Å (Glitre) setter opp COOP strømavtalen

4 Jul 2023
13.213
Nå har ikke jeg jaktet de beste strømavtalene på markedet hvert eneste år, men jeg har vært fornøyd med COOP sin strømavtale , spesielt med tanke på at du får 2% kickback på alt strømforbruk.

Vel nå er det slutt på den moroa, fikk denne mailen i dag. Da er plutselig ikke COOP en gang konkurransedyktig med de fleste spotavtalene på markedet, mange tilbyr jo 0 kr månedsgebyr. Og bonusen reduseres til 1%.

-----------------------------------------------------------------------------------------
På grunn av økte kostnader knyttet til levering av strøm ser vi oss nødt til å endre prisen på din strømavtale; Coop strømavtale gjeldende fra 1. juni 2024. Avtalen endrer samtidig navn til Å Spotpris – Coop.

De to siste årene har vi hatt en ekstraordinær prisvekst i Norge. Råvareprisene er høye, og særlig prisen på energi er høy. Vi i Å Strøm betaler forskuddsvis for den strømmen vi kjøper, mens vi fakturerer deg som kunde etterskuddsvis. Det har ført til betydelig høyere kostnader knyttet til innkjøp av strøm.

Endringer fra 1. juni 2024: ​

  • Fastbeløp endres fra 9 kr til 29 kr per måned. 
  • Påslaget endres fra 3,45 øre/kWh til 3,80 øre/kWh. 
  • Bonusen fra Coop endres fra 2 % til 1 %, og gis på strømmen du betaler for opp til 70 øre/kWh. Medlemsbonusen håndteres heretter gjennom Coop sitt fordelsprogram og vil derfor ikke være en del av vilkårene.
  • Avtalen endrer navn fra Coop strømavtale til Å Spotpris – Coop.
----------------------------------------------------------------------
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp