2023 US Open

Synes det så ut som om DN kjente til noe i beinet i sted, gjorde noen rare bevegelser. Neida, denne vil leve helt til fem sett, hvis ikke DN må bryte.
 
Jeg får ikke sett kampen, men noen som kan forklare utviklingen på oddsmarkedet? Viser Djokovic tegn på skade? Medvedev var blitt oddsfavoritt på 2-0 i TB nå i andre sett og det gir jo ingen mening.
 
Hva er greia med at kun denne nettsiden snur seg til liggende selv om jeg har fryst til stående på telefonen?! Irriterende, når man skal ligge på siden å lese..hvordan hindrer jeg dette?
 
Så noen stats om at Medvedev vant omtrent dobbelt så mange poeng som Djokovic om duellene gikk mer enn 9 slag. Det er jo helt spinnvilt. Ville aldri livet skjedd for noen år siden.

Novak fortsetter å spinne serven på deucesiden med 100% suksessrate. Helt komisk.
 
Jeg får ikke sett kampen, men noen som kan forklare utviklingen på oddsmarkedet? Viser Djokovic tegn på skade? Medvedev var blitt oddsfavoritt på 2-0 i TB nå i andre sett og det gir jo ingen mening.
Kroppsspråket til Novak kan være helt "ferdig". Men en halvtime senere ser han plutselig helt uberørt ut.

Kunne tjent noen slanter på oddsen tydeligvis.
 
Kjipeste finale på mange år. Ingen intensitet, Medvedev virker ikke på i det hele tatt- endrer ikke på ting som ikke funker, svak serving, slår mye upresset ut. Djokovic er god, men føler nesten han ikke trenger å gå opp på nivået vi vet han kan når han må. Synd Alcaraz hadde en dårlig dag på jobben i semifinalen.
 
For en prestasjon av Nole etter fjoråret. Han er altså nå 24-0 i de to landene som tok covid-hysteriet lengst, deilig comeback!

Nå leder han altså med 2 GS på Nadal, så selv om Nadal skulle klare det umulige og vinne RG neste år, ender han nå på topp. Særdeles gledelig, når Federer ikke klarte det.
 
Bare å gratulere Novak, fullt fortjent. Synd vi ikke fikk Carlitos på andre siden. Håper virkelig vi får det i Melbourne.

Daniil Medvedevs svakheter ble noe så til de grader eksponert i denne finalen. Bra gjort av Novak det, selv på en medium dag, men man må jo undres over at ikke flere gjør det samme litt oftere. De Minaur gjorde det med stor suksess i ett sett før hans fysikk ramlet sammen.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp