Florø Sportsklubb Fotball

Komplett umulig å finne ut hvem brukerne er. Er jo ikke det vil jeg påstå. Du skal ikke anstrenge deg mye for å finne ut hvem FS er i virkeligheten.
Men noen av oss er mye dummere enn snittet her inne, har vi fått høre.
Heldigvis har jeg et søskenbarn på Florø bobilparkering* som er så smart at hen har sladret.

*Florø stadion sin parkeringsplass, den benyttes ikke lengre i samme skala som før.
 
Dette bildet rager øverst på facebooksiden til Florø akkurat nå....

1716385024464.png
 
Er det jeg eller du som nesten hver gang går på person og kommer med anklagelser?
Du må gjerne være uenig i hva andre skriver, men du kan nå i det minste svare litt voksent.

Florø sin sesongstart ut i fra poeng og scorede mål er bekmørkt. Kan det snu? Ja selvsagt kan det de. Og du må gjerne klamre deg fast til at Florø er et 3 div lag ut i fra banespill, men situasjonen er altså 0 poeng og minus 10 i målforskjell. Det er harde fakta og Florø er derfor pr dags dato et bunnlag i 3 div. Stikk i strid med hva du meldte før sesongen. Og du gikk ganske hardt ut mot debattanter som ikke hadde tro på dette Florø laget. Til nå har du tatt feil, og det er lov. Men du kan unngå å dra inn helt andre ting fordi du ikke takler hva andre mener og skriver om situasjonen til Florø.
Vel hvis du går over hva du sjøl skriver og ikke kun plukker ut ting sammenheng så svarer jeg deg kun tilbake på ting jeg er uenig med DEG om. Er jo nesten nødt å bruke ordet DEG når vi diskuterer sammen? Eller er det unaturlig?

Svare litt voksent? Sett deg sjøl i speilet eller? Ærlig talt svar voksent sjøl hvis du forventer et voksent svar, eller bare si at du er uenig og liker å fyre? For du får ærlig talt bare et motsvar du er uenig i, det har absolutt ikke noe med voksenhet å gjøre fra min side. Heller du sjøl som må godta at andre har et annet syn enn deg,som du anklager meg for i hvert innlegg og som du har gjort siden ca 2019? Har vel vel en klar sammenheng med Florø sin svake periode å gjøre,som jeg vil tro at derfor ikke er tilfeldig men hva veit jeg?

Altså hvem i alle dager sier noe på det? Utfra poeng og antall skårede mål er laget allerede et 4 divisjonslag. Men ærlig talt vil tro at du forstår at fotball ikke er fullt så enkel sant? For hvis den var det så var Florø i 4 nå.

Unnskyld meg men hva snakker du om? Har ALDRI gått ut høyt i i år, snarere tvert om. Kan du være så vennlig å slutte med å trekke ut enkelte ting? Har hele veien vært forsiktig og sagt at skal laget lykkes og ta mange nok poeng må førstelaget være inntakt og spille regelmessig,noe som har vært mangelvare i flere kamper desverre.

Eksempler på det kom mot Førde når Hollevik plutselig er tilbake på bana etter 1år uten kamp i beina, og han fikk nok merke det litt da han noe svakt pga tempo lot Frøyen Bergset få det bitte lille overtaket i en duell med et svakt lompeskudd som desverre for han gikk via han og i en lei sprett over armene på Gjertsen, typisk for et lag i motgang mot et lag i flyt.

Får Florø derimot Hollevik i form, Hammerseth tilbake,Ryland i form, bruke Wdowiak riktig og faktisk ofte nok(vært reserve nå i det siste og overraskende nok mot Førde), samt etter ryktene Ødegård Vik tilbake og Leander Høyvik Jacobsen tilbake i sommer så ser jeg ingen grunn for at ikke ting kan snu.

Husk at Florø har spilt 4 kamper borte, spiller sin 5 nå av 7 mulige og har igjen 2 ekstra hjemme seinere i sesongen.

Haugesund 2 er et lag en naturlignok aldri kan vite med. De kan finne på å gjøre det Åsane 2 gjorde mot Florø dvs 4 fra A-laget(eneste offisielle kampen til Heltne Nilsen i år), mot normalt 0-2 spillere. Så med andre ord en kan faktisk aldri vite.

Kampen mot Årdal derimot er MUST vinn. Den MÅ en vinne. Hvis ikke er det helsvart,så ærlig må til og med jeg være.
 
Florø virker helt hjelpesløse
Nei.

Banespillet er lagene helt jevngode og kunne like gjerne vært en kamp Florø kunne vunnet med litt større hell.

Skeivskuddet til Frøyen Bergset via Hollevik og over armene til Gjertsen er det mikro lille som skilte lagene.

I skudd i løpet av kampen PÅ mål har jeg tellt opp 3 til Florø og kun 2 til Førde og det er medrekna lompeskuddet. Ellers har de totalt 3 skudd hvorav 2 går himmelhøyt over og et 2-3 meter utenfor.

Florø har crossere dvs innlegg fra kant som og er farlige samt cornere og Ryland sin på slutten som om han hadde falt der han ble tatt av keeper fått straffe.

Så er ørsmå marginer...

Florø må rett og slett bli mer kyniske men jobbe enda bedre defensivt. Veien dit trenger ikke å være lang,noe kampen 16 mai viser da Førde kun har 2 kvalifiserte avslutninger PÅ mål.

Gi mer faen rett og slett, for innsatsen i seg sjøl jevnt over er det lite å si på.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp