Aston Villa

Når det gjelder forsvaret så tror jeg at man må ha litt mer forutsigbarhet der, og operere med mindre eksperimentering. Å bruke Konsa som høyreback-funker ikke. Martinez er helt klart ekstremt viktig for at tanken om å spille seg ut funker, Torres også - men Torres tror jeg trenger en stødig bauta ved sin side for å kunne trives med frispillingen sin, og de raidene han gjør fremover. Cash er som vi vet, ikke god på å holde posisjon i offside linjen. Venstre back posisjonen er litt uavklart. Moreno er skadeforfulgt og har ikke sett ut som han gjorde i starten. Digne er solid på alle måter, men har tendenser til å miste det litt på defensiv markering og tacklingsstyrke.
 
Alt tyder på at vi må kvitte oss med stallfyll, en langt ifra enkel oppgave. Alle klubber, uansett ffp forsøker det samme. Hvert år er det noen optimister som kalkulerer med salg av x og y til det og det beløpet. Til slutt er vi heldige om vi selger en tredjedel av de vi ønsket, og får låne bort et par andre. At noen skal betale bokført verdi av Dendonker, Cuthinio, Carlos eller Olsen har jeg ikke tro på. Salg betyr heller tap i regnskapet på kort sikt.

Emery sier selv at vi må få orden på ffp før vi kan bruke penger. Det betyr minimum et stort salg, sannsynligvis to, og kanskje tre og.

Av den grunn positiv til salg av Duran. han kan gi pund i kassen, samtidig som han ikke er fast på laget. Uten økonomiske bekymringer ville jeg ikke solgt han, for å ha det sagt. Må erstattes, så salg er kortsiktig løsning.

Ramsey kan og gå, mye av samme grunn. Her har vi erstattere. Om noen vil betale feks 40mill er jeg usikker på, selge han for mindre vil være ganske desperat av oss.

Duran og Ramsey ut for å gi oss handlingsrom er helt akseptabelt med tanke på ffp, selv om begge kan bli klubblegender om de blir værende.

Konsa vil gi kroner inn, det samme med Doug og Bailey. Alle salg som vil svekke laget vårt, og ikke enkle å erstatte. Håper alle blir, mest sannsynlig at Doug drar.

Watkins kan sikkert ene og alene redde ffp i år. En veldig vanskelig posisjon å hente inn ny spiller. Men han er og en utrolig frustrerende spiss. Tror aldri markedsverdien hans kommer til å være høyere enn nå. At han aldri er skadet og kan spille alt av kamper gir oss mye. Men om valget er å selge to spille som Doug og Bailey eller Watkins, så sier jeg Watkins. Men tror han blir, noe jeg er glad for.

McGinn ble kjøpt billig, men han får vi ikke nok for til å selge. Han vil nok ha CL fotball og. Så mange andre å selge for overskudd ser jeg ikke. Har da til nå ikke nevnt verdens beste keeper, han vil jeg ikke gi slipp på, vi klarer aldri å erstatte han, den siste spilleren jeg vil selge.

Resten av laget har for liten salgsverdi i forhold til bokført verdi for å redde årets regnskap. Kamara uten skade tror jeg hadde blitt solgt i sommer.

Med manoe av de nevnte på landslagsopphold utover i slutten av juni, så kan det bli salg ganske så raskt. Forutsetter da at vi må selge innen utgangen av juni.
 
Men han er og en utrolig frustrerende spiss.
Klarer ikke helt å skjønne denne. Greit nok i tiden før Emery, hvor Watkins mer opererte som en galeislave som løp etter omtrent alt som var av baller og var for lite klinisk foran mål, men hva er frustrerende med en spiss som ofrer seg 100% for lagets beste og som er like mye servitør som målskårer?
 
Barkley som han spilte for Luton, ja takk. Vi trenger to nye sentralt på midtbanen, og vi har ikke råd til to dyre. Ross kan dekke bra opp en sesong der vi mangler Kamara. Tror kanskje ikke Emery henter en ren defensiv midt ala Kamara, men spillende dype som Barkley og han som spilte på Villareal, Parejo?
 
Ross Barkley tilbake? Så virkelig ikke den komme. Henter vi Jack tilbake også så får vi en Dean Smith set up revival. Ok, jeg tenker at dette kan være smart ut fra pengene vi har til rådighet, så får man se om Barkley kan levere på det nivået han tidvis har hatt i år. Vi må uansett ha flere spillere inn.
 
Ross fungerte veldig bra i starten på 2020/2021 sesongen, toppet med matchen mot Liverpool som var verdensklasse. Men falt betraktelig formmessig utover sesongen. Er han kvitt de verste skadene, så er det low risk kan man si. Han er vel under kontrakt med Luton, så helt gratis kommer han vel ikke, om det ikke er en klausul der.
 
Så muligens bud på Ronald Araújo i Barcelona fra oss. Men vi må selge Carlos først. Usikker på om det er hold i dette ryktet, prisen på Araújo er vel skyhøy? At Carlos forsvinner er jeg ganske sikker på. Han blir for treg og statisk i PL.
 
Jeg tror ikke jeg har fått gratulert med CL-plass. Så grattis!

Spent på Villa i CL. Tror dere kan slå veldig bra fra dere. Særlig hvis dere kan holde skadefrekvensen noe lavere neste sesong. Det laget vi tapte for på Villa-park holder meget god CL-standard.

Litt overrasket over at dere røyk ut i EL før finalen. Men uten at jeg fikk sett begge kampene med lupe, var det vel litt sånn freakshow at motstanderen scoret på nesten alt. Da er det vanskelig å slå lag som tross alt er ganske gode.

Skulle veldig gjerne hatt inn Watkins og/eller Luiz til Arsenal i sommer, men vet godt at det ikke skjer. Vi får nøye oss med Sesko og Bruno G som gode andrevalg. Og satse på å gjøre det hakket bedre i innbyrdes. Skal jo strengt tatt ikke mye til. 😂
 
Litt overrasket over at dere røyk ut i EL før finalen. Men uten at jeg fikk sett begge kampene med lupe, var det vel litt sånn freakshow at motstanderen scoret på nesten alt. Da er det vanskelig å slå lag som tross alt er ganske gode.
Villa var vel heller ikke i toppform nå på tampen av sesongen.
 
Så muligens bud på Ronald Araújo i Barcelona fra oss. Men vi må selge Carlos først. Usikker på om det er hold i dette ryktet, prisen på Araújo er vel skyhøy? At Carlos forsvinner er jeg ganske sikker på. Han blir for treg og statisk i PL.
Dette er rykter som det lukter CL av! Tror ikke vi har sjans til å hente han, men har mye av det vi trenger i forsvaret. En dominerende spiller foran eget mål. Men er nok andre klubber før oss i køen om han selges. Men Araujo og defensivt midtbane av klasse inn så er jeg fornøgd. Så får andre, som Hermoso og Barkley erstatte spillere som forlater oss. (Digne, Dendonker) Med Araujo så skal jeg godta Konsa på høyreback og.
 
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Syns vi kunne vært på her, men må bare stole på at Unai og Monchi vet hva dem driver med.
 
Newcastle, Aston Villa og Barcelona kjemper om free agents denne sommeren. Barkley, Hermoso og Rabiot inn for oss?
 
Agenten til Duran er allerede ute å fisker. Ikke noe sjokk der. Jeg er ikke veldig negativ til salg. Men heller ikke negativ om han velger å bli. Tror vi får se en del snodige deals denne sommeren, kreative løsninger, og kanskje en sjokk overgang. Vi får se.

Gjør meg likevel litt trist nå jeg ser videoer som denne her, og folket ønsker at vi selger Jacob Ramsey - som er Villa through and through, Dvs, jeg vet at store deler av fansen vet årsaken til at nettop han bør selges - pga PSR reglene som trolig vil bite Villa hardt i halen denne sommeren. Som gjør at vi ikke kan investere på lik linje som andre klubber på samme nivå. Under the Skin ja, fin video av klubben, selv om man avser noen minutter med Gabby Agbonlahor i Peaky Blinders kostyme også:rolleyes:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp