KL - Sesong 5 - For kontemporære seere

Hva pokker er meninga med slike episoder? Fullstendig meningsløst. Skal det liksom være morsomt å se folk velte på sykkel fordi det på død og liv skal være klikk-pedaler?

Var nok i kontrakten at Voss skal ha reklame for den gondolen eller hva det nå enn var
 
Hardt å sykle opp den bakken med sure ben. Dette er ikke "rekreasjon" Dag-Otto.

De klikk-pedalene var jo en katastrofe.
 
Enig, herlig dame som har imponert i kompaniet. Men nå er vi så nærme slutten av det betyr ikke så mye hvem som ryker.

Forøvrig var ikke Lihaug veldig fornøyd med tilbakemeldingen. Kult at han turte si ifra at han var uenig i vurderingen:)
 
Synd at min eneste gjenværende favoritt Rotan røyk ut, slik hun har fremstått i kompaniet er hun en jente det er umulig å ikke bli glad i🙂
 
Synd at min eneste gjenværende favoritt Rotan røyk ut, slik hun har fremstått i kompaniet er hun en jente det er umulig å ikke bli glad i🙂
Samme her, alle mine favoritter ryker ut. Utrolig stilig dame som utfordrer frykten(e) sine
 
For så vidt enig ang. Rotan, men ble litt mye klaging, hyling og ukontrollert oppførsel de siste episodene. Syns det bør litt mer kontroll til for å få over norm, som er eksepsjonelt bra. Samme med Nordnes, dog av litt andre grunner. Var jo potte sur på den sykkelturen. Syns i hvert fall det blir voldsomt når Lihaug dras ned til norm for noen bagateller. Nå er ikke vi der hele tida, men det er jo ikke befalet heller.
 
Nå har jeg sett alle sesongene men kan ikke huske at noen fikk over norm i tidligere sesonger?
Det er ganske ekstremt at tre stykker får over norm
 
Nå har jeg sett alle sesongene men kan ikke huske at noen fikk over norm i tidligere sesonger?
Det er ganske ekstremt at tre stykker får over norm
Kan ikke huske det jeg heller, mener det har vært vanskelig å oppnå. Hadde nå bare alle tre fortjent det skulle jeg ikke sagt noe, men det er bare en av dem som er i nærheten.
 
Klarer heller ikke å skjønne hvorfor Rotan har fått så gode tilbakemeldinger i militære forhold? Hva er egentlig kriteriene? Hun burde jo være på norm.

Hun gjør etter min mening en ekstremt dårlig figur i dagens episoder. Har jo full panikk i begge øvelsene. Og likevel klarer hun å lire av seg før dimmekampen "Jeg jobber bra under stress". Det er jo det hun absolutt ikke gjør, hun freaker helt ut.

Virker rart at Lihaug skulle være nede på norm, i forhold til mange andre. Men han tar ikke tilbakemeldingen i det hele tatt da, og klager over at han har gjort masse bra (han fokuserer innover på seg selv, istedenfor innsats ut mot andre).


Noen som har noe offisielt navn på den 100-soldat-leken de har i dimmekampen? Hadde vært morsomt å spille på f.eks. nett. Mye flaks, men vinner man første kan man styre spillet i stor grad.
 
Rotan over norm ja.. utrolig.
Sa det før denne ukens MF. Silset er soleklar på over norm. Men at Rotan skulle sidestilles med ham sist var sykt. Over bla Djupvik og Lihaug.

Så er det ny MF etter dykking. Og hun får igjen over norm! Så setter hun bare strek under alt med ny total panikk under broen.

Å være over norm skal jo liksom være eksepsjonelt. Tenkte dette måtte være noe kjønnskvotering, men så legger de i tillegg Nordnes opp på samme, så da er det noe annet.

For meg er det Silset som er et stort nivå over alle andre. Etter der kommer Djupvik og Lihaug. Nordnes, Maurstad etter det. Rotan kunne vært et nivå under der, kanskje også Hofset. Norm eller litt under. I hvertfall når skala liksom skal heves utover i tiden de er inne der.

Litt tullete ting å hisse seg opp over kanskje, men når det først skal lages slike vurderinger på tv bør det henge litt på greip ut i fra det de viser på tv.

Glad Rotan røyk. Hun var den desidert svakeste av de gjenværende nå.

Min MF før bro-rappelering:
Over norm: Silset
Litt over norm: Djupvik, Lihaug
Norm: Nordnes, Maurstad
Litt under norm: Hofstad, Rotan

De 4 siste kan alle evt skyves ett hakk opp.
 
Min MF før bro-rappelering:
Over norm: Silset
Litt over norm: Djupvik, Lihaug
Norm: Nordnes, Maurstad
Litt under norm: Hofstad, Rotan

De 4 siste kan alle evt skyves ett hakk opp.
Enig med det siste forbeholdet der tatt i betraktning. Syns ikke noen fortjener noe mindre enn norm, og litt over norm på i hvert fall Maurstad syns jeg høres rimelig ut. Men det er jo basert på det vi ser på TV. Ellers enig i mye av det du skriver. Silset er jo helt konge, ville vært helt perfekt i militæret også på ordentlig og kunne blitt en knakende god offiser. Ikke det at jeg tror han ville bytta skuespillerkarrieren med det, men dog.
 
Hovedfokuset er å lage god underholdning på Tv. Se ikke bort fra at de justerer karakterene med hensikt om å presse frem noen tårer eller sinne.
 
Silset er jo helt konge, ville vært helt perfekt i militæret også på ordentlig
Han sa vel det at han hadde vært inne i en ordentlig førstegangstjeneste. Så jo det på skytinga med skarpt også, at dette var en som hadde vært borti det før. Også en god leder. Klink over norm.

Blir vel noe form for overlevelsesdøgn eller to nå, hvor det blir gapahuk og bålfyring. Skal ikke se bort ifra at et par får det tungt der. Iallefall Nordnes. Trolig Hofset også.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp