Hva leser du nå?

Har kommet helt mot slutten av Third Body Problem trilogien og dette blir virkelig bra TV om så det er halvparten av hva jeg har forestilt meg. Selvfølgelig endel sidefyll men de store strekene er både absurde, tankevekkende og avskrekkende. En av sluttscenene har potensiale til å bli det mest absurde man har sett på TV.

TIl folk som ønsker å se serie og lese bøker så anbefaler jeg å lese de to første bøkene før man ser serien, bøkene hopper mye i tid og gir mye mer bakgrunn, skaper mer mystikk og atmosfære. TV-serien er definitivt ikke dårlig men er langt mer forenklet og ikke minst kronologisk(blander bøker).
Jeg har denne bokserien på listen over bøker jeg skal lese. Skal få gjort det før jeg ser TV-serien.
 
Razorblade Tears av S.A. Cosby, en forfatter jeg ikke har lest tidligere - spennende.

J5hEANc.jpeg

Razorblade Tears likte jeg - antagelig den mest "Woke" boken jeg noen gang har lest - men det funker som bare det.

2 homofobe fedre, en hvit, litt white trash og en sort, tidligere beinhard gang member (begge ikke ukjente med vold og mord - eller fengsel) - etterforsker drapene på deres homofile sønner - som var samboere/gifte. Og de har ikke tenkt å la seg stoppe - av noe, før de får vite sannheten og gjort opp.

Saftig historie - veldig bra skrevet. Som en glimrende action film, allikevel er bokens styrke karakteriseringen av de 2 fedrene og hvordan de innser sine begrensninger og utvikles i historien.

Buddy Lee - for en type, fantastisk - jeg tenkte på han som en typisk Sam Elliot karakter - en stund før forfatteren også gir hint om dette i boken.

Siden boken fungerte veldig bra for meg - har jeg begynt å lese en annen han har skrevet:

Blacktop Wasteland fra 2020.


Bøkene er full av uttrykk som:

It was only ten and it was already hot as hell. When he stepped off the porch, he could feel the sun beating down on him like he owed it money.

Så kult :cool:
 
Sist redigert:

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp