HF879 - Go to Heaven for the climate, Hell for The Company.

12 Jul 2023
275
Velkommen til runde 879 i leken Historiske Fjes!

Regler:

Først legges det ut et bilde av en historisk person, hvorpå deltagerne stiller spørsmål og forsøker å løse oppgaven. Når en oppgave er løst blir oppgaveløseren belønnet med 1 poeng samt legger ut neste bilde. Slik holder man på til en person har nådd 10 poeng, denne personen starter så neste tråd.

Forøvrig: bruk av ulovlige hjelpemidler kan i beste fall medføre allmenn spott og i verste fall resultere i samme straff som ved klogging.. Det gjøres videre oppmerksom på at fjesleken følger det juridiske prinsippet ei incumbit probatio qui negat.

Mer om reglene, samt noen tips, finnes på denne siden: http://hf.titansable.com/index.php?title=Regler_og_Tips

Første oppgave:

hf879-1.jpg
 
Maritimt tema, ser jeg. Er stedet litt sørøst for Russland på kartet han holder opp målet eller utgangspunktet hans?
 
Beklager klogging, jeg har blitt kapret av noen gærne spanjoler!

Dette er så absolutt en koks, og temaet er så absolutt maritimt. Denne første oppgaven har til tross sitatet ikke noe med Twain å gjøre, men selskapet som var så stort at det er dette selskapet som er The Company (ikke CIA) etter min mening. Mange var villige til å dra ditt peppern gror for dette selskapet.

Nå må jeg fly igjen før den spanske inkvisisjonen tar meg. Håper dere har fått nok hint til å løse oppgaven, hvis ikke så er jeg tilbake om noen timer håper jeg.
 
Møte etc.

Ikke wikibilde, men dette er et forholdsvis lettgooglet bilde av en TTR A-kjendis. Hr.Osbourne var rette dur.
 
Morn! Tenkte Sabbath-skiva "Heaven and Hell" kunne vera TTR, men finn ingen der som passar. Er me i rett landskap musikalsk sett? Gitar, bass, trommer og/eller vokal?
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp