Kompani Lauritzen - Sesong 5

Kommentar i Nettavisen.


Først en bekjennelse: For en tafatt, sutrete, stakkarslig fremtoning av en «macho-butch-hunk», som med sin adonis-velsmidde overkropp lett gir inntrykk av en fyr som enkelt kan gå gjennom en betongvegg uten problemer. Og som jeg forventet skulle fikse alt. En fyr som virket å ha sluppet skjørtekantene til mora si for aller første gang. I en alder av 28 år.
 
Lite muskelkraft? Du snakker om fyren som holder pull-ups-rekorden i programmet vi diskuterer og som også leverte strålende på de andre styrketestene. Han leverte eksepsjonelle resultater. Hvis man ikke klarer å se det, da er man klink sjalu eller så lider man av vrangforestillinger.
I styrkeøvelsene dro han stor nytte av at han er lett i kroppen, noe som delvis skyldes at han tilsynelatende har minimalt med muskulatur i beina. Svake bein og hofter kan også ha bidratt til at han valgte å gi seg. Det er tungt å traske rundt med tung oppakning hvis man aldri har tatt knebøy.
Men rekord er rekord, det var uansett bra levert i pullups.
 
Kult de fikk prøve ekte våpen i år, og ikke de ertebøssene som tidligere. På høy tid også.
Ja veldig kult, det er vel første gang de har fått prøve ekte våpen med skarp ammo, hvis jeg ikke husker helt feil.

Har selv drivet med Dynamisk Sportsskyting der jeg brukte AR-15, altså samme type våpen de prøvde seg på.

Syns de overlag gjorde det overraskende bra. For uerfarne er det ikke enkelt og skyte med åpne sikter, slik disse våpnene var utstyrt med.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp