- 8 Jul 2023
- 200
Burde ha skrevet 750kr jaLeste dette som 750,000,- og tenkte at selv for deg så bør jo det svi litt i lommeboka.
Ellers så hadde det vært en dyr kveld ha
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Burde ha skrevet 750kr jaLeste dette som 750,000,- og tenkte at selv for deg så bør jo det svi litt i lommeboka.
JeppTipper jeg vet hva servitrisene hadde på seg
Ser godt ut, men myyye
Jepp
En uke i de Østerrikse alper…..en uke til og jeg hadde passet inn i gamle utfordressen til Lasse Kjus i sine storhetstid.
750k er jo 750 000 750 kr, derimot...Leste dette som 750,000,- og tenkte at selv for deg så bør jo det svi litt i lommeboka.
For den prisen så ville jeg nok heller gått på Happolathi ved siden av tatt 6 retter for 895 og 3 flasker vin til en 1000 lappTekehtopa - første besøk der, har jo eksistert en stund. Jobbtur med 7 andre. Egentlig jeg som var vert, men så var sjefen med, så ble litt utydelig vertskap... Det var jo for så vidt logisk at alle gikk for dagens fireretter, selv jeg var mest innstilt på torsketunger til forrett og pasta til hovedrett....
Endte på 4 retters for hele bordet - diverse antipasti, pasta, dagens Skrei i skalldyrsaus eller svinekjake med linser, og så dessert som var en slags sachertorte-variant. Så var det øl og hvitvin (husets) på bordet.
Antipasta imponerte vel mest. Her var det mye godt, med skinker og pølser, tomater og friterte boller. Helt topp! Deretter kom det en svært enkel pastarett med squash. Mer som en fyllende rett dette, selv om det smakte helt ok. Skreien var kjempefin og lå på fennikel og appelsin, godt - og skalldyrsausen var god. Kaken var tørr og presentert som et stykke som minnet om formkake, og aprikos var byttet ut med appelsin som smak. Ganske skuffende.
Antipasta og hovedrett veldig bra. Pasta og dessert ikke så bra. Terningkast 4 for det hele. Helt greit sted og effektiv og bra service. Betalte 10.000 for 8 personer med noen flasker vin, en del øl og en 8-10 digestives.
Ja, om jeg privat skulle velge, så ville det blitt den. Dog var dette en helt vanlig jobbmiddag med interne folk fra ulike nordiske kontorer, på en helt vanlig arbeidsdag, så da ble det litt enklere. Selskapets økonomi i Norge tillater nok ikke helt de store utskeielsene, skjønt - det brukes mye penger på reiser og bevertning, fortsatt.For den prisen så ville jeg nok heller gått på Happolathi ved siden av tatt 6 retter for 895 og 3 flasker vin til en 1000 lapp
Gleder meg til lørdag.Årets første besøk på Geita forrige lørdag, og godt å se at de holder den skyhøye standarden også i 2024, og det i tillegg til at de nok har hatt mye å gjøre i forhold til åpninga av vinbaren.
Ørreten som startet 7-rettern var et definitivt høydepunkt, og en av de aller beste rettene jeg har fått servert på Geita siden starten. Virkelig en pangstart.
Fortsatte med bla skrei, and, hummer , kamskjell m.m - en utrolig bra meny med fantastiske smaksopplevelser igjen. Og som vanlig, en veldig bra vinpakke som følge.
Gleder meg allerede til neste besøk nærmere sommeren!
Vis vedlegget 11401Vis vedlegget 11402
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.