Spleis-innsamling for Diskutopia

Folk står naturligvis fritt til å mene at vi har fått nok penger, og dermed la være å donere selv, men jeg kan ikke se noen ulempe ved å la den stå åpen den planlagte måneden for å samle inn mer penger. Det blir jo bare lengre til neste Spleis, dess mer vi får inn nå. Nå må vi kanskje ha Spleis igjen om et års tid, men hadde vi fått f.eks. 60k, så kunne vi holdt forumet i live nesten et tiår uten flere Spleiser. Nå tror jeg naturligvis ikke at 60k er realistisk, så det er bare for å sette det på spissen. Men å ha nok buffer til å holde det gående et par-tre år tror jeg ikke er dumt. Jeg tror også folk setter pris på å ha Spleis sjeldnere, heller enn oftere. Men vi får se hvor mye vi drar inn. Alt går jo direkte til drift, så blir det ny Spleis igjen når kassa omsider går tom. :)
 
Leser for det meste, skriver ikke så ofte, men tusen takk for at dere har bygget et forum jeg trives i og leser daglig mine sportsting :) Sendte en slant, kommer til å gi ved neste anledning også. God stemning!
 
Ingen fare å gi ekstra her, det er ikke akkurat sånn at gjengen som drifter dette forumet putter ei krone i egen lomme..
Jeg tenker uansett at det kan være greit å informere om hva de kan bruke pengene på, tidshorisont osv, så man ikke samler inn unødvendig mye.
 
Jeg tenker uansett at det kan være greit å informere om hva de kan bruke pengene på, tidshorisont osv, så man ikke samler inn unødvendig mye.

Jeg tar det for gitt at man her får informasjon og oversikt.
Det er i hvert fall det som ble sagt, og jeg har ingen grunn til å ikke tro på det, så det kommer helt sikkert.
 
Jeg tenker uansett at det kan være greit å informere om hva de kan bruke pengene på, tidshorisont osv, så man ikke samler inn unødvendig mye.
Hva pengene skal brukes på er jo greit beskrevet både i åpningsinnlegget, videre innlegg og til slutt på donasjonssiden. Pengene skal brukes til driften av forumet. Samtidig skal denne Spleisen tilbakebetale "lånet" som ble gitt av privatpersoner for å få satt opp og driftet forumet før noen Spleis ble opprettet. Dette "lånet" er tilsvarende summen på åpningsinnlegget. Så skal øvrige midler brukes til å betale for hosting (~745 kr/mnd som det er oppgitt her https://www.diskutopia.no/t/56/informasjon-rundt-donasjoner/), potensielle utvidelser til forumet, årlige utgifter som domene o.l. samtidig som at det tillater oss å danne en buffer hvis noe uforutsett skulle oppstå. Det er vanskelig å opprette en tidshorisont annet enn at jo mer penger som samles inn på denne Spleisen, jo lengre vil det være til neste Spleis. Utgifter vil jo også deles underveis så man får innsikt i kostnaden til driften.
 
Tusen takk til alle dere som står bak driften av dette forumet.

Og, jeg har selvfølgelig også bidratt med en slant til spleisen!

Håper alle som har mulighet bidrar med noen kroner til denne spleisen, er ikke så mye som skal til hvis en del kan bidra med litt.
 
Det er vanskelig å opprette en tidshorisont annet enn at jo mer penger som samles inn på denne Spleisen, jo lengre vil det være til neste Spleis. Utgifter vil jo også deles underveis så man får innsikt i kostnaden til driften.
Og det var også en av grunnene til at det ble laget en forening som har som eneste formål å drive dette forumet. Det sikrer at pengene vil bli brukt til sitt riktige formål og ingen enkeltperson har økonomisk interesse eller på egen hånd kan bestemme hva pengene går til.
 
Jeg har ikke ikke gitt noe enda
Screenshot from 2023-09-14 18-48-49.png

Liar, liar, pants on fire.
 
Stemmer det at vi er på ~1100 registrerte brukere her nå forresten? Og at min andel dermed er ~4kr? Det skal jeg nok klare å skrape frem.
 
Stemmer det at vi er på ~1100 registrerte brukere her nå forresten? Og at min andel dermed er ~4kr? Det skal jeg nok klare å skrape frem.
Ca 1200 brukere er riktig (1213 registerte, minus en håndfull slettede). Hvordan du har kommet frem til 4 kr er jeg mer usikker på, så det kan jeg ikke svare på.

Edit:
Ah, i forhold til allerede brukte utgifter, ja.
Ja, det stemmer. Hvis alle på forumet betaler 4 kr hver, så er vi sånn ca àjour med det som allerede er blitt lagt ut for av enkeltpersoner.

Foreningen trenger imidlertid penger til driften fremover også, så derfor ønsker vi oss nok enda litt mer enn 4 kr per person. Men det ser heldigvis ut til at dugnadsånden er så god her at vi kommer til å ha Diskutopia i lang tid fremover. :)
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp