Kompani Lauritzen - Sesong 5

8 Jul 2023
15.047
Premiere 5 mars på TV2 Direkte og TV2 Play.


Mona Berntsen (33), danser
Vår Staude (57), programleder
Karin Klouman (35), skuespiller
Hedvig Sophie Glestad (32), influenser
Silje Nordnes (39), programleder
Nora Haukland (26), influenser
Alexandra Rotan (27), artist
Jonas Lihaug (34), youtuber og programleder
Aleksander Sæterstøl (28), influenser
Stinius Maurstad (29), stemmeskuespiller
Mikkel Bratt Silset (33), skuespiller
Knut Marius Djupvik (35), artist
Rauand Ismail (24), politiker
Robin Hofset (32), youtuber

 
Synger på siste verset at undertegnede følger med ihvertfall. Spørs om man må se hvordan det blir i Voss.
 
Synes de sesongene uten kjendiser er de beste egentlig. Men blir nok å titte litt på denne sesongen og
 
---- cue en drøss av innlegg av typen "her var det ingen jeg kjente til fra før av, nå har virkelig TV2 gravd dypt i "kjendis"-kategorien.
Da skal jeg være nummer en!

Relativt uinteressant casting synes jeg. Har sansen for Silje Nordnes og Mikkel Bratt Silset, men ellers begredelige greier. Vår Staude blir vel solid dumpekandidat mtp. alderen sin. Jevn alder på de fleste, alle innenfor 24-39, bortsett fra Staude.

Skal bli en fornøyelse å se Nora "kokain-pose" Haukeland grine i løpet av de første episodene da. Og det er tydelig at alle realityserier nå til dags må ha minst to "youtubere"...
 
Er det mulig å få laget et filter som får bort alle kjendis-spinnoff greiene alle nettmediene peprer oss med i forbindelse med dette TV-programmet? Jeg er totalt uinteressert i hvem som er med og deres gjøren og laden for øvrig.
 
Om det er A, B, C- kjendiser eller den helt vanlige nordmannen i gata bryr meg lite. Men skuffet over at dette tilsynelatende igjen ser ut til å være en relativt oppegående gjeng, både sosialt og i fysisk form. Det er mye mer interessant å følge noen som har behov for en liten vekker, som kanskje ikke er i sin beste form og har sine utfordringer.
 
Vår Staude blir vel solid dumpekandidat mtp. alderen sin. Jevn alder på de fleste, alle innenfor 24-39, bortsett fra Staude.
Ikke sikker på det. Vår Staude klarte seg fint i 71 grader nord og vil nok klare seg minst like bra som haugen av ukjente youtubere og influensare.
 
Ikke sikker på det. Vår Staude klarte seg fint i 71 grader nord og vil nok klare seg minst like bra som haugen av ukjente youtubere og influensare.
Håper du har rett. Aldri sett 71 grader nord.

Ingen tjukkaser/dumpekandidater med da, kan jeg moderere meg til :) Ser ikke umiddelbart hvem som sannsynligvis ryker først.
 
Aleksander Sæterstøl må da snart ha rundet reality-universet?
Å nei da: blir nok en runde med denne smartingen her 👎 I det minste slipper vi hans samboer!

Noe av det som vel gjenstår for denne "Seterstølen" er vel Forræder- så er det vel slutt? Han er vel neppe kvalifisert for Mesternes Mester?


Ellers er Karin Klouman, Mikkel Silseth og Rauand Ismail helt nye navn for min del i en god og variert gjeng! Jonas Lihaug og Stinius Maurstad (en ny Maurstad inn i reality-løypa 😀) virker som to muntre herremenn!

Imidlertid spørs det om serien blir cirka en million morsommere med "tante Pose" Haukland som en av deltagerne? ;-)
Ville med for å vise seg fra en bedre side enn den mediene beskrev henne som i 2023: så får vi se? En rødhåret fotballspiller fra Ålesund sa noe tilsvarende foran Farmen kjendis for noen år siden ☺️

Spennende med ny plass da.
 
Tar med gleden rollen som gammel, utdatert gubbe. Vår Staude og Silje Nordnes er kjente navn, tror faktisk jeg kunne kjent dem igjen på bilde og. I tillegg har jeg hørt på Keiino, uten å kjenne navn/ansikt på vokalisten. 2,5 kjente der altså, resten totalt ukjent (og uinteressant).
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp