Championship, League One og League Two 23/24

Veldig hyggelig at Leeds har bestemt seg for å spille Championship neste sesong også.
Ipswich har jo noen ganske så ugne kamper igjen de også, så fortsatt gode muligheter for Leeds. Selv om det er fordel Ipswich nå for å joine Leicester.
 
Ipswich har jo noen ganske så ugne kamper igjen de også, så fortsatt gode muligheter for Leeds. Selv om det er fordel Ipswich nå for å joine Leicester.
Joda, men nå er Leeds avhengige av at Ipswich går på snørra. Men for de av oss som foretrekker å se Championship fremfor PL så er det helt greit at Leeds blir værende.
 
Cifuentes må snart på sokkel
Jeg var over i påska og havnet på en QPR-pub rett ved siden av stadion etter kamp (de vant 2-1 hjemme mot Birmingham). De supporterne jeg snakket med der var i alle fall veldig fornøyd med Cifuentes. Jeg husker ikke ordrett hva han ene sa, men det var noe om at det hadde vært mørkt lenge, men nå begynte han å se lyst på fremtiden for klubben.
 
Derby- Carlisle kl. 13.30 i morgen. Derby går opp igjen dersom de tar ett poeng hjemme mot et Carlisle som er klink siste i divisjonen.
 
Det var samvirke i dette Loftus-laget. Unektelig gøy det R's serverte i aften, sett fra et 100% objektivt synspunkt fra pinnestolen en fredags kveld. Selv denne Dykes dukket jo opp, og det gjorde minsanten også Sundby. Sam Field MOM.

Men angående tabellen må nok Ipswich T. ha hjelp av både Thor Eggen og Andreas Lunnan som opptrekkere om de skal klare å få nok poeng på oppløpet her. Det kan bli noen tunge tråkk på traktoren mistenker jeg.
 
Bare å gratulere Leicester med opprykk. Selv er jeg så provosert over kveldens prestasjon av Leeds, at jeg må ta i bruk alkohol i litt mengder før å døyve det verste. Var ikke dette jeg så for meg gitt.
 
Får se om Ipswich går forbi Leeds i kveld og da med enda en kamp tilgode etter det også.
Hull har enda mulighet til playoff så de blir ikke enkle å møte.
Derimot er Hull ikke veldig imponerende på eget gress ettersom de har faktisk tatt flere poeng borte enn hjemme.

Flere godbiter i nedrykkskampen også, ikke minst den store nedrykksduellen mellom Huddersfield og Birmingham. Hjemmelaget rykker nok ned i kveld om de ikke vinner, siden de har Ipswich borte i siste runde.

Derby mot tabelljumbo Carlisle så da blir det garantert opprykksfest på Pride Park i dag.
Spenning om hvilke to lag som blir med Bolton og Peterborough i L1 kvalikken.
Barnsley har jo total formkollaps mens Blackpool kommer som en rakett bakfra. Lincoln og Oxford også med gode muligheter.

Kampen om L2 kvalikkplasser er også vidåpent før den siste runden sparkes i gang
 
Derby er tilbake på nivå 2 etter to sesonger i L1.
L1 Playoff blir Bolton - Barnsley og Peterborough - Oxford

Burton tapte mot nedrykksklare Fleetwood, men de holder likevel plassen i L1 siden Cheltenham tapte mot Stevenage.
Cheltenham blir da med Fleetwood, Port Vale og Carlisle ned til L2
 
Ja, noen ville kanskje etterlyst Huddersfield-Birmingham her, men fra et konfeksjonsståsted bør vi være takknemlig for å få se Coventry så dristig og lekent flotte seg i bortedrakter med mer enn et hint av 94-95-sesongen i seg (som Ewood Park-publikummet selvsagt også vil huske fra tittelsesongen).
 
Kun en syltynn teoretisk mulighet for at Huddersfield overlever nå. Mer eller mindre klare for L1.
Birmingham må vinne hjemme mot Norwich i siste runde for å ha en mulighet til å overleve.
Plymouth, Sheffield Wednesday og Blackburn blandes isåfall inn i nedrykkskampen.

Stoke sikra plassen med seier mot Southampton. Sistnevnte med tre tap på rad og har Leeds borte i siste kamp før playoff kampene er i gang.
West Bromwich også nå med tre tap på rad og skulle Hull ta Ipswich i kveld så er det plutselig kamp om de to siste playoff plassene. Tror nok at Norwich heier på rivalene sine nå i kveld for å få playoff plass sikret.
 
Krysser fingre for at Wednesday tar minst ett poeng mot Søndre Land neste uke.

Steel City derby neste sesong hadde blitt moro. Et oppgjør jeg virkelig har savnet i noen år nå.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp