Tennis: 50 spill på et år

Vi skal videre til den klassiske grusturneringen i Roma, og der det hurtig grus i Madrid så er det mer tradisjonelle grusforhold her. Og jeg skal gå mot en formspiller som har hatt sine beste uker i karrieren. Struff vant sin første ATP-turnering på hjemmebane i Munich, som nesten 34 år gammel og gjorde det bra i Madrid forrige uke der han nesten slo Alcaraz. Men nå er det andre forhold, det går langt saktere, og det er ingen fordel for den hardtslående tysker. Motstander er argentinske Cachin som er best på grusen og viste tegn på form forrige uke etter en tung sesong til nå i år - faktisk var hans to seiere i Madrid årets første. Til slutt ble Nadal for sterk i en tight fight.

Disse spillerne møttes i fjor i Madrid på grusen, og da sto Struff i 1,68 i odds - nå er oddsen 1,24. Så det er en voldsom reaksjon, og det kommer naturlig nok som følge av at formen har vært så ulik. Men rent kvalitetsmessig er det ikke så mye som skiller, og Struff er ikke kjent for å være stabil og som stor favoritt er det greit å gå mot. Man får hele +4 games her, Struff er først og fremst en god server - som returspiller er han ganske ordinær og jeg tror om han vinner så er det god sjanse for å det blir en jevn match.

Den vågale kan selvsagt krydre litt med en ren argentinsk seier.

Spill 14:

Cachin +4 games - 2,11 Pinnacle
 
Nadal sitt comeback fortsetter lørdag når han møter polske Hurkacz og veldig overraskende så er det lavest odds på Nadal til tross for at han spilte nesten 3 timer i 1.runde uten å imponere veldig. Nadal har vært en skygge av seg selv i comebacket og jeg har i praksis avskrevet hans mulighet til å vinne French Open, det må rett og slett et mirakel til. Verken serve eller bevegelighet er i nærheten av hva det en gang var. Hurkacz er en topp 10 spiller i verden, og selv om grus er hans svakeste underlag så har han allerede vunnet en grusturnering i år og sannsynligvis er han litt undervurdert som spiller på underlaget. Jeg hadde egentlig forventet litt under 1,70 i odds og syns det er utrolig godt betalt å få doblet innsatsen på polsk seier.

Spill 15:

Hurkacz seier - 2,00 Coolbet
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp