- 9 Jul 2023
- 1.538
Bratwurst med potetmos, løksaus og sauterte grønnsaker.
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Danske frikadeller, rødkål og nypoteter.
Jøss, noe enkelt for en gangs skyld. Velkommen til klubben
Har spist denne nå. Rimelig hott.Remas Nduja pizza venter etter fotballtreninga i aphten
Ja, den røsker littHar spist denne nå. Rimelig hott.
Så nydelig ut! Yum!!Blir nok rester av klippfiskretten fra i går - fisken var litt uttørket og nypotetene ikke så gode, men uansett, desserten blir kaka jeg bakte i går. Et lite stykke i alle fall. Altså Baskisk ostekake - og, ja den skal være brent.
Vis vedlegget 13621
Omtrent samme her, men jeg hadde Crémant de Bourgogne Extra Brut i glasset.Ferske reker, med frøloff, smør, majones. Og pepper og sitron. Allrams Weissburgunder i glasset.
Fify.Deilig pastarett i aphten, top secret recipe nedarvet etter min nonna.
Dette er en nier på terningene. Er litt usikker på hva smuldrepai er og hadde du gått for riskrem med jordbærsaus så hadde jeg sagt en ren tier.Fify.
Her ble det kjøttkaker i brunsaus, ertestuing, kålstuing, poteter og tyttebærsyltetøy. Alt selvsagt hjemmelagd utenom potetene. Til dessert ble det smuldrepai med bær og vaniljeis.
Hadde det vært riskrem med jordbærsaus så hadde jeg gått for alternativ to som var brownies og is Ellers skal det nevnes at min innsats begrenset seg til å spise. Smuldrepai er en bærpai med vaniljesaus og kjeks(?) blandet med smør og sukker slik det blir sprø topp. Finnes forskjellige varianter av den riktignok.Dette er en nier på terningene. Er litt usikker på hva smuldrepai er og hadde du gått for riskrem med jordbærsaus så hadde jeg sagt en ren tier.
Selv gikk det i Butter Chicken with pilau rice og riskrem med jordbærsaus.
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.