Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Da vet du også hvor ekstremt sensitive disse er for biaser og modell- og metodevalg. Du fremstiller de som en slags objektiv fasit. Det er stort sett forbeholdt dem som aldri har utført en eller ikke forstår hvordan de fungerer.
Det blir litt som med en verdsettelse. Man justerer litt her og endrer litt der slik man får den konklusjonen man ønsker.
Publiserings- og seleksjonsbias er vel kanskje den største risikoen ved meta-analyser, men samtidig vil en godt gjennomført meta-analyse gi et mye sterkere evidensgrunnlag enn f.eks en case-control-studie.
Who cares?
Sjansen er likevel vesentlig for at noen andre kan gjøre en metaanalysen med samme dataunderlag og komme til motsatt konklusjon. Dette er det forskning av verdi på både der man forholder seg til PRISMA, PROSPERO eller annet priss.
Det å forsøke seg på en slags hersketeknikk ved å vise til en metaanalyse som en slags fasit er ignorant og avslørende.
Når det gjelder temaet frøoljer er ikke det noe jeg er opptatt av. Men jeg registrerer at jeg får i meg basically null av det fordi jeg så og si ikke spiser ferdigmat, og at husholdningen stort sett benytter andre oljer i matlaging. Skulle jeg synset om det ville jeg sagt at fremstilling er relevant. Det sier seg egentlig selv.
Who cares?
Sjansen er likevel vesentlig for at noen andre kan gjøre en metaanalysen med samme dataunderlag og komme til motsatt konklusjon. Dette er det forskning av verdi på både der man forholder seg til PRISMA, PROSPERO eller annet priss.
Det å forsøke seg på en slags hersketeknikk ved å vise til en metaanalyse som en slags fasit er ignorant og avslørende.
Når det gjelder temaet frøoljer er ikke det noe jeg er opptatt av. Men jeg registrerer at jeg får i meg basically null av det fordi jeg så og si ikke spiser ferdigmat, og at husholdningen stort sett benytter andre oljer i matlaging. Skulle jeg synset om det ville jeg sagt at fremstilling er relevant. Det sier seg egentlig selv.
Svikt hos hvem? Oss som har kjøpt brus?Ja, du kan spørre. Tanken er vel at det er en grunnleggende svikt hos disse personene
Har visst flere matprodukter på kjøkkenet som inneholder rapsolje. Så hvor seriøst tar jeg dette, hvis jeg ikke kaster dem? Men skal være mer på vakt heretter. Til og med loff og flere andre brød inneholder rapsolje. Ferdig kakebunn inneholder ikke rapsolje, trolig fordi den skal være ørlite tørr før den dynkes med saft eller andre godsaker.
Uten tvil har en latt seg forlede til å innta en kunstig, boblende væske med sterke smaker. Samtidig var det mange tegn på at væsken på det nærmeste var ufarlig, da den ble servert til barn i flere sammenhenger. Vil ikke si at alt håp er ute for den som har anskaffet brus. Men når levevaner legges om i siste øyeblikk, med et nødskrik, er det egentlig i seneste laget.Svikt hos hvem? Oss som har kjøpt brus?
Den der har jeg lyst å ha som en high-res printet plakat på værelset!Uten tvil har en latt seg forlede til å innta en kunstig, boblende væske med sterke smaker. Samtidig var det mange tegn på at væsken på det nærmeste var ufarlig, da den ble servert til barn i flere sammenhenger. Vil ikke si at alt håp er ute for den som har anskaffet brus. Men når levevaner legges om i siste øyeblikk, med et nødskrik, er det egentlig i seneste laget.
Sjansen for det er tilnærmet lik 0%. Det hadde du visst om hadde satt deg inn i datagrunnlaget.
Effektestimatet som vises i meta-analysen er et resultat av 44 uavhengige kohorter som studerer akkurat det samme.
Du kommer med et slags røykteppe i ditt første punktum.Å stå fast ved at jorden er rund er ikke å være bastant; det er å anerkjenne et grunnleggende vitenskapelig faktum. Å nekte for dette er ikke bare å ta feil; det er å fullstendig misforstå hvordan vitenskapelig kunnskap og konsensus fungerer.
Det samme gjelder i denne tråden.
Du kommer med et slags røykteppe i ditt første punktum.
Det har ikke noe her å gjøre.
Jeg snakket om din bastanthet når det gjelder studier rundt diverse.
Verden fungerer faktisk ikke slik som du lærte på skolen om disse tingene.
Det er min generelle kommentar.
Det har vi vel snakket om før et annet sted.
Når det gjelder tema i denne tråden så har jeg ikke sett noe på det.
Så jeg lar det bli med dette.
@General Error Jeg tror også på vitenskap, hypotetisk deduktiv metode osv.
Men, vitenskapen generelt er nok langt fra den "katedralen" du later til å tro at den er.
Denne kommentaren viser sak i nøtteskall.Verden fungerer ikke slik som jeg har lært på skolen om disse tingene? Hva for en tullete ting er det å si? Du vet ikke hva jeg har lært på skolen engang.
Vitenskap er vår mest pålitelige kilde til kunnskap om verden fordi den bygger på systematisk observasjon, eksperiment og analyse. Gjennom vitenskapelige metoder kan vi teste hypoteser under kontrollerte forhold, og repetere eksperimenter for å sikre nøyaktighet og pålitelighet av funnene.
Ved å avskrive vitenskapen setter vi oss selv i fare for å falle tilbake til en tid preget av uvitenhet og overtro. Uten vitenskapens metoder for å teste og bekrefte hypoteser, risikerer vi å basere viktige beslutninger på feilaktig informasjon eller upålitelige kilder.
Dette kan føre til dårlig folkehelse, som vi ser i avvisningen av vaksiner, og hindre teknologisk og medisinsk fremgang, som er essensielt for å løse komplekse verdensutfordringer. Videre kan ignorering av vitenskapelig innsikt undergrave utdanning og oppfordre til en kultur hvor fakta og ekspertise blir sett ned på. Kort sagt, uten vitenskapen som vår "guide", risikerer vi å miste evnen til å gjøre informerte valg som fremmer vår helse, sikkerhet, og velstand.
Turte ikke holde den lenge! Seed oils i kaviar også dessverre.... pluss mue salt og sukker!"Det" er i kaviar også. Kaviar som har blitt solgt som et naturprodukt. Det er ikke farlig å holde i en margarinpakke, men holder du den for lenge vil den smelte. Eller? Margarin smelter ikke på nøyaktig samme måte som smør.
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.