KL - Sesong 5 - For kontemporære seere

Nå må alle huske at de som setter karakter i MF er tilstede og rundt deltakerne hele tiden mens vi ser små glimt et par ganger i uken.
 
Manuskriptet fra tidligere sesonger følges, overlevelsedøgn med bål og bivuakk, etterfulgt av overfall og blir tatt til fange.
Får dejavu følelse når man ser på KL..

Ikke overraskende at laget som Silseth var på vant suverent. Det har vel aldri vært noen større vinner favoritt i KL enn Silseth.
 
Ganske hendelsesfattig episode.

Hofset må lære seg antall kalorier på en kilo, gitt..
 
Syns de slapp billig unna den første natten. Normalt må de vel klare seg alene i pissregn og kulde. Kanskje produksjonen var redd mange skulle gi seg, som vel har skjedd i en tidligere sesong hvis jeg ikke husker helt feil.
 
Tror de også campet lagvis i forrige sesong med kjendiser. Muligens justerer produksjonen opplegget etter værmeldingen, større sjanse for et lag å få fyr og vedlikeholde bål i regnvær.
 
Ingen trodde vel at Lihaug skulle bli kastet ut? :)

Kul episode. Da går vi vel inn i finale uken..
 
Med tanke på at Skjelbæk fikk beret for noen sesonger siden så skulle det da bare mangle at Lihaug fikk nå.
 
Med tanke på at Skjelbæk fikk beret for noen sesonger siden så skulle det da bare mangle at Lihaug fikk nå.
Men det var fordi de hadde annonsert at 4 skulle i kompaniet på forhånd, og tenkte nok det ville bli brutalt å gå ned til 3, uten å gi en advarsel på forhånd om at plassen ikke var sikret, som Skjelbæk åpenbart tenkte, siden han gav blaffen og skaffet seg så mange minuspoeng som det var mulig å få. (Skjelbæk skulle selvsagt blitt kastet ut.)
 
Nydelig episode. Spesielt at Lihaug fikk bereten syntes jeg var fortjent. Han holdt ut og ga ikke opp selv om bålet uteble. At Nordnes også endte opp med den som eneste kvinne varherlig. Viktig at damer også klarer å komme igjennom synes jeg.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp