WWE

--- Veldig spent på hva de gjør med Dragunov og så er det bittelitt synd å se Shinsuke "redusert" til en som skal proppe opp de unge (men det er vel kanskje den rollen han skal ha nå i en alder av 44......)
Shinsuke er jo helt perfekt i den rollen slik karakteren hans er pdd. Elsket den lille feuden hans med Cody selv om alle visste hvem som kom til å vinne den.
 
Fantasisk underholdende helg. Rett og slett. Og pokker heller, om du ikke ble rørt av alt med Cody de siste dagene bør du søke hjelp hos profesjonelle. Vakkert. Ikke mer å si. Nå gleder jeg meg til dokumentaren som slippes i morgen.
 
Litt sent til festen her, og grunnet tidsklemme har jeg bare sett denne så langt.

Fy flate, dette virker som et helt magisk show. Rått at Diskutopia hadde en representant på stadion.

Kan ikke tenke meg en bedre helg å dra på, @Jonny NO - unner deg virkelig dette!
 
Tag team titlene for RAW fungerer fint de, men de nye for SD likte jeg ekstremt godt. Blir fort den fineste tittelen på main roster pdd.
 
Satser på at de andre beltene også sakte men sikkert blir gjort endringer på. Synes det er kjedelig at det eneste som skiller mennenes og kvinnenes world titler er fargen på stroppen.
 
Synes det er et fornuftig valg å la Becky Lynch bære tittelen på RAW mens Rhea Ripley blir frisk. Ingen andre på RAW jeg mener hadde vært et greit valg å ha tittelen nå.
 
Ganske basic draft uten store endringer. Glad med Carmelo Hayes som fast medlem av Smackdown nå. Også veldig gøy med Baron Corbin tilbake på Main Roster, fyren har vært veldig god nede i NXT. Nattens sjokk var nok at Kiana James blir hentet opp til Main Roster. Føler også at dette er helt greit siden jeg ser på dette som en karakter som kan passe bedre på MR enn på NXT.
 
Litt synd at disse utenlandske PPVene får relativt forutsigbare cards, så har bare sett main eventen i sin helhet.

Men fyttikatta for et publikum i Lyon. Her må Skottland, Tyskland og Amerika(generelt) steppe opp gamet sin når deres tid kommer.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp