Håndballgutta

Flott disponering av Wille, og en fin kamp av mange igjen. Barthold og Thorsen Lien med 19 scoringer på 20 skudd totalt.

Vil si at dette har vært en nærmest perfekt turnering. I tillegg til de som stod over i dag, satt også Blonz (med unntak av et 7m-kast), Bjørnsen, Sagosen, Reinkind og Gullerud på benken hele kampen.

Sist redigert:
Flott kamp av Blonz og Bjørnsen, mer enn godkjent av Lyse, Solstad, Sagosen og Bergerud også.

For øvrig en merkelig turnering. Hvorfor skal ikke Danmark og Argentina møte hverandre? Gir ingen mening.

Også Kent Robin Tønnesen takker nei til landslaget.

I tillegg til Moen Nilsen, Gullerud og Johannessen har nå også Øverjordet meldt forfall. Inn for han kommer Mario Matic. For Moen Nilsen og Gullerud kom Magnus Søndenå (som fikk sin første landskamp som back i dag (!) i sin 14. landskamp) og Sondre Gjerdalen. I tillegg ble William Aar hentet inn.

20 baklengs og første omgang er ikke en gang ferdig. Kunne like gjerne stilt med åpent mål. Er så lei denne glorifiseringen av Bergerud og Sæverås. Så sykt ustabile, som alltid.

Forsvaret står altså MED RYGGEN TIL da det siste skuddet går. Takk og lov for Sæverås. 21 baklengs på én omgang er til å grine av. Blir ikke noe særlig høy plassering i OL uten forsvars- og målvaktsspill.

Norge – Danmark 36–36, oppsiktsvekkende bra dette også. Så var det dette med å få det til når det virkelig gjelder da, OL. :)
Det var virkelig ille, men gøy å være i hallen ☺️ Så jeg håper du tuller nå.

Danmark stilte altså tidvis med nærmest C-lag uten Landin x 2, Mikkel Hansen, Lauge spilte begrenset, Mensah satt på benken hele kampen. Spilte også uten sin beste høyrekant. Gidsel var dog glitrende. Jeg tror ikke danskene ble skremt av det de så av Norge. De skal være heldige at Grøndahl berget uavgjort i sluttsekundene.

Grøndahl var bunnsolid i 1.omgang, mens Barthold og Setterblom var glitrende hele kampen. Pluss også til Sagosen, Lyse og Solstad.

Bare synd vi spiller uten forsvar og keepere i store deler av kampen.

Jada, sånn er det alltid, aldri skal vi være stolte, alltid skal vi snakkes ned, skjedde kun grunnet ditten og datten, flaks osv. Glem det, vi spilte uavgjort mot verdensmesterne! ;)

Ok, men hvor mange av de som spilte i dag er verdensmestere? 😉

Who cares? Vi spilte uavgjort mot Danmark, og de er verdensmestere! Ikke sikkert de hadde spilt noe bedre med annet mannskap, det får vi aldri vite. (før OL da kanskje) ;)

Flott kamp mot Argentina etter en 1.omgang det luktet svidd av. Endelig målvakter som redder også! Veldig mange gode i dag generelt. Lyse har sett bedre dager.

Når det gjelder høyrebacken til OL tror jeg Søndenå ligger best an. Setterblom var helt ute av det mot Kroatia, men til gjengjeld glitrende mot Danmark. Men med all respekt å melde, han er ingen kantspiller. Hallgren kan bekle begge roller, og gjør en fin kamp i dag. Men jeg tror han blir for urutinert. Søndenå debuterte faktisk som høyreback på landslaget mot Kroatia - kun vært kantspiller tidligere. Det er hans styrke.

Spiller nr. 15 blir da Solstad.

Hvis det stemmer som de sa at de kan ha to hjemmeværende reserver tipper jeg det blir en høyrehendt bakspiller (enten Øverjordet eller Toft kanskje?) og en målvakt (Heieren eller Imsgard).