Tennis: 50 spill på et år

4 Jul 2023
4.047
Tennis-sesongen 2024 er i gang, og til helga starter den første grand slam med Australian Open. Jeg begynte min karriere som tipser for rundt over 20 år siden på oddsen.nu med tennistips. Jeg ble blant annet kåret til månedens tipser mens de drev på med det. Jeg har siden den gangen jevnlig spilt på tennis uten at det har vært like prioritert som fotball. Interessen har med Casper Ruud vært økende for tennis de siste årene for meg, og det er klart mer spennende når vi nå ser slutten på GOAT-generasjonen som har dominert herretennisen fullstendig.

Så det jeg har tenkt å gjøre i 2024 er å gi ut 50 tennis-tips og se om jeg klarer å ende sesongen i pluss. Det vil si litt over 1 tips i uka, dog ikke jevnt fordelt utover sesongen. Jeg vil altså velge de spillene jeg liker aller best og ser god verdi i, jeg holder meg til å spille på vinner av match, seier med handicap, eller over/under antall games/set. Stort sett ATP, men kan komme et og annet spill også på kvinnesiden selv om jeg ikke følger med det nært like tett.

For de som følger mine spill på norsk fotball kan forvente at oddsen gjerne blir litt høyere her. Det har mye med at jeg syns oftere man ser verdien på underdog-siden og det er mer attraktivt å gå for en overraskelse enn å sikre seg inn med et handikap-spill som er mer min stil i fotballen , så man kan helt sikkert se odds på over 3 tallet i det minste. Det betyr også mer varians, og 50 spill gir i seg selv en stor varians. Men om jeg syns det er gøy, og ser at jeg har noe å bidra med og det engasjerer flere enn meg så er det jo alltid mulig at det blir flere sesonger. Med Eliteserie har jeg jo holdt på siden 2012, så litt utholdenhet har jeg i meg.

Jeg vil så langt det lar seg gjøre legge ut spill dagen før matchen spilles, men det varierer en del når markedet har satt seg og til å være en så stor idrett så er markedet ganske volatilt. Jeg vil som med Eliteserien sette spill som det skal være mulig å følge, ofte vil det være mulig å få vel så god odds hos soft bookies. Jeg vil legge ut regnskapet her jevnlig, men ikke nødvendigvis etter hvert eneste spill. Innsatsen vi være flat 10 units uavhengig om oddsen er 1,70 eller 3,5. Både enkelt og min erfaring gjennom alle disse årene som oddstipper er at det er vanskelig nok å finne verdi om man ikke i tillegg skal kvantifisere det ned i detalj.

Så da kjører vi!
 
Det første spillet går i natt, satt opp til 02.30.

Og det er en veteran jeg har troa på i Martin Cilic. Cilic har nok hatt et større navn om han ikke måtte konkurrere med GOAT'ene gjennom store deler av sin karriere, men var rangert på 3.plass på sitt høyeste. 35 åringen hadde et skadeforfulgt fjorår, og spilte knapt tennis i fjor pga kneproblemer. Men nå ser det ut til at han er tilbake, gjorde en sterk innsats mot Struff i sesongåpningen - tapte etter å ha brent utrolige 9 matchballer. Slo så Murray i en oppvisningskamp. Trives som regel veldig godt i Australian Open, og jeg syns han burde være en liten favoritt når han møter Marozsan.

Marozsan har etablert seg topp 100 i fjor, og trives normalt sett bedre på grus enn hard som vi spiller på her. Ble vel kjent da han slo Alcaraz i Roma i fjor, og tok også en formsvak Casper Ruud på høsten. Uansett for meg overraskende at han blir favoritt her, jeg tenker vi får en solid rabatt på Cilic pga tvil rundt skade/form.

Martin Cilic seier - 2,13 Pinnacle (2,18 Coolbet)
 
Dimitrov har fått en fantastisk start på 2024, han vant sin første ATP-turnering siden 2017 i Brisbane og formen virker å være strålende. Men oddsmarkedet virker å tatt fullstendig av, og priser han som stor favoritt mot Fucsovics som han har slitt med i alle deres tre møter (t0 tap, en seier). Oddsen i de tre oppgjørene har vært ganske jevn, men her er det over 5 i odds på Fucsovics. Dimitrov er wish-versjon av Roger Federer, det ser ofte veldig pent og stilfullt ut - men han er dyktig på å sette seg selv i problemer og mentalt kan det ofte bli litt tøft når det spisser seg til. Så gjør den nyefunnede selvtilliten at jeg ikke er så fristet å gå mot han selv om jeg tror det er god verdi på underdogen her. Men jeg skal heller gå på over antall games, linja er 36,5 som betyr at det sannsynligvis må gå til 4 sett for at spillet skal sitte.

Og det bør det være gode sjanser til, jeg forventer ikke for mange servebrudd og jeg ser ingen sterke argumenter for at det ikke skal bli jevnt som det har blitt hver gang disse møtes. Jeg liker dette bedre enn handikap-spill for at 5-setts kamper kan ha i seg et sett der en av spillerne bare gir bort settet for å spare på energien i en lang match eller rett og slett går tom for energi mot slutten.

Lite info om formen til Fucsovics, tapte en jevn kamp Arnaldi etter tiebreak i 3.sett. Men jeg regner med at formen er god, det er tross alt grand slam og en viktig payday for alle spillerne.

Spill 2:

Dimitrov - Fucsovics, over 36,5 games - 1,96 Pinnacle

Kampstart 02.30 16.01.
 
Sinner har med margin fremstått som den beste spilleren til nå i Australian Open, og oddsmarkedet har virkelig tatt det til seg. Nå står han i 1,10 mot en kvalitetsspiller som Knachanov, og det medfører også at markedet forventer få games i matchen. Jeg tror dette blir en helt annen test for Sinner, og det bør være god sjanse for at vi får minst 4 sett. Med linje på 33,5 games så betyr det også at man kan få et vinnende spill over 3 sett om dem blir jevne, derfor syns jeg det er mer attraktiv å gå for games enn over 3,5 sett selv om det gir litt høyere odds.

Guttene har møttes 4 ganger, og alle har vært jevne kamper som har inkludert minst et tiebreak i hver match. Så er nok begge spillerne bedre i dag enn de var da dem møttes i 2020 og 2021.

Typisk spot der verdien ligger i å gå for back to normal i stede for å tro at noe stiger til himmels.

Spill 3:

Sinner - Knachanov, over 33,5 games - 1,96 Pinnacle
 
Det ble ikke noe kjempebra Australian Open, et spill inn og to spill ut.

Overvurderte nok Cilic, kjentes aldri ut som en trussel selv om han tok det til 4.sett. Har 0-2 i kamper etterpå, så spørs om det er noen vei tilbake for veteranen.

Dimitrov-kampen gikk greit over, og han var nok overvurdert og røyk også i tredje runde som storfavoritt mot Borges. Viser dog fortsatt god form og gikk til finale i Marseille nå nettopp. Er en personlig favoritt så håper den gode sesongen kan fortsette.

Sinner fikk sitt store gjennombrudd under AO, men jeg hadde tatt det overspillet igjen - var ikke så langt unna at Knachanov fikk et fjerde sett og kampen var noe jevnere enn resultatet tilsa.

Har ikke vært så mye interessant tennis ukene etter Australian Open, men nå nærmer vi oss hovedsesongen og jeg har et spill fra Nederland i morgen som kommer etter regnskapet.

Spill: 3

Innsats: 30

Gevinst: 19,6

TBP: 65,3
 
Franskmannen Humbert hadde en herlig forrige uke der han vant turneringen på hjemmebane i Marseille. Slo igjennom i ung alder, og ser nå ut til å ta et steg videre opp til topp 20 i verden. Jeg liker dog å gå mot spillere som kommer fra turneringsseier, spesielt kanskje i en turnering dem har prioritert. Det er ikke lett verken fysisk eller mentalt å omstille seg. Nå var franskmannen heldig her med at kampen først går onsdag, så han får to hele dager med hvile. Men jeg vil likevel gå mot han, og det er for at jeg syns vår finske venn Emil Ruusuvuori også er på vei opp og frem.

Han hadde Medvedev i kne under Australian Open og var bare et tiebreak unna å levere en skikkelig bombe. Uka før så spilte han seg frem til finale i Hong Kong der Rublev ble for sterk. Sist uke ble en nedtur mot Fokina, men han er en ekkel spiller å møte som ofte er veldig enten eller. Emil leder faktisk 4-0 innbyrdes Humbert, så han trives opplagt mot franskmannen. Jeg syns dette bør være en god sjanse til å ta seg videre mot en kanskje litt utladet og tilfreds motstander. Feil favoritt i denne kampen.

Spill 4:

Ruusuvuori seier - 2,10 Pinnacle
 
Jarry hadde en av sine bedre uker i karrieren forrige uke. Det å slå Alcaraz gir masse oppmerksomhet og det var kanskje også litt derfor han ikke klarte å følge opp det i finalen der det ble tap. Uansett, oddsmarkedet denne uken er naturlig nok bullish på mannen fra Chile, og slår man Alcaraz så taper man vel ikke for Hanfmann? Mon tro...

Jarry gikk altså hele veien til finale i uka som var, og neste uke så er det også et høydepunkt for han med turnering på hjemmebane. Så hvor mye klarer han skvise ut av sitronen denne uka? Det som taler mot er selvsagt at dette er en 500 turnering som han tok seg til semifinale i ifjor. Så det er ATP-poeng å forsvare.

Det er uansett ikke slik at Jarry må være langt under normalt nivå for å slite her, spillerne møttes to ganger i fjor og vant et oppgjør hver, og i 2022 møttes den gang og da vant Jarry etter å tatt det i to tiebreak. Oddsen nå er høyere på tyskeren enn det har vært i noen av de tre tidligere oppgjør, tross kampbelastning og at denne turneringen er i en skvis. Litt av grunnen er at Hanfmann sine resultater til nå i år ikke har vært noe særlig, men tyskeren er best på grusen og det er i de kommende månedene han skal være i form. Hanfmann har blitt en stabil topp 100-spiller nå i voksen alder og jeg tror han kan overraske her. Jeg går ren seier til underdogen.

Spill 5:

Hanfmann seier - 2,65 Coolbet
 
Skal holde meg på samme sporet, og denne gangen gå mot De Minaur som hadde en veldig god uke i Nederland der han kom til finale og tapte mot Sinner. Han har opplagt tatt steg i det siste, og ga Sinner en skikkelig match spesielt i 1.sett. 3 dager senere så skal han ut å prestere igjen, denne gangen i Mexico. Det har hardt med en så lang reise i beina, i tillegg tidsforskjell og en uke med mye tennis bak seg. Og allerede neste helg skal han forsvare sin eneste tittel fra i fjor, i en ATP 500 turnering. Så jeg forventer ikke så mye fra han denne uka.

Og han møter en av de mest spennende ungguttene på turen i Alex Michelsen, han er fortsatt bare 19 år - men har tatt seg inn i topp 100 og forrige uke så holdt han Tommy Paul til et avgjørende tiebreak i 3.sett. Så han er i god form og i rask utvikling. Og han har fått en kamp i beina på underlaget i Mexico. Så jeg tror man kan forvente en god prestasjon her.

Var litt vanskelig å velge mellom en skikkelig underdog-seier og et handikap-spill. Til slutt falt jeg ned på det siste. Det er litt for at når det kommer til stykke så er det vanskelig å slå en topp 10-spiller i verden når man ikke har gjort det før, og det er også en mulighet for at De Minaur vil våkne til liv i løpet av matchen - ofte trenger man litt tid på å bli vant til nye forhold. Så jeg velger meg +3,5 games her.

Spill 6:

Michelsen +3.5 games - 2,.12 Coolbet
 
Hyggelig oppsummering etter å ha satt 3 spill på rappen.

Og tema har vært det samme i alle tre spillene, nemlig favoritter som kommer fra gode prestasjoner og får det tøft å omstille seg til en ny uke. Det er såpass jevnt nivå i toppen av tennisen at det ikke skal så mange negative momenter før en favoritt er i fare.
Det siste spillet var virkelig gull, og når Michelsen vinner så lett så tenker man jo at man ikke burde vært så forsiktig og heller bare gått rett på seier - men det er ting som jevner seg ut over tid og det viktige er å finne objekt som har verdi. De andre var jevne matcher som tippet i riktig favør.

Regnskap 2024:

Spill: 6

Innsats: 60

Gevinst: 88,3

TBP: 147,2
 
Det hører med til sjeldenheten at jeg spiller på en indier i Tennis, men det har jeg planer om å gjøre nå. Vi skal til Dubai der Sumit Nagal har fått et wildcard og skal møte en ute av form Lorenzo Sonego i 1.runde.

Nagal vant for to uker siden en challenger-turnering på hjemmebane og med det tok han seg inn i topp 100 i verden for første gang, forrige uke så røyk han ut tidlig - sikkert en kombinasjon av tanker på denne turneringa og at han spilte mye uka før. Men jeg tror formen er god og han er utvilsomt på sitt beste i karrieren. Og nå møter han en spiller som kan tape tenniskamper på egen hånd, og det har gått trått til nå i år for Sonego. Motstanden har vært hard, men sist uke røyk han i rake sett mot Kotov som ikke er noen stjerne. Forholdende i Dubai er litt krevende med vind og litt vanskelig å kontrollere slagene, og da blir jeg skeptisk til en Sonego som er litt løs kanon fra før av.

Jeg syns det er verd å teste ut en indisk underdog her.

Kampstart i morgen ettermiddag/kveld.

Spill 7:

Nagal seier - 2,60 Pinnacle
 
ATP-sirkuset har forflyttet seg fra Indian Wells til Miami. Det betyr at det blir varmt, og i Miami er det gjerne godt med vind også. Endret til raskere hard court i fjor, så man skal være litt forsiktig å se for langt tilbake i tid når det kommer til historikk.

Uansett skal jeg gå på stortalentet Jerry Shang. Tenåringen er kinesisk, men har bodd i Florida siden han var 11 år - så dette er en hjemmeturnering for han. Han tar stadig steg, har slått Tiafoe i Hong Kong i år og tok også sett fra Rublev. Så han har et bra toppnivå inne. Her møter han Kecmanovic som det har gått tungt for etter Australian Open, og det mot svak motstand. Jeg ser på Shang som klart underrated og jeg tror ikke det er mye som skiller dem her. Motivasjonen er nok også på unggutten sin side med tanke på at dette er som en hjemmebane å regne.

Kampstart 20.30 i kveld.

Spill 8:

Shang seier - 2,35 Coolbet/Pinnacle
 
Vintersesongen er over med avslutningen i Miami, og vi skal nå over til grusen de neste månedene (+litt gress).

Det har gått veldig fint for spillene til nå, jeg har vært veldig selektiv med spillene og vil kanskje slippe litt mer opp for å nå opp til de 50 spillene jeg har som mål å ha. Men jeg skal ikke tvinge frem noen spill, så om det ikke når opp til 50 så får det bare bli slik.

Jeg syns begge spillene var gode, så ikke kampen til Nagal - men det var to jevne sett før det ser ut som kanskje det gikk tomt på tanken. Shang dominerte innledningsvis, og brente enormt med breaksjanser. Så får han bruddet, og så blir han brutt rett tilbake - litt typisk. Men han tar det i tiebreak, og det viser mentalt styrke. Så jevner kampen seg ut og det blir et skikkelig drama som avgjøres i tiebreak i tredje sett. Der tar unggutten det, og vi får en fin underdog-seier.

Regnskap 2024:

Spill: 8

Innsats: 80

Gevinst: 111,8

TBP: 139,8
 
Grus er ikke det vi forbinder med USA, men det er underlaget i Houston. Dog virker det å være ganske hurtige forhold sett til tidligere vinnere, så kanskje litt mer hybrid enn det vi ser f.eks i Portugal denne uka.

Shapovalov var stortalentet som var på vei inn i topp 10 i verden allerede som tenåring og fremtiden så lys ut, og så stoppet det helt opp - og så ble deler av fjoråret ødelagt av en kneskade. Dog virker det heller ikke som han har den riktige innstillingen til å være en toppspiller. Fjoråret ble avsluttet med at hans tidligere trener gikk ut å sa at han var for uprofesjonell. Årets sesong har vært helt ok, med høydepunktet nå i Miami der han slo en ute av form Tsitispas. Og jeg tror kanskje det påvirker oddsen her. Mer av grunnen er at motstander Giron er ute av form etter en sterk start på året. Giron trives i eget land, og har en finale og en semifinale allerede i år (tapt mot kvalitetsspillere som Fritz og Paul). Men nå står han altså med tre tap på rad og ble knust av Casper Ruud blant annet.

Men jeg tviler på at det er noe større galt, er man rundt 50 i verden så er det å ryke ut av et par turneringer på rappen ganske hverdagslig. Og for meg er det en klar overreaksjon i markedet, og om man ikke har tatt hensyn for form så mener jeg at Giron er vel så god spiller som Shapovalov - bare ikke et like stort navn. Jeg har ingen problem å gå mot en fallende stjerne her, og og jeg priser dette som en omtrent 50-50 match.

Matchstart: 01.00 CET 3.april

Spill 9:

Giron seier - 2,30 Coolbet.
 
Matchstart: 01.00 CET 3.april

Spill 9:

Giron seier - 2,30 Coolbet.
Imponerende start du har hatt her og takker spesielt for denne. Hadde et veldig saftig freebet som ble brukt.

Tror jeg husker deg fra oddsen.nu og på den tiden var det jo veldig mange gode bidragsytere der. Fortsatt en del bra, men ikke som før.

Lykke til videre med prosjektet, det blir spennende å følge.
 
Vi har også en grusturnering i Marokko denne uka, og en som vil være veldig glad for å få grus under beina er Sebastian Ofner. Hans resultater kommer stort sett på grusen, og han slo igjennom i fjor etter flere år vaket mellom 100 og 200 i verden. Fikk så en veldig skuffende tur til sør-amerika i vinter der han tapte tre matcher på rappen. Så nå er det viktig å vise seg frem, og han bør ha et veldig fint utgangspunkt her mot en som ikke trives på grus.

Vukic gjør ikke mye ut av seg på grusen, og de fleste seirene kommer på challenge nivå. Ikke mye å vise til i år, utenom at han klarte å gjøre det til en jevn match mot Djokovic i Indian Wells - men det var en verdensener langt unna sitt nivå, og han valgte også å dra hjem fra USA etter å røket ut tidlig her.

For meg er det stor forskjell her, både når det kommer til kvalitet på grusen og sannsynligvis også til motivasjon. Sett til hvor vi er i sesongen så bør Ofner begynne å spisse formen, og jeg bekymrer meg ikke videre for de svake resultatene han har hatt. På favorittunderlag og tilbake i Europa gjør at han bør vinne dette. Jeg går for en ren seier, men -1,5 games er et godt alternativ om man i stede vil doble innsatsen sin.

Kampstart: 17.30 i morgen 04.04

Spill 10:

Ofner vinner - 1,75 Coolbet.
 
Vi er godt i gang i Monte Carlo og det er veldig klassisk grusforhold - så det går ikke videre fort. Det ser ut til å passe den greske guden Stefanos Tsitsipas veldig bra. Han har virkelig sett guddommelig ut denne uka der han har fullstendig maltraktert sine motstandere. Og dette er sannsynligvis hans favoritt-turning, han har vunnet den to ganger tidligere. Så det lengre tyngre perioden er forhåpentligvis over, og at han er på vei inn i topp 10 igjen. Likevel blir han underdog her mot tyske Zverev, og for meg er det merkelig.

Zverev er en kvalitetsspiller og bak de 4 store så er han absolutt en å regne med. Han trives bra på grusen, men dette er årets første turnering på underlaget og dette er ikke historisk sett en turnering han har gjort det så bra i. Jeg tror forholdende er litt for slow for hans smak, og det blir fort litt lengre rallys enn han setter pris på. I tillegg har han turnering på hjemmebane i Tyskland neste uke, og selv om det er en mindre turnering så ønsker de fleste tennisspillere å vise seg fra sin beste side der.

Så Tsitsipas sin sterke grusform, at han trives utrolig godt i Monte Carlo og sannsynligvis er veldig sulten på suksess etter en lengre svak periode gjør at jeg syns han bør være favoritt her. Oddsmarkedet åpnet helt jevnt, men så har pengene kommet på Zverev. Jeg tror det har med resultatene tidligere, og at man ikke justerer nok for at vi nå er på grusen og at form tross alt er flyktig. Det skal også nevnes at Tsitsipas har vunnet 9 av 14 oppgjør dem i mellom, og på grusen er det 4-1 fordel vårt valg.

Kampn satt opp til 13.30

Spill 11:

Tsitsipas vinner - 2,10 Pinnacle.
 
Jeg kjører ut et spill før natten her, jeg forstår nix og nada av oddsen på Tsitsipas mot Sinner. Vi var på grekeren tidligere i uka mot Zverev, og det så jo veldig lett ut inntil en chock mot slutten som gjorde at man måtte svette litt for seieren var i boks. Men alt i alt syns jeg Tsitsipas har vært turneringens beste spiller til nå, og nå møter han det som har vært sesongens beste spiller til nå i Sinner. Men Sinner sitt dårligste underlag er grus, og spesielt når det går så sakte som her. Så jeg tenkte egentlig at dette var en typisk 60-40 match, som vil si odds på 2,50 på grekeren. Da er det overraskende at oddsen startet over 4 og fortsatt kan man få over 3,5 på underdogen.

Jeg får plagiere meg selv litt fra det forrige tipset, Tsitsipas elsker virkelig å spille i Monte Carlo - han har vunnet denne turneringen to ganger og man ser på hele fyren at både hode og kropp er på riktig plass. Oddsen reflekterer definitivt sesongen inntil denne uka, der Tsitsipas har vært under pari og Sinner fantastisk. Men det er ikke fortiden som bestemmer resultatet i morgen, og jeg ser bare ikke at det skal være så mye som skiller dem.

Så velger jeg meg +3,5 games over ren seier, argumentet er først og fremst det mentale. Blir dette tett og jevnt så tror jeg Sinner vil ha en klar fordel i å hatt så mange gode opplevelser i det siste, og da det motsatte for Tsitsipas. Men er altså solid verdi i begge spillene i min bok.

Spill 12:

Tsitsipas +3,5 games - 2,10 Pinnacle
 
Også grussesongen har startet bra for dette prosjektet. Vi begynte med en enkel seier for Giron over Shapovalov, og veldig fornøyd med vurderingen der. Så ble det litt stang ut der Ofner tapte to tiebreak, og det litt frustrerende var jo at et spill på game-handikap ville ha vunnet siden han tok 2.settet med hele 6-2. Så er det kanskje ikke så overraskende at han taper på den måten han taper, er man i en dårlig fase så er det vanskelig å vippe kamper i sin favør.

Men så har vi vært to ganger på Tsitsipas, først til å slå Zverev - en match der han var klart best og hadde to matchballer til 6-0 i 2.sett. Så fikk man den type sving som stort sett bare skjer på grus og plutselig er det 5-4 og guttene er på serve igjen. Det kunne gått galt, men heldigvis så vinner grekeren tiebreaket og matchen - hvordan det hadde gått i et tredje sett er jeg veldig usikker på.

Mest overrasket var jeg over hvor stor favoritt Sinner ble i semifinalen mot Tsitsipas, og jeg syns jeg traff godt på min sjansevurdering der. Sinner på grus, spesielt når det går så sakte som her, er sårbar og om markedet fortsetter å vurdere han så høyt så kan det bli flere spill mot han. Første sett var Tsitsipas klart best, mens det snudde i 2.sett og selv om grekeren prøvde seg på et comeback og hadde sine breaksjanser så var det ikke så mye å si på at man måtte i et tredje avgjørende sett. Der var det litt shaky og det så ut til å gå mot tap. Men Sinner begynte å slite fysisk og nivået falt, og det hjalp ikke med en pause for behandling. Så endte med seier til Tsitsipas. Så nok en gang denne sesongen så valgte jeg det litt safere alternativet i unøde, og en aggressiv linje hadde gjort overskuddet enda større. Men slikt bruker jevne seg ut over tid, verdien er som regel ganske lik uavhengig av linje man tar.

Uansett en veldig fin start, og det er bare å fortsette å jobbe på - og jeg liker jo denne tiden av året klart best, veldig gøy med grusturneringer og fine turneringer hver eneste uke.

Regnskap 2024:

Spill: 12

Innsats: 120

Gevinst: 176,8

TBP: 147,3
 
Etter en uke der jeg ikke syns det var så mye fristende på tennisfronten så skal vi nå i gang med Masters turneringen i Madrid, og selv om underlaget er grus så er det ganske raske forhold pga høyden. Så det er en god del spillere som ikke nødvendigvis er best på grus som ser dette som deres mulighet til å ta litt atp-poeng i disse vårmånedene.

Og jeg skal gå på en slik spiller her, i japanske Nishioka. Han har hatt en tung sesong så langt, og fra å være topp 30 på sitt beste i løpet av fjoråret er nå ranket som 78 i verden. Han møter Felix Auger Aliassime, som også er inne i en blindgate. Fra å være topp 10 spiller i verden på denne tiden i fjor så er han nå uten for topp 30 og grussesongen bruker ikke å være allverden for kanadieren. Jeg er veldig overrasket over den høye oddsen, og liker at man får +4,5 games her. Jeg tror ikke man tar helt innover seg de raske forholdene, og at det sannsynligvis ikke blir mange brudd.

Noe kan skyldes at Nishioka ble knust på grusen i Barcelona av Munar, men det er veldig klassiske grusforhold - så ikke spesielt relevant for de hurtige forholdene her. Japaneren leder faktisk innbyrdes 3-2, men bare en av disse er i nyere tid. Da vant Auger Aliassime 7-6, 6-4 hjemme i Canada. Jeg tror det er god sjanse for at det blir jevnt mellom to spillere som sliter med å finne formen.

Spill 13:

Nishioka +4,5 games - 1,98 Pinnacle
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp