Kongen på fjellet

Barndomshjemmet hans ligger såvidt i Klepp kommune (ved kommunegrensa), men har han også bodd på Klepp?
I flere år var det et høyt gult skilt på gården, der det stod AMS Reiser (Arvid Mælands Reiser). Like ved Tu skule SFO.
Nei ikke på Kleppe, men i Klepp kommune :)
 
En byste er vel frittstående? Og Ørsdalsvatnet ligner såpass på en fjord at det kan ha vært en fjord tidligere i historien :) Et mektig vann det der.

Vet ikke om det er forskjell på et steinras og et ras av betong og jern, men de bør utrede konsekvensene mer før de tillater å feste slikt "søppel" til fjellet. Også vanskelig å tro at det kommer til å ligne på noen spesiell konge.

I 2020 stod det også at Mæland vil sette opp "Sound of Music" i bakkene rundt Lauperak. Det har han ikke nevnt i det siste?

Ørsdalsvatnet hadde sannsynligvis forbindelse med havet under istiden(e).

Ikke langt fra Ørsdalen er Gloppedalsura. Det er vel Europas største steinrøys og ble dannet av isen.



Men Figurene i Mount Rushmore er kalt byste. Jeg kaller det byster i flertall siden det er hogget ut hodet av fire personer.
 
Dette prosjektet er så idiotisk at en blir helt matt. Og trenger det å være større enn 5 meter.
 
Sist redigert:
Og trenger det å være større enn 5 meter.
Et ansikt på 5 meter hadde nok knapt vært synlig på avstand, men det hadde jo selvfølgelig vært en fordel. Håper fortsatt at det er noe som kan ta til vett og stoppe dette tøyset. Har sansen for mye av det Mæland driver med, men akkurat dette stuntet blir for dumt.
 
Arvid Mæland er en ting, men disse rikingene som skal sponse idiotien er ikke det spor bedre. Uten dem ville aldri dette opplegget vært i nærheten av realistisk å gjennomføre.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp