Norske fotballspillere i utlandet

Fire nordmenn på banen og to på benken i kampen mellom Djurgården og Malmø
Total overtenning for Tokmac 7 minutter før full tid. Blir takla reint men tar hevn ved å ta rennefart og meie ned motspiller bakfra. Direkte rødt kort. Ser og ut til å skalle til Pontus Jansson i tumultene. Her blir det mulugena flere kampers karantene.
 
Når han lada slegga og skulle skyte med høyre, men angra seg i siste sekund. Så skuffende - skulle endelig få se et skikkelig høyrefotskudd. Tror aldri jeg har sett han skyte skikkelig med feilfoten. Tenk for en dimensjon om han fikk en bedre høyreslegge

Han scoret to mål med høyrefoten forrige sesong. Har null så langt denne sesongen. Ingen på hodet disse to sesongene, kan legges til. Selv om han hadde 1 scoring med hodet da han var på utlån i covid-sesongen.

Du får neppe noen gang se ham score rå langskudd med høyre. Men denne her, er ikke så verst:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Ikke mye kraft, men veldig kontrollert styring ned i lengste hjørnet.

Jeg husker at jeg kommenterte det for litt over 1 år siden. At det er merkelig at en spiller - som er ung nok til at all forskning om å utvikle motorikken i begge bein må gjøres mellom 6 og 12 år allerede var kommet da han var 6 år - ikke er bedre med høyrebeinet.

Men det er mulig det var et helt bevisst valg fra farens side, for å finslipe den ekstreme venstrefoten hans.

Litt som at Casper Ruud alltid har fokusert på å gjøre forhanden til en rå vinner, i stedet for å bli mest mulig komplett over hele slagregisteret.
 
Synes Sander Berge har spilt en solid kamp hittil på Old Trafford, legger gode pasninger hele tiden og jobber hardt bakover også. Foreløpig holder det til 0-0.
 
Skal vi få Schjelderup-show igjen i dag? Nordsjælland spiller hjemme mot Brøndby kl 16.
Med 4 seire på rad er de plutselig oppe og jakter Europaplasser etter en dårlig innledning på sesongen. På 4. plass nå men likt med FCK.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp