Millwall FC - London`s greatest football club since 1885

Vemodig, men som forventet. Bartosz Bialkowski forlater The Lions` Den etter sesongslutt.
En av Championships beste keepere - om ikke den beste - da han var bankers i førsteelleveren.
Takk for alt du har gjort i Millwall, Bart. Ønsker deg alt godt videre!

BART IS A REAL LION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
XI`en mot Plymouth. Den siste kampen i SE16 for sesongen :

Sarkic
Leonard - Tanganga - Cooper - McNamara
Longman - Saville - De Norre - Watmore
Flemming - Bradshaw

COYL!
 
YESSSSSSS!!!!!!!!!! OUR BRILLIANT CAPTAIN TODAY`S MATCH WINNER!!!!!!!!!!!!!!

SUPER, SUPER JAKE!
SUPER, SUPER JAKE!
SUPER, SUPER JAKE!
SUPER JAKE COOPER!!!!!!!!!!


Nydelig heading etter assist fra årets spiller Ryan Leonard. Litt som mot Søndre Land forrige uke. Ikke særlig underholdende, men tre poeng er tre poeng. Hurra for Millwall!
Gledelig at Kevin Nisbet endelig fikk noen minutter igjen. Forhåpentligvis kan han komme sterkt tilbake neste sesong. De få kampene han har spilt, har han overbevist meg om at han er kapabel til å komme opp i 12-15 mål på dette nivået.

Litt stas at hedersmannen og tidligere Millwallkaptein Tony Craig var sidekommentator i Millwall TV i dag.

NO ONE LIKES US, WE DON`T CARE!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Bare en kamp gjenstår. Borte mot Swansea blir en lei oppgave, men tre poeng der gjør at vi avslutter sesongen med fem seire på rad. Det hadde vært digg.

En liten oppsummering av sesongen :
Det har til tider vært fryktelig kjipt for alle som er glad i Millwall denne sesongen. Etter en solid sesong hvor vi var nær å klare playoff til PL for første gang siden 2002 men sølte bort det med tap for Wigan og Blackburn (av alle lag) på slutten.
Likevel, mye positivt å ta med seg. Dette gjorde at jeg gikk løs på den nye sesongen med optimisme. Og det begynte bra. Seier mot Middlesbrough på Riverside etter assist fra Emakhu og scoring av Esse, to av våre unge talenter. Men det var veldig labert å se kampene, noe som gjorde at jeg lurte på om Gary Rowett hadde gjort sitt og vi trengte noe nytt. Jeg fikk rett. Vemodig, men var nok riktig. Dårlige resultater og nye spillere hvorav flesteparten ikke slo til. Men Rowett vil aldri bli glemt for sin innsats på The Den.

Ny mann inn ble Joe Edwards. Hadde jobbet under Lampard og Tuchel i Chelskij samt en vikarjobb for et engelsk U-landslag. Noe som fikk meg til å tro at vi hadde fått en trener som potensielt kunne nå langt og snu de svake resultatene for oss. Der tok jeg skammelig feil! Begynte bra med en 4-0 seier mot Wednesday og mot slutten runget "WE WANT FIVE" på Hillsborough. Fortsettelsen var et sant helvete. Mye klovnestreker i forsvaret, pinlige tap. Edwards og assistenten Andy Myers viste ikke engasjement i det hele tatt og satt nærmest stille på rævhølet og så ut som de lengtet tilbake til Chelskij og Putinford Bridge. Millwall ble for tøft for pappaguttene fra Chelskij, stakkars.

I februar ble det endringer. Edwards ble tuppet ut og Neil Harris ble hentet som erstatter. David Livermore ny assistent. To personer med Millwall-DNA i blodet som elsker Millwall og virkelig brydde seg om at vi skulle unngå nedrykk. Da ble det sving på sakene! Under Harris ble det en strammere defensiv struktur og de viktige poengene kom. Tanganga og Cooper en super stopperduo under Sir Neil. Harris viste i motsetning til sin forgjenger virkelig passion. Gleden her i huset var stor da Big Dunc scorte seiersmålet mot Sunderland som gjorde at vi unngikk nedrykk. Om Edwards hadde fått fortsette ut sesongen, ville vi vært i League One nå, det er jeg helt overbevist om.

LION OF THE YEAR : Ryan Leonard. Hatt sin desidert beste sesong i Millwalldrakta og etter min mening den beste høyrebacken i Championship.

Hva skjer neste sesong?
Den som visste det...
Målet bør være å komme opp på øvre halvdel av tabellen igjen, i hvert fall. Ikke umulig om vi kan klare play-off heller hvis vi treffer på transfermarkedet. Men spillestilen må bli mer offensiv, uten at man trenger å bli helt Marcelo Bielsa av den grunn. Å skape toppen 3-4 store muligheter i løpet av kampen holder i alle fall ikke om målet om play-off skal bli nådd. Neil Harris er forgudet av alle som er glad i Millwall, men jeg vil ha flere scoringer neste sesong.

I hvilke posisjoner trenger vi nye spillere?
Slik stallen er i skrivende stund er dette min mening :
  • Ny keeper. Bialkowski er offisielt ute av klubben etter sesongen, og en erstatter må inn. Helst en som kan gi Sarkic litt kamp. Viktor Johansson i Rotherham hadde noen praktredninger mot oss og virket også solid i en annen kamp jeg så han denne sesongen. Han hadde jeg gjerne sett i Millwalldrakt.
  • Ny midtstopper. Tanganga går tilbake til Spurs og Hutchinson får sannsynligvis fri transfer. Det har vært rykter om at vi er ute etter Tanganga permanent. Er nok bare oppspinn, men en lånedeal for neste sesong burde være mulig å få til. Tango har uansett vært helt enestående sammen med Cooper i midtforsvaret etter at Sir Neil kom tilbake.
  • Ny midtbanespiller. Zian Flemming har vært linket til en overgang til MLS, og om vi kan cashe inn litt på han og hente inn en mer energisk kriger på midtbanen tror jeg det ville vært bra.
  • Ny spiss. Bradshaw og Nisbet er de to eneste rene spissene etter at Obafemi går til tilbake til Burnley etter sesongen. Jeg kunne tenkt meg en tøff plog. En <<ny Steve Morison>> drømmer jeg om.
OUR GENIUS GAFFER :

neil harris.jpg


TOGETHER FOR MILLWALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO ONE LIKES US, WE DON`T CARE!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Sesongen avsluttet med 5 seire på rad. Helt nydelig!

Deilig å ødelegge humøret til brasilianerfyren på Swansea som jublet ellevilt som om svanegjengen allerede hadde scoret på straffesparket de fikk tildelt. But...

OOH, CASPER DE NORRE!
OOH, CASPER DE NORRE!
OOH, CASPER DE NORRE!


Danny McNamara MOTM. Kjempebra i dag både defensivt og offensivt samt at han hadde mye av æren for scoringen til De Norre. Bør være klart førstevalg på venstreback neste sesong.

Neste sesong kommer vi sterkere tilbake 💪

WE ARE MILLWALL!!!!!!!!!!!!
WE FEAR NO FOE WHEREVER WE GO!!!!!!!!!!!
 
Ryan Longman skal selv være interessert å bli på The Den. I don`t blame him. For hvem vil ikke det, hehe. Skal ha for at han ikke var så verst på slutten av sesongen hvor han blant annet scoret en skikkelig perle mot Leicester. Men totalt sett har han ikke vært noe å skryte av.
Vi har unge spillere som Emakhu, Esse og Mayor i posisjonene han spiller i. Sats heller litt mer på de neste sesong, Neil!
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp