Avstemning: Diskutopias smågodt-favoritter. OBS: Frist 2. Mai!

Hva er favorittbitene dine?

  • Bringebærgelé

    Stemmer: 15 30,0%
  • Bringebær Lakrisskaller

    Stemmer: 9 18,0%
  • Festkaramell

    Stemmer: 10 20,0%
  • Hobby

    Stemmer: 14 28,0%
  • Krokodiller

    Stemmer: 16 32,0%
  • Lakrisfudge

    Stemmer: 9 18,0%
  • Lakrishjul

    Stemmer: 6 12,0%
  • Putekrig (hvite og rosa puter)

    Stemmer: 6 12,0%
  • Sjokoladebanan

    Stemmer: 12 24,0%
  • Sjokoladefamilien

    Stemmer: 18 36,0%
  • Sjokolademus

    Stemmer: 5 10,0%
  • Skogsbær

    Stemmer: 9 18,0%
  • Skolekritt

    Stemmer: 7 14,0%
  • Spesial sjokolade

    Stemmer: 10 20,0%
  • Stekte egg

    Stemmer: 4 8,0%
  • Sure buttons / sorbister / peacemerke

    Stemmer: 13 26,0%
  • Sure colaføtter

    Stemmer: 11 22,0%
  • Zoo

    Stemmer: 7 14,0%

  • Totalt antall stemmer
    50
  • Avstemningen er stengt .
Gjort min plikt og avgitt stemme. I morgen skal jeg stimulere dopaminsenteret til post-diabetes og fettlever tar knekken på meg, om ikke jeg overdoser på glycyrrhizinsyre først. Blir spennende å se.
Da hadde jeg nok vært enda mer bekymret for blodtrykket gitt, men et lite råd, da bør du ihvertfall ta kalium tilskudd, just saying.
 
Sjelden jeg tar det som fremkommer i msm seriøst, men av og til kommer det noen sannheter der også.
https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/kaller-sjokkstudie-om-lakris-troverdig-helsefare/16618011/
MSM går greit når det passer inn i eget narrativ der altså :geek:;)

Forøvrig, har ikke mine tvil om at lakris i større mengder ikke er bra så passer selv på at jeg ikke tar helt av til tross for at jeg ELSKER lakris. Spiser nok mer enn jeg burde, drikker til og med daglig te med lakris.
Men heldigvis så har det ikke hatt innvirkning på blodtrykket for min del (sjekker det relativt jevnlig), merker heller at det påvirker nr2 i større grad.
 
MSM går greit når det passer inn i eget narrativ der altså :geek:;)
Nei, msm er ikke greit. Men det hender at midt i all fjaset de fyller opp sidene sine med, slumper til å komme enkelte små drypp av sannheter med verdi, slik som hvor farlig lakris faktisk er. Men leser en videre i linken min, så ser en jo at de anbefaler å heller velge å ta annen skit fra godteriskåla. Hva med å faktisk opplyse om hvor skadelig all den kunstige skiten der er og hvordan livslengden absolutt ikke kommer til å gå opp i årene fremover, men bare bli mer usunn og dermed kortere og kortere livslengde.

Leste også i dag om bekymring for at fler og fler, snart 1/4 av befolkningen i vesten har utviklet fettlever (leversteatose) pga. fedme og at det kanskje snart var håp, da en eller annen medisin var på vei til å utvikles... Hva om de heller hadde opplyst folk om at dette er en tilstand som en enkelt kan kurere selv, ved å legge om kostholdet, kutte ut sukker og karbohydrater og av og til legge inn vannfaster over noen dager, for å stimulere kroppens eget helbredelsesystem (autophagy)?

Skulle tro noen (big pharma og de som får mye av sin lønn derfra) ønsker at folk skal være syke og avhengige av såkalt medisin. Men det er en annen diskusjon og annen tråd. Uansett, å lese denne tråden her er skremmende fra et helseperspektiv. En kan ha snacks uten den giftige og skadelige avhengighetsskapende dritten kalt smågodt. Om en absolutt skal ha noe å putte i kjeften på kvelder for å "kose" seg, hva om en lagde seg et et brett med ostebiter, spekesnacks, grønnsaker etc., etc.
 
Hva med å faktisk opplyse om hvor skadelig all den kunstige skiten der er og hvordan livslengden absolutt ikke kommer til å gå opp i årene fremover, men bare bli mer usunn og dermed kortere og kortere livslengde.
Vil ikke hjelpe, folk kjører sitt eget liv slik de vil. Det ser man jo med alt man advarer mot - enten det er sukker, alkohol, røyking, narkotika osv. Noe skal man dø av og de aller fleste er ikke så nøye på hva det er som leder dem dit.
Skulle tro noen (big pharma og de som får mye av sin lønn derfra) ønsker at folk skal være syke og avhengige av såkalt medisin
Her trenger man ikke være konspiratorisk en gang, for det er klart legemiddelbransjen vil tjene penger. Jeg tror nok om at hvis man VIRKELIG ville kurere enkelte sykdommer/tilstander så er det nok ikke så vanskelig som de gir det ut for å være.
NOEN ting som kreft tror jeg helt klart at legemiddelbransjen gjør sitt aller beste for å finne en kur på, mens andre mindre farlige ting...neeh, finnes jo en grei og dyr medisin som folk MÅ ha som de klarer å leve fint på resten av livet.. why not, pengene renner inn.
 
Vil ikke hjelpe, folk kjører sitt eget liv slik de vil. Det ser man jo med alt man advarer mot - enten det er sukker, alkohol, røyking, narkotika osv. Noe skal man dø av og de aller fleste er ikke så nøye på hva det er som leder dem dit.
Joda, du har et poeng der, folk flest steller og passer på bilen sin, men gir blaffen i det viktigste kjøretøyet de har, kroppen sin. Men uansett burde ikke msm, som desverre er alt folk flest får sin informasjon via, ikke promotert usunne valg, slik de nå gjør. Så får folk både drekke eller spise seg ihjel, det er deres valg, men bakgrunn for det meste av valg en gjør, bør være korrekt informasjon om konsekvenser av valg.

Jeg som har levd en stund ser jo hvordan folk flest sin helse fra -60 og -70 tallet nå har forandret seg til noe helt annet nå i dag. Så ja, fettlever og gammalmanns sukkersjuke som diabetes 2 ble kalt tilbake i tid og som var meget sjeldent, det har plutselig blitt noe de fleste strir med og det er helt unøvendige lidelser. For det er enkelt å rette på helt uten medisiner om en bare har kunnskapen og vilje til å gjøre noe med tilstanden.
 
Jeg elsker smågodt! Det er ikke en eneste bit i smågodthylla som jeg ikke liker. Søtt, salt, surt, sjokolade...alt går ned. Av det jeg kunne stemme på så stemte jeg på Hobby, Krokodiller og Peacemerker. Sistnevnte er min favoritt tror jeg sammen med Smørbukk. Festkaramell er ikke det samme, selv om det også er godt. Jeg mener også at det er Nidar som har det beste godteriet. Candy King tror jeg verken har Smørbukk eller de beste Peacemerkene.
 
Da er pollen stengt og svarene har endelig ankommet. Må si dette ble overraskende jevnt.

Topp 5 ble som følger:
  1. Sjokoladefamilien
  2. Krokodiller
  3. Bringebærgelé
  4. Hobby
  5. Sure buttons / sorbister / peacemerke
 
1714754492513.png
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp