NHL - Post Draft-tråden

Grittys Chromeback

Moderator
4 Jul 2023
3.224
Velkommen til tråden for spillerne som faller litt i mellom stolene i de trådene som allerede eksisterer her inne. For hvordan gjør spillerne det som har blitt draftet det i årene etter at de har blitt valgt?

Jeg prøvde meg på en liten recap her for forrige sommeres first round picks i draft-tråden, der det er en noen få som allerede har begynt å etablere seg som NHL-spillere, men jeg følte det ble litt rotete.

Dermed blir dette tråden hvor man kan legge ut litt oppdateringer når man kommer over det, gjerne for spillerne som til daglig spiller i AHL og lavere nivåer.

Denne er litt utdatert allerede, da det er nesten fire uker siden den ble lagt ut allerede, men starter med recapen som startinnlegg her:

1. Connor Bedard - Chicago Blackhawks
Bedard har levd opp til ryktet sitt, og ser allerede ut som den klokkeklare superstjerna han er spådd til å å bli. Til tross for en kjedelig skade i kjeven, så har han allerede notert seg 39 målpoeng på 43 kamper. Han har et snitt på å bikke 60 målpoeng på 68 kamper hvis han holder seg skadefri og holder samme snittet ut sesongen, og det for et Chicago-lag som er absolutt forferdelig dårlig.

2. Leo Carlsson - Anaheim Ducks
Ducks stod for den første "bomben", som ikke var noen særlig stor bombe, allerede på pick #2 da de gikk for svenske Leo Carlsson over Adam Fantilli. Leo har fått en rolig tilvenning til NHL-tilværelsen, der han har både slitt med skader og et Ducks-lag som ønsker å fase han inn over lengre tid. Men den tiden han har fått på isen, så har man sett hvorfor Ducks valgte han. Han ser ut som en potensiell superstjerne og fremtidig 1C, som allerede har klikket godt med rekkene sine. Står så langt med 22 målpoeng på 37 kamper, og hvis han opprettholder snittet og får litt stang inn så kan han fort nå 40 målpoeng før sesongen er over, men spørsmålet er hvor mye spilletid han vil få ut sesongen.

3. Adam Fantilli - Columbus Blue Jackets
Columbus var nok godt fornøyd da Fantilli falt ned til dem på pick #3, og til tross for den kaotiske sesongen til Blue Jackets, så har Fantilli sett ut som akkurat den spilleren Columbus håpet på og som man kan bygge en fremtid rundt. Som de to over har også Adam fått sine skadeplager, og er nå ute til det som ser ut som sent i mars, og på mange måter er sesongen "over" for Fantilli hvis dette er tidspunktet han vender tilbake til. Spørs litt hva sent i mars betyr, men står med 27 målpoeng på 49 kamper. Han har vist at spillet hans har klart å overføres fint til NHL, hvor han både får brukt fysikken sin, samt at han har noen tekniske detaljer som det er skyhøyt nivå over.

4. Will Smith - San Jose Sharks
I en sesong hvor San Jose ikke har fremstått på sin beste måte, så kan man vel på mange måter være glad for at Will Smith fortsatt befinner seg i NCAA og Boston College, hvor han spiller til daglig med spillere som Cutter Gauthier, Ryan Leonard og Gabe Perrault. Han har notert seg 46 målpoeng på 29 kamper i NCAA, som er nest best i NCAA, samt at han noterte seg for 9 målpoeng på USA dro hjem med gullet fra WJC i Göteborg i januar hvor Boston College-rekka til USA var en stor grunn til at man var så konsekvent gode. Og da er spørsmålet om han kommer til å være en del av Boston College neste år også, eller om man ser at progresjonen hans har vært så god at man ønsker at han skriver under på ELCen sin allerede og frasier seg retten til å fortsette i NCAA.

5. David Reinbacher - Montreal Canadiens
Det har kommet mer og mer frem at Reinbacher har vært en utrolig populær spiller på på pick #5, og man vet nå at Arizona, Philly og Nashville ønsket å trade seg oppover for Reinbacher. Men til tross for det fikk han en tøff mottagelse i Montreal, hvor fansen ikke likte picket i det hele tatt. Det man nok skulle ønske i Montreal var at David leverte en så overbevisende sesong på utlån hos EHC Kloten i den sveitsiske ligaen, men det har heller gått motsatt, hvor Reinbacher har hatt et så tøft draft +1 år man kunne sett for seg. Kloten har sett helt katastrofale ut, og kommer ikke til å spille play-off i Sveits. Reinbacher, som i utgangspunktet er sett på som en defensiv forsvarsspiller, har heller ikke klart å levere noe å rope hurra for. 11 målpoeng på 30 kamper er rett og slett svakt, selv om en spillertype som Reinbacher, som leverte 22 målpoeng over 46 kamper i fjor. Nå er spørsmålet om han kommer til å reise til Montreal allerede i mars, for å slutte seg til Naval.

On a sidenote, så er han nok heldig med at Slaf har gått igjennom det han har gått igjennom allerede, og begynt å blomstre nå. Det vil forhåpentligvis gi Reinbacher litt slack i et kravstort Montreal fremover.

6. Dmitry Simashev - Arizona Coyotes
Da Yotes ikke fikk traded seg opp for David Reinbacher, så gikk de litt of the table og valgte Dmitry Simashev litt ut av det blå. Det var tydelig at de ville ha inn en stor defensiv spiller, og man valgte å gå for den store russeren på backplassen, som kan vise seg å være et lite genistrek. Russeren er ekstremt rå, men potensialet hans har ved flere anledninger vist seg å være der at man fort kan prate om den beste backen i denne draften. Han har notert seg 61 kamper i KHL denne sesongen, noe som er en prestasjon i seg selv for en 19-åring. Målpoengene har ikke florert, men 10 målpoeng er tall som er solide for en spillertype som Simashev. Det at han er så mobil for størrelsen, i kombinasjon med skuddet hans, så er jeg meget spent på hva man får se av Dmitry når han etter planen kommer over dammen etter neste sesong.

7. Matvei Michkov - Philadelphia Flyers
Michkov falt som en stein, og da sa Flyers og Briere ja takk da han fortsatt var tilgjengelig da vi kom til pick #7. Han har blitt en populær spiller å kritisere, men han leverer uhørte tall i KHL denne sesongen på lån hos Sochi. 41 målpoeng på 47 kamper gir et snitt på 0.87 målpoeng per kamp, og et mål bak Kaprizov sin rekord som mestscorende U20-spiller i KHL. Nå er spørsmålet hva som skjer med han videre da Sochi ikke skal spille play-off hockey og han er ferdig hos dem for i år. Det er vanskelig å si hvordan nivet på KHL er om dagen, men det er liten tvil om at det Michkov leverer som 19-åring er uhyre spennende.

8. Ryan Leonard - Washington Capitals
I et Washington som ikke har mye positivt å se til om dagen, så er Ryan Leonard definitivt et av de få lyspunktene man kan klamre seg til. Der Boston College ser ut som et beist i Hockey East i NCAA, så er Ryan Leonard en av grunnene til dette. 41 målpoeng har han notert seg så langt på 29 kamper, samt 6 målpoeng på 7 kamper i WJC. Leonard har ikke bestemt seg for hva han ønsker å gjøre neste år, men han har lagt trykk på at han ikke har det travelt med å forlate Boston og NCAA i førsteomgang.

9. Nate Danielsson - Detroit Red Wings
Detroit overrasket også en del da de gikk for Danielsson som pick #9, men det ser ut som en fremtidig veldig god match. Nate har lenge vært den beste spilleren på et mindre bra Brandon Wheat Kings i WHL, men i løpet av året har han blitt tradet til Portland Winterhawks. For Wheat Kings noterte han seg 26 målpoeng på 26 kamper, mens for Portland har han notert seg 20 målpoeng på 15 kamper. Han har et målsnitt som er helt ok, men han er en spiller som spiller mange minutter, PK og PP og er en tøff motstander. I WJC leverte han også godkjent for et Canada som falt mer og mer fra hverandre, men man ser veldig gode tendenser i spillet hans, der man ser hvor smart og hvor hardt han jobber for å plassere seg riktig ute på isen og foran mål.

10. Dalibor Dvorsky - St. Louis Blues
Dvorsky ble mocket til å gå alt fra pick #6, men ble spesielt ryktet til Philadelphia og Washington før draften. Sånn gikk det ikke, og han falt ned til pick 10 og St. Louis. Dvorsky fikk en grusom start på sesongen i SHL for Oskarhamn, hvor han etter 10 kamper stod med 0 målpoeng og stadig synkende spilletid for et lag som havnet i nedrykksstriden fra tidlig av. Da ble man enige med St. Louis om at det var best å avbryte lånet, og han ble sendt til Sudbury Wolves i OHL. På 38 kamper har han notert seg 59 målpoeng, og leverte meget godt for Slovakia under WJC hvor han endte opp med 6 målpoeng på 5 kamper.

11. Tom Willander - Vancouver Canucks

Willander leverte en solid andrehalvdel av 2023-sesongen og noterte seg som et first round pick. Svensken gikk allerede på pick #11, og Willander ser ut som et veldig solid valg. Han er en mobil, høyrehendt back med top 4 potensialet, Han har notert seg for 16 målpoeng på 28 kamper i NCAA for Boston University, og selv om han er et talent som man nok kommer til å bruke litt lengre tid på å utvikle, så ser det veldig bra ut som Willander sin framtid i Vancouver.

12. Daniil But - Arizona Coyotes
Der man trodde at Yotes strakk seg langt for Simashev på pick #6, så overrasket de i hvert fall på pick #12 da man valgte Daniil But, og det ble tydelig at Yotes valgte å gå for fysikk i årets draft. Men det kan se ut som om at Yotes visste bedre enn de fleste da de valgte å gå for But. Han får begrenset med spilletid for Lokomotiv Yaroslavl, men han har over 53 kamper notert seg 21 målpoeng i KHL denne sesongen. Han, som Simashev, har kontrakt ut 25-sesongen, og da kan det bli spennende å se et Yotes (eventuelt hvem som har tatt over for Arizona) med Simashev, But og Cooley i 2026.

13. Zach Benson - Buffalo Sabres
Undertegnde la liten tvil om hvem han likte best i fjorårets draft utenom topp 3+Michkov, og det var denne unge canadieren. Har kanskje overraskende nok etablert seg i troppen til Sabres, og notert seg 45 kamper i NHL allerede. 16 målpoeng har det blitt, og det har vært noen spørsmålstegn om han har kommet opp for tidlig, men han ser ikke helt malplassert ut, og ser stadig mer moden ut og begynner å finne kjemien med Peterka og Krebs. Står fortsatt for at han fort vil være en av draftens virkelig store steals om noen år.

14. Brayden Yager - Pittsburgh Penguins
Mr. Yagerbomb. Med sitt førsterundepick valgte Penguins en mann som tar stadig nye steg mot å bli en veldig komplett ishockeyspiller. Der Pitts først og fremst draftet en veldig solid målscorer, så har han hatt en utvikling i WHL hvor han bare blir bedre og bedre for Moose Jaw Warriors, og han ser ut til å sette ny personlig rekord både i antall mål, målgivende og målpoeng. Per dags dato står han med 69 målpoeng over 46 kamper, og har en pace til å nå 85 målpoeng over 57 kamper. Han ser ut som en som vil bli en veldig god allround-spiller for pingvinene i fremtiden. Dessverre.

15. Matthew Wood - Nashville Predators
Matthew Wood har en heller interessant sesong. Han er nr. 300 på poenglista i NCAA for University of Connecticut, med 18 målpoeng på 30 kamper, men han noterte seg for 4 målpoeng på 5 kamper for Canada under årets WJC.

16. Samuel Honzek - Calgary Flames
Da draften gikk i fjor sommer, så var dette første picket jeg reagerte ordentlig på, og som jeg ikke likte noe særlig godt. Ikke fordi han er en dårlig spiller, men jeg syntes at han gikk for tidlig og hvem som gikk på neste pick, og at Flames kanskje ikke er den beste plassen for han. Året i år har gått sånn passe, men Vancouver Giants kapteinen har vært mye skadet og kun fått 24 kamper i WHL så langt i år, hvor han står med 25 målpoeng.

17. Axel Sandin Pellikka - Detroit Red Wings
ASP er en av mine favoritter fra årets draft, og han holder på å levere en helt enorm sesong, og Detroit ser ut til å ha gjort et skikkelig varp på pick #17 med sitt andre førsterundepick. Holder på å knuse scoringsrekorden for U18 og U23 i SHL, og hans Skellefteå endte riktignok med tap i Champions League og Tre Kronor tapte finalen i WJC, men det er lite man kan ta ASP på. Står med 16 målpoeng over 32 SHL-kamper som 18-åring. Spilte også skadet under WJC, så han har vært ute for en periode, men denne gutten kommer til å bli et beist. Står med kontrakt ut 2025-sesongen, men spørsmålet er om han kanskje blir hentet over allerede til sommeren?

18. Colby Barlow - Winniepeg Jets
Jets har en tendens til å finne gode spillere etter at toppprospektene går tidlig, og nok en gang ser det ut til å ha funnet gull litt midt i runden ved Colby Barlow som stadig sammenlignes med Kyle Connor. Barlow startet sesongen treigt, men etter et skadeopphold noterte han seg blant annet en rekke på 20 kamper med 20 mål og 29 målpoeng, og står nå med totalt 32 mål, 16 målgivende og 48 målpoeng på 39 kamper i OHL. Nå ser mange frem til rekken med Barlow - McGroarty - Lambert i fremtiden.

19. Oliver Moore – Chicago Blackhawks
Moore har også en interessant førstesesong i college for University of Minnesota i NCAA. Der han startet sesongen med å ikke ta nivået i det hele tatt, og flere som begynte å tvile på ferdighetene hans, har han vært hot som få den siste måneden etter å blant annet ha fått Habs Rhett Pitlick på linjen sin. Moore har alltid spilt på tempo og hurtighet, men er det en ting han kan fortsette med, så er det å finne en større ro i spillet sitt. Står med 29 målpoeng på 32 kamper så langt, som kan sies er meget sterkt.

20. Eduard Sale – Seattle Kraken
Sale var en av mine personlige favoritter som ble mocket til å gå utenfor førsterunden, men allerede på pick 20 så valgte Kraken å gå for tsjekkeren. Så langt ser han ikke ut som en spiller som er verdt et førsterundepick. Han har ikke sett spesielt bra ut i OHL hvor han har spilt for et litt svakt Barry Colts hvor han leverte 20 målpoeng på 25 kamper, og mindre godt for et sterkt Kitchener Rangers hvor han så langt kun har fått med seg 8 målpoeng på 16 kamper. Han viste til tider tendenser under årets WJC hvor han noterte seg 7 målpoeng på 7 kamper, men nå begynner det å gå rykter om at han har spilt skadet siden turneringen og at det har mye å si for spillet hans i år. Tsjekkeren skal selvsagt få tid, og han er ikke den første europeeren som trenger å tilvenne seg amerikansk is, men forhåpentligvis faller brikkene bedre på plass neste år.

21. Charlie Stramel – Minnesota Wild
Har en veldig lik sesong som Matthew Wood. Som mange andre unge store spillere, så er det å gå opp ett nivå noe som tar tid da man ikke kan bruke kroppen på samme måte lengre. Noe som også ser ut til å være tilfellet for Stramel i sin første sesong i NCAA for University of Wisconsin hvor han kun har notert seg 12 målpoeng på 33 kamper, og generelt ser ikke ut til å være i nærheten av nivået per dags dato. Liten tvil om at det også her trengs minst ett år til på college-nivå før man kan ta steget videre.

22. Oliver Bonk – Philadelphia Flyers
Philly benyttet sitt andre førsterundepick på å drafte en høyrehendt back med en potensiell oppside som en defensiv bauta, men denne sesongen har man fått sett en helt annen type spiller for London Knights i OHL. Etter 49 kamper står han med 60 målpoeng, og holder et snitt som vil gi 74 målpoeng hvis han holder det ut sesongen. Det er spesielt etter årets WJC at det virkelig har løsnet for backen, men det skal sies at han har en veldig spesiell rolle for Knights, der de fleste målene hans kommer i PP der han ligger som screener/bumper/net front guy. Kanskje litt ironisk, men det er egentlig akkurat samme posisjon som Sanheim hadde da han noterte seg for 1-0 scoringen mot Penguins da han styrte Laughs skudd inn foran Jarry.

23. Gabe Perreault – New York Rangers
Kanskje det picket dette året som frustrerer meg mest, men av helt andre grunner. Perreault er en så fryktelig god spiller, og jeg er nesten litt sjalu på Rangers som har han. Samtidig så er jeg så redd for at Rangers skal ødelegge gutten også, om ikke helt, så i den grad at han ikke vil få ut potensialet sitt. Boston College er stacked, men ligger nå som #2 totalt i NCAA for målpoeng, med 50 målpoeng på 30 kamper, ett målpoeng bak Will Smith med en kamp mindre spilt, men to målpoeng foran Cutter Gauthier og Macklin Celebrini som har 48 målpoeng hver. Muligens årets Hobey Baker-vinner vi ser her? Så får vi se om Rangers kaster Gabe for tidlig inn i ilden eller ikke allerede neste sesong, men jeg håper ikke at han går pro fra og med neste sesong.

24. Tanner Molendyk – Nashville Predators
Der Preds hadde et pick jeg ikke likte i Wood*, så er følelsen veldig motsatt i Molendyk, og er det en ting Nashville kan så er det offensive backer. Ser ut som et skikkelig steal så langt, der det ser ut som om at han har vokst litt det siste året, og skøyteferdighetene hans er fortsatt helt ekstremt gode. Han har notert seg 47 målpoeng på 40 kamper i WHL for Saskatoon Blades, hvor av 39 av dem er målgivende. Holder han denne pacen vil han nå 60 målpoeng denne sesongen, noe man kan si er veldig solid for en back. Blir ikke overrasket om han dukker opp som en overraskelse på veldig mange i NHL en dag, da det generelt er veldig lite prat rundt typen noen sted.

Undertegnedes merknad*: Uvisst hvorfor jeg skrev at jeg ikke likte Wood, da dette er en spiller jeg hadde veldig sansen for før draften. Undertegnede velger å skylde på pappaperm og ett litt slitent topplokk, og at Wood og Honzek er to spillere som gikk inn i en smørje. Nashville var et lag jeg mente gjorde veldig godt i denne draften.

25. Otto Stenberg – St. Louis Blues
Godeste Otto har jeg egentlig veldig lite på. Utenom WJC, hvor jeg syntes han var veldig, veldig god, så har jeg ikke sett noe av han i år, og det finnes generelt lite oppdateringer rundt han og spillet hans. Riktignok fått 31 kamper i SHL for Frölunda i år.

26. Quentin Musty – San Jose Sharks
Musty var en spiller jeg fikk veldig sansen for ganske sent inn mot draften, og han er en av de spillerne jeg føler er oppsummeringen over hvor dyp denne klassen egentlig var. Og nå setter han absolutt fyr på OHL, hvor han har notert seg 71 målpoeng for Sudbury Wolves over 41 kamper. Spørsmålet her nå er bare hva San Jose har tenkt å gjøre med han neste år. Han er ikke nødvendigvis for god for OHL, men det bør stilles spørsmål om hvordan ligaen vil fungere som utviklingsarena for han. Samtidig er han for ung for AHL, og er Sharks det rette steget neste høst? Mye å gruble på for managementet til Sharks her frem mot sensommeren.

27. Calum Ritchie – Colorado Avalanche
Ritchie leverer først og fremst en veldig god post-draft sesong. Han startet sesongen med skade, men etter at han returnerte på isen har han ikke bare notert seg 61 målpoeng på 39 kamper i OHL, men han har tatt Oshawa Generals fra å rote i bunnen av tabellen sin med Peterborough Petes til å gi Brantford Bulldogs en reell kamp førsteplassen i sin divisjon. Fortsetter han utviklingen sin har Avalanche fått en potensiell fin dybde blant centerne sine.

28. Easton Cowan – Toronto Maple Leafs
Sommerens virkelige store bombe kom da Leafs valgte å bruke førsterundepicket sitt på Easton Cowan, men Cowan ser ut til å vise seg verdig tilliten. Han har notert seg en pointstreak på 26 kamper nå, som er rekord for London Knights. Totalt har han 77 målpoeng på 44 kamper i OHL, og han ser ut til å utvikle seg til å bli en top/middle 6-spiller, som kan veksles mellom å brukes på 3 rekker. Leafs sine speidere ser som sagt ut til å ha truffet godt på dette sjansespillet deres.

29. Theo Lindstein – St. Louis Blues
Havnet litt I skyggen av ASP og Willander før draften, men Lindstein står mer og mer frem, og toppet sesongen med å havne på årets lag etter årets WJC. Han har notert seg 45 kamper for Brynäs i år i årets sesong i HockeyAllsvenskan, og til tross for å være en mer defensiv trygg spiller, har han plukket med seg 14 målpoeng så langt, hvor av ti av disse er målgivende.

30. Bradly Nadeau – Carolina Hurricanes
Nadeau noterte seg for 2+1 da han debuterte i NCAA for University of Maine og har siden totalt notert seg 39 målpoeng på 30 kamper i sin første sesong i NCAA.

31. Mikhail Gulyayev – Colorado Avalanche
Da Avs draftet den russiske backen med sitt andre pick, og det nest siste picket i den første runden, så var den store snakkisen om at de hadde fått tak i «den russiske Makar». Han har en helt rå måte å gå på skøytene, som gjør at sammenligningen gir mening, men ser også at i løpet av sesongen er det flere som mener at han minner mer om Miro Heiskanen. Uansett så er det en spiller med et enormt talent, og han har levert en veldig god sesong for Avangard Omsk i KHL i år. Har notert seg 12 målpoeng på 64 kamper, med minimalt PP-spill, og for det meste på tredjerekka. Han har for øvrig forlenget kontrakten sin med et år ut 25/26-sesongen, noe som rent utviklingsmessig høres lurt ut.

32. David Edstrom – Vegas Golden Knights (San Jose Sharks)
Med det som var det siste picket i førsterunden i 2023-draften, så valgte Vegas å drafte David Edstrom. Nok en svenske jeg ikke har fått sett mye av i år, og som jeg heller ikke klarer å finne mye info om heller. Han har riktignok notert seg 38 kamper i SHL, og 14 målpoeng, og blir ansett som det beste prospektet Vegas har per dags dato.
Merknad: Edstrom er som kjent en del av pakken San Jose Sharks fikk da Vegas tradet til seg Tomas Hertl på deadlinen.

Vi kjører thread!
 
Cowan holder en vill streak, som nå er forlenget til 34:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Nærmer seg noen store navn her nå:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Columbus Blue Jackets kan ha mye gøy å se frem til i Denton Mateychuk:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
5+2 over 8 kamper i sluttspillet for Dynamo Moskva så langt, @TAdams6. Kommer han noen gang over?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
5+2 over 8 kamper i sluttspillet for Dynamo Moskva så langt, @TAdams6. Kommer han noen gang over?

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Godt spørsmål. Aner ikke. Noen trodde han kunne være et trade asset, det skjedde ikke. Jeg vet rett og slett ikke.
 
Ta godt vare på han, Anaheim🥲

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Musty er forhåpentligvis ferdig med OHL etter i år, alt for god for ligaen.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Førsterundevalget til @Canucks i 2022, Jonathan Lekkerimäki, ser ut til å ha bestemt seg for at Nord-Amerika er det neste stoppet. 19-åringen forlater Örebro for Vancouver, og har allerede blitt sendt til Abbotsford i AHL.

Ser så ut til å ta ferden tilbake til Sverige i midten av April for å spille mot Finland, og debutere for Tre Kronor, i et håp om å få bli med til Worlds.
 
I Seattle har man valgt å ta det rolig med Shane Wright etter at man valgte han med sitt pick #4 i 2022, hvor han har fått jobbe med utviklingen sin primært i AHL i år, etter at han spilte mesteparten av fjorårssesongen i OHL og Windsor Spitfires.

I år har han fått 56 kamper i AHL for Coachella Valley Firebirds, og notert seg for 20+23 i år.

Det har vært ganske konstante meldinger utad fra Seattle om at det er først og fremst spillet til Wright de ønsker å se utvikler seg, og gjennom hele sesongen har de gitt ganske klart uttrykk for at de er veldig fornøyde med akkurat dette i år.

Nå er Shane kalt opp til NHL og spill for Kraken igjen, og jeg er litt nysgjerrig på hvordan han vil se ut. Seattle har ikke mye å tape i år på å ta han opp, og det er nok veldig lurt å se hvordan spillet hans ser ut i NHL kontra AHL. Så får man håpe på at de lar han prøve og feile litt, og at han ikke tas opp bare for å sendes rett ned igjen.
 
Lekkerimaki debuterer i AHL inatt mot Manitoba Moose for Abbotsford

Spennende å se hvordan han tar det nivået
Han har vært brukbar i de kampene jeg har sett av Örebro, i alle fall i kampene mot Luleå i sluttspillet.

Arntzen for øvrig veldig god i den ene av de kampene.
 
Han har vært brukbar i de kampene jeg har sett av Örebro, i alle fall i kampene mot Luleå i sluttspillet.

Arntzen for øvrig veldig god i den ene av de kampene.
Nå husker jeg ikke statistikkene. Men han har levert statistikker for en spiller under 20 år som plasserer han høyt oppe på lista.

Vancouver har en veldig spennende spiller på gang. Ble han ikke U20 VM’s beste spiller og? Ivertfall på all Star laget
 
Jeg bommet med 1 dag. Inatt debuterte Lerremiaki mot Moose. Abbotsford vant 4-3. ingen poeng på svensken men 5 skudd på mål og 0 i +/- statistikken
 
Nå er Shane kalt opp til NHL og spill for Kraken igjen, og jeg er litt nysgjerrig på hvordan han vil se ut
Det ble jo en liten master class fra godeste Wright dette mot Ducks.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Må bare levere på dette nivået jevnt her nå, så blir det bra.
 
Sandin-Pellika ser muligens ut til å bli i SHL en sesong til

Elias Salomonsson ser ut til å reise videre til Jets

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Sandin-Pellika ser muligens ut til å bli i SHL en sesong til

Elias Salomonsson ser ut til å reise videre til Jets

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Sikkert lurt av ASP, storspiller i SHL, men skulle gjerne sett han komme over for å få litt tid på amerikansk is. Men lukter vel da at han drar over i løpet av sesongen, sikkert våren som Läkkermäki i år.

Elias blir spennende å se i Nord-Amerika.
 
Sikkert lurt av ASP, storspiller i SHL, men skulle gjerne sett han komme over for å få litt tid på amerikansk is. Men lukter vel da at han drar over i løpet av sesongen, sikkert våren som Läkkermäki i år.

Elias blir spennende å se i Nord-Amerika.
Med Elias så var det NHL eller SHL denne sesongen. Spent på å se hvordan han markerer seg fram mot neste sesong. Han er RD, det verdsettes høyt hod Jets

ASP får nok en sesong til på å vokse for så å ta steget direkte til NHL, tror jeg.

2 gode backer, forskjellige men gode på
Forskjellige måter.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp