Kamptråd Rosenborg - Bodø/Glimt

Nei, 4-5 lag er fortsatt ikke "stort sett alle lag". Du kan ro så mye du vil, men du kommer ikke bort i fra at påstanden din var hårreisende feil.

Lerkendal-matta de to første hjemmekampene var veldig dårlig. I går var 60-70% ganske bra. Til neste hjemmekamp vil dekket være tett opp mot perfekt. Men det er her vi kommer inn på det vesentlige: Dette er unntakstilstand på Lerkendal. Gressmatta har stort sett toppet NISO sin kåring hvert år. Det er derimot ikke tilfelle på de aller fleste kunstgressbanene i ES, som rett og slett skiftes for sjeldent.

Noen linker som forteller det meste:




Som sakt NG folk kan man ikke diskutere med, helt blinde hele gjengen, akkurat som andre fanatikere. Lerkendal er ræva dårmig og har vært det i flere år. Hver gang vi møter dere de siste årene så er det en åker. Ja den kan være bra midt på sommeren men det holder ikke mål.


Jeg mener det skal være knallharde krav til en bane uansett hva den har av dekke og er enige at dårlig KG er ikke bra, men jeg er ikke enig i at dårlig NG er bra for noen som helst andre enn dårlige lag.
 
Så hvorfor hater alle lag i europa kunstgress da? Bare enkelte lag i norge som runker opp det.
Er jo så vidt lag som kommer på besøk vil spille kamper på Aker stadion og Aspmyra.

Xabi alonso var ikke akkurat mektig imponert over aker sitt underlag.
Mye verre enn gress.
Prøv å sjekk litt i land ubder top 10 i europa og se hvor mye KG det er, vi møter slike lag hvert år. Og drt går i fra meget bra KG og NG til helt forferdelig av begge deler. Dette argumentet ditt holder ikke mål rett og slett.

Men avslutter dett nå for min del. Kommer ingen vei med folk som er så sinssykt trangsynte.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp