Kamptråd Rosenborg - Bodø/Glimt

4 Jul 2023
4.136
🏆
: Eliteserien, 5. serierunde
📅
: 27.04.2024
🕕
: 18:00
🏟️
: Lerkendal Stadion
📺
: Nei
🚨
: Rohit Saggi

Tabellen:
NrLagKVUTMFMFPoeng
1. Bodø/Glimt43109-1810
4.Rosenborg43016-249

Innbyrdes oppgjør i Eliteserien siden 1948/49
RosenborgUavgjortBodø/GlimtMF
33138122-66

Da er det klart for det som nesten må kalles et toppoppgjør, selv om det bare er spilt fire seriekamper. Det er i hvertfall den første av tre kamper som blir temmelig sesongdefinerende for oss.

Selvfølgelig en strek i regningen at Nemcik gikk ut med skade i cupkampen mot Ull/Kisa, hvorvidt det blir 16 år gamle Volden eller Reitan som spiller stopper gjenstår å se.

Uansett, Lerkendal fylles, og da taper vi ikke!

God kamp!
 
Hva er rimeligste alternativ for å få med seg denne? Ingen kampanjer ute og går?
 
Sjelden jeg har gledet meg til en "storkamp" som i dag. Jeg er egentlig ikke bekymret i det hele tatt. Vi har ingen ting å tape. Selv med seier er det ikke realistisk å tro at vi skal ligge i toppen hele veien gjennom sesongen. Dette blir en verdifull målestokk for veien videre, og en indikator på hvor mye arbeid som gjenstår.

Jeg håper og tror vi får se en trener som i ikke alt for stor grad legger opp spillet etter hvem vi møter (noen hensyn til mostanderen bør man selvsagt da), men istedet en som vil se hvordan systemet de har trent på i vinter holder mot det som har vært Norges beste lag de siste årene. Det er jo tross alt de vi skal forbi til syvende og sist.

Morsomt med så mange lokale spillere på laget som det er i dag!

Tips med hjertet: 2-1
Tips med hjernen: 1-3
 
Takket ja til en middag uvitende om at dette også innebar en tur til Lerkendal. Mildt sagt tragisk, men jeg har fått noe reseptbelagte greier som skal hjelpe mot smerten. Håper min tilstedeværelse medfører at poengene ikke går til Glimt.
 
Bortsett fra andreomgangen mot LSK så har ikke Glimt vært spesielt skarpe på siste tredjedel denne sesongen. Tror dette er mer åpent enn det spilles opp til å være av f. eks Norsk Tipping som hadde 4.40 på hjemmeseier i går.
 
Takket ja til en middag uvitende om at dette også innebar en tur til Lerkendal. Mildt sagt tragisk, men jeg har fått noe reseptbelagte greier som skal hjelpe mot smerten. Håper min tilstedeværelse medfører at poengene ikke går til Glimt.

Her er teksten, sånn at du kan synge med!
 
Var flott å våkne til nyheten om at kjøpsklausulen på Nemcik var utløst. Han er nok rimelig sikker som en av to stoppere fremover. Dagens kamp samt de mot Brann og Molde vil nok gi et svar på hvem den faste partneren hans kan bli.
 
Jeg vet ikke hvor mye bedre Glimt er i år enn i fjor. I fjor endte oppgjøret 1-1. Gulliksen scoret for Glimt. Sæter for Rosenborg. Hjemme vant Glimt 3-2. Siden 1977 har Glimt slått Rosenborg 3 ganger på Lerkendal.
Kan si at Rosenborg er bedre i år. I år er Rosenborg et fungerende lag. Ut fra lagenes prestasjoner i fjor, er Glimt nok en gang favoritter.
 
Har troa på mål i riktig ende, men anser det samtidig som nærmest naturstridig å holde nullen her. Tror vi trenger 2 mål for poeng, så her må Sæter og Fredriksen være på jobb (forventer ikke så mye fra den uferdige Sunde).
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp