Farlige byer og steder

Det kommer helt an på hvor i byen du var, om denne husverten var hysterisk. Dersom det var sone 5 og spesielt sone 18, samt noen andre soner, ville jeg nok vært enig med henne. Men dersom det var øvrige soner, høres hun vel krakilsk ut. Sone 14 hvor jeg bor, er nesten like trygg som Frogner.

For øvrig ser jeg at på Numbeo-linken som ble postet i går, at når det gjelder kriminalitet, ligger London for referanse på 54 på Crime Index (Level of Crime 64), mens Guatemala by ligger på 64 (Level of Crime 77). Så selv om jeg glatt innrømmer at Guatamela ikke er som Oslo (ligger på 34 på Crime Index), så er det vel få her i tråden som anser London som en "farlig by".
Noe det mest ubehagelige jeg har opplevd i en by var da jeg rotet meg vekk fra O'Connell Street i sentrale Dublin og driftet ut i en sidegate. Møtte noen skikkelig ubehagelige rusete folk og ble nærmest reddet av en Garda patruljebil. Så det er selvsagt byer rimelig nær Norge som har farlige områder som vi ikke er vant med. London er nok en av disse.
 
Når man leser hva som blir skrevet her inne til tider så er det ikke alltid så lett å vite hva folk mener på ramme alvor.
Nei, en kan aldri vite for sikkert, om hva som er oppspinn eller sannhet. Selv kan jeg sverge på sannheten, i alt selvopplevd som jeg har lagt ut på debattsider. Som en psykolog ville sagt, så gjør det godt å få delt sine opplevelser med andre.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp