Lillestrøm Sportsklubb [Klubbtråd]

Grattis. En solid kamp nok en gang på bortebane. Førsteomgang noe av det beste vi har levert på en god stund.

Lille-Bukken skal hjem å spille fotball på en ordentlig stadion, med gress og ordentlige supportere.
 
Grattis. En solid kamp nok en gang på bortebane. Førsteomgang noe av det beste vi har levert på en god stund.

Lille-Bukken skal hjem å spille fotball på en ordentlig stadion, med gress og ordentlige supportere.
Hva karakteriserer en ordentlig supporter?
 
Spent på bena på søndag.

Dette laget er jo porno å se på det når det flyter. Kan bli meget bra på sikt, men må begynne å plukke poeng i serien nå.

Va må signeres ASAP.
 
Slo på andreomgang kun for å se på Felix. Så at han nok engang hadde herjet med backen sin, og var spent på om han innfridde hypen. Så antydninger i andre også, så her har LSK gjort noe bra på spillerlogistikken. Morsomt når det dukker opp nye ukjente navn som leverer så til de grader.
 
Dette dreier seg om frustrasjon over manglende signeringer av forsterkninger over litt tid. Mange ser på det som at klubben ikke satser skikkelig. Mesfin gikk ut og lovte "harde pakker" til jul(23). Dette fordi mange var frustrerte i situasjonen som oppsto med treneravgang på sommeren. Klubben valgte da å avvente å bruke midler for å ha en permanent trenerløsning på plass først.

Det er åpenbart at man videre har hatt en avventende holdning også under svensken. Men Mesfin har vært på ballen og foreslått flere signeringer, som svensken har avvist. Han uttaler at stallen er god nok. Kan være at han og Mesfin vurderer forsterkningene Mesfin kom opp med ulikt. Kan også tenkes at svensken vil avvente til sommervinduet.

Men totalen er frustrasjon, og at mange begynner å bli litt lei av at det tilsynelatende ikke satses.
 
Kitolano er en grei signering. Den skjønner jeg, selv om han ikke har vært veldig stabilt god. Va kan bli en kanonsignering og her er det bare å bruke opsjonen. Men bredden er elendig. Signeringene av Larsson, Karlin og Knudzon er for meg veldig merkelige signeringer. Vi erstatter spillere som dragsnes og Kairinen med spillere som er langt unna nivået i EL. Og Adams har vi ikke erstattet. Lehne Olsen må ha en konkurrent på topp. Han er langt unna formen han hadde for noen år siden. Pengene har vi jo. Bruk dem!
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp