- 8 Jul 2023
- 29.570
Spank you very much
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Spank you very much
I dag ble det ganske enkelt reker. I morgen blir det, av alle ting, ei langtidsstekt svineribbe. Allerede kommet i ovnen.
Enig, spesielt om sommeren spises det mye ribbe, pleier å langtidsgrille den på indirekte varme med mye røyk. Litt amerikansk vri, med skikkelig bbq-glaze og rub.Ribbe bør kunne spises oftere enn i desember. Jeg spiste det sist helg, da på asiatisk vis. Nydelig stykke kjøtt når det er langtidsstekt.
Enig, spesielt om sommeren spises det mye ribbe, pleier å langtidsgrille den på indirekte varme med mye røyk. Litt amerikansk vri, med skikkelig bbq-glaze og rub.
Var svært nære ved å bestille det på Sumo her om dagen. Blir garra det neste gang;pork belly
Jepp, steikes på høyest mulig varme og kortest mulig tidHer i Norge er det ribbe, og det spiser vi til jul. I andre deler av verden er pork belly brukt hele året, med lagene av kjøtt og fett i mellom er det vanskelig å gjøre feil.
Men mange bruksområder utover surkål, pottit og medister.
Høres bra ut - jeg bruker Tullamore Dew.Nå har jeg laget meg en hjemmelaget Irish coffee. Blir vel par stk før treffe kompiser på pub
Hvilken whisky bruker dere som lager irish selv? Her er det Jameson
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.