Hvilken restaurant var du på sist ?

Du trenger jo ikke lage det til et problem heller....

Hvis man møter på den ene som ikke har Vipps, får heller vedkommende overføre eller betale cash etterpå.

I min vennegjeng er det såpass rift om å få flest mulig bonuspoeng så alltid en som ønsker dra kortet :p
Jeg pleier å være en sånn som ordner opp. Ikke for bonuspoengene, men fordi jeg har så mange tafatte venner/kolleger :) Hvis det er veldig mye sånn ulik drikke og mat, så har det nok hendt noen ganger at jeg har tapt litt på å gjøre dette - for tipsen blir jo da også ulik fra person til person... Ikke noe stort problem om man er få. Men generelt er jo dette med "deling" også et diskusjonstema. En fetter jeg er ute med nekter å være med på å betaler for det hver enkelt drikker og spiser for, ikke fordi han vil slippe unna, men fordi han mener at når man spiser og drikker ute sammen, så skal man dele likt...
 
Finland. Lenge siden jeg har besøkt. Så interessant! For et par år siden på jobbtur alene til Tallinn traff jeg på en professor i språk, en eldre opplyst herre fra Finland, som skulle ha forelesning i Tallinn dagen etter. Han var godt på en snurr og la ut om kulinariske spesialiteter i Finland. Han var lite fornøyd med restauranttilbudet i Helsinki, og mente at Tallinn lå langt foran. Han spiste, som meg, ravioli med skogsopp. Vi snakket om mangt og meget, musikk og historie, blant annet. Til tross for forelesning dagen etter, og jeg skule på jobb også, ville han være med videre på bar - men, da han forstod at han knapt klarte å komme seg på beina ned den lille trappa fra restauranten, fant han det best å ta drosje hjem. Maten var utmerket - for øvrig!
 
Får legge inn 2 nå igjen.

La Mayor: Oslos klart beste mexicanske deres blekksprut med molesaus er helt nydelig og de har veldig gode drinker

J2: siste uke før de endrer konsept, alt var veldig godt med gode viner til. Veldig hyggelig folk som driver det og fantastisk service. Gleder meg til å prøve når det blir BBQ
 
Tandoori Guru (Molde)

Droppet forrett, men de satte frem nystekte papadums med mango chutney og en skikkelig digg hot relish. Var så godt at vi bestilte flere papadums og mer dip.

Vi kjøpte butter chicken og chicken tikka.
Med hvitløksnaan og pechawarinaan til.

Jeg anser meg selv som svært erfaren på området. Og jeg lot meg imponere veldig av Der peppern gror tidligere i høst. Jeg har vært en del i England og der serverer de indisk i verdensklasse. Men Der peppern gror er ikke langt unna samme nivå. Helt der er ikke Tandoori Guru, men det er milevis over andre indiske jeg har besøkt utenfor Oslo.

Jeg har spist på Tandoori Guru flere ganger før og den indiske kjøkkensjefen er flink, men denne gangen hadde de tatt butter chicken litt for bokstavelig og overdrevet smøret en del slik at sausen ble litt vel feit og hvitløksnaanbrødet var litt tamt. Men Tikkaen holder som vanlig høy klasse.
 
*Peshwari (ev Peshawari) Naan

Og det er DIGG
Der har mobilen levd sitt eget liv ser jeg, eller så er det jeg som har pølsefingre. Jeg kjenner godt til Peshawar. En av mine kompiser stammer derfra. Halvt norsk. Han liker forøvrig ikke indisk/pakistansk mat. 😂

Så når jeg var der på middag har uffet han seg mens jeg fråtset i fars delikatesser.
 
Sist redigert:
Kalvecarre. På et restaurant i Østerrike kalt Dirdnlstuben. Barolo i glasset

IMG_8855.jpeg
 
Var på Brasilia med nevøene mine.
Ikke helt enig i Aftenposten sin kommentarer.
Nesten alt av kjøttet smakte veldig bra, holdt meg langt unna buffeten for det meste.

Det kom endeløse strømmer med kjøtt forbi bordet vårt i alle varianter. Vi fikk det beste kjøttet servert 3 ganger, de to første var det helt strålende siste gang ikke da han som delte opp kjøttet fra spydet delte kjøttet i feil retning.

For prisen dette koster så er det helt klart verdt en tur, men jeg var stappmett i flere dager etterpå
 
Var på Brasilia med nevøene mine.
Ikke helt enig i Aftenposten sin kommentarer.
Nesten alt av kjøttet smakte veldig bra, holdt meg langt unna buffeten for det meste.

Det kom endeløse strømmer med kjøtt forbi bordet vårt i alle varianter. Vi fikk det beste kjøttet servert 3 ganger, de to første var det helt strålende siste gang ikke da han som delte opp kjøttet fra spydet delte kjøttet i feil retning.

For prisen dette koster så er det helt klart verdt en tur, men jeg var stappmett i flere dager etterpå
Dette var også min erfaring.
 
Ett par turer ut igjen.

Liminal for andre gang. Beste dealen i Oslo 6 retter for 750k. Kvalitet i alle retter.
Kamskjell og ishavsrøye var veldig bra. Sausen på kamskjell var nydelig. Men beste retten var mølje hvem skulle ha trodd det.

Grotten øl og vinbar fått masse skryt av Aftenposten. Til dels fortjent men ikke helt wow.
Gode kamskjell, bra tartar og litt kjedelig brissel.
Mer spennende vin der du kan få det meste de har på glass.
 
Kverneriet Majorstua (Oslo)

Det ble en BBQ Dreams-burger, med tykke fries og en Lemon Meringue Pie-milkshake. Alt var veldig godt, og til en ok pris. Mye mat for pengene (ble stappmett). Pluss at vi også fikk sitte litt over tiden. Alle i selskapet var svært fornøyde med maten.

Terningkast 5

-

Pincho Nation Jernbanetorget (Oslo)

Med Pincho vet du hva du får. Syns dog prisen har blitt stiv på enkelte av rettene. Nå koster den lille plankesteken hele 89 kroner, så det ble første gang ever jeg har vært på Pincho uten å kjøpe den. Savner også noen av signaturrettene som er borte fra menyen. Men maten er god, som alltid. Det samme er drinkene. Også elsker jeg at man bestiller og betaler i appen.

Terningkast 4+
 
Tur på Geita kan fortsatt anbefales selv om Axel bruker tiden sin på å åpne Bukken vinbar.

Tre småretter
Tre litt større retter
Og en dessert.

Starter med ørret og jalapeñosaus veldig godt mye gode smaker.
Så hamachi med kaviar, kanskje det kjedeligste i dag.
Kamskjell med habanero får oss tilbake på gode smaker igjen.
Breiflabb perfekt stekt med en veldig god XO saus.
Hummerhale som kanskje var stekt litt lenge med en saus som var god men tok kanskje bort litt av hummersmaken.
Så andebryst helt nydelig veldig mør.
Dessert var en cookie som var hard og myk på en gang med hvitsjokoladekrem og sorbet.

Fortsatt en av mine favoritter i Oslo.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp