Adresse Malmø

8 Jul 2023
3.912
De norske Adresse-programmene debuterte i 2012. Året etter var arrangørbyen også Malmø; hvor panelleder Jenny Skavlan ledet Ingeborg Heldal, Vivi Stenberg, Tarjei Strøm, Elisabeth Andreassen, Didrik Solli-Tangen og Ronny Brede Aase. Denne formen ble dessverre droppet fra 2016; hvor en folkejury og et støyende publikum ble prioritert.

Adresse Malmø starter lørdag 13.april. Nett-tilgjengelig fra kl.06 samme dag som programmene sendes lineært. Serien er i år utvidet med et program (fra 4 til 5).

Disse er med i alle programmene: Marte Stokstad, Ingeborg Heldal, Stian Thorbjørnsen og Jim Pedersen. En folkejury på 3 byttes ut etter hvert program.

Lørdag 13.april: Pernille Sørensen og Peter Bubresko
Lørdag 20.april: Einar Tørnquist og Kaleb Isah Ghebreiesus
Lørdag 27.april: Thomas Numme og Tara Shahin

Fredag 3.mai: Erik Solbakken og Sandeep Singh
Lørdag 4.mai: Are Kalvø og Ingebjørg Bratland

Visse gjengangere blir man aldri kvitt. Heldigvis er den humørsyke komikeren Vågenes fjernet. Dessverre ser man likevel at det er lite musikkfaglig bakgrunn blant disse nye gjestene. Her er som vanlig sjargongen å drite ut det som finnes av konkurrenter. Det er i år enda mere tid for slikt tøvprat; med utvidelsen av denne serien.


 
Forøvrig kun 4 av 14 som har en musikalsk bakgrunn. Resten er i hovedsak komikere eller programledere.
 
Kjipt med Vågenes, absolutt den morsomste i panelet. Og jeg ser ikke på for å få musikkfaglig input, ESC er et useriøst fesjå og bør behandles som det.
 
Høydepunktet var den unisone hyllesten i panelet av Aserbajdsjans bidrag, samtidig som de sikkert vil kaste opp bare de må nevne Israel. Fornøyelig..
 
For øvrig fremviste hele panelet, både kjendiser og "vanlig" folk, generelt en elendig musikksmak.
 
Ser på dette nå, ser også at noe fra 1986 er tilgjengelig -kanskje sjekke det ut senere
 
Det blir interessant å se hvor mange poeng de velger å gi Israel, "anonyme" som de skal være.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp