artig conferance final i west. Håper vel som veldig mange andre at vinneren blir et av disse to lagene til slutt.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp