Ingen overraskelse at det gikk nedover da muppeten Wayne Rooney ble ansatt, men at det skulle gå så på ræva...

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.

Leicester vant ligaen
Ipswich rykka opp

Leeds,Southampton,WBA og Norwich iopprykk kamp

Birmingham Huddersfield og Rotherham rykket ned

Straffekonk i opprykksfinale til EFL akkurat nå. Det står 1-0 til Bromley over Solihull Moors etter at begge lag har tatt to straffer hver.

Resten av straffene går i mål, og kaptein Byron Webster får æren av å sette den femte og siste straffen som sender Bromley opp til League Two!

Oxford - Posh kl. 20:45 i kveld.
Mason-Clark var et interessant skue. En stor og klumpete (er vel egentlig bare veldig muskuløs) neger som lå ute på vingen, men som faktisk var god ferdighetsmessig. Mulig han faller gjennom på et høyere nivå, men synes han var bra for Posh. Ser at han er Coventrys eiendom og utlånt tilbake til Posh.

Så Bolton skal til finalen mens Barnsley forblir i L1.
Bolton ledet som kjent 3-1 etter første match og det stod 2-1 til Bolton etter pause i kamp 2.
Derimot scoret Barnsley to ganger i andre omgang men klarte ikke en tredje scoring for å få ekstraomganger.
Peterborough (0) - Oxford (1) i kveld om hvem som blir med til finalen mot Bolton.

I L2 playoff så fortsetter Doncaster storformen og vant 2-0 borte mot Crewe i første match, mens Crawley tok en noe overraskende komfortabel 3-0 hjemmeseier mot MK Dons. Returoppgjørene fredag og lørdag.

Peterbrough - Oxford i kveld 21:00
Oxford leder 1-0 og kan fort sikre seg en finaleplass med mindre hjemmelaget overrasker.