Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Hva måtte du betale for kasser? Jeg kjøpte en kurv på Rema i dag, koster fortsatt 59kr. Spm er vel om prisen vil krype under 50 i år, jeg tviler litt, nå er det høysesong og masse bær. Heldigvis flotte bær da!2 kasser jordbær, 6 poser Jam frysepulver og en god del sukker. Nå skal det røres bær og fryses for vinteren
Så får vi ta bringebær siden i sommer
Litt fascinerende at jordbær koster 59 kr på både Rema 1000 og Mega.Hva måtte du betale for kasser? Jeg kjøpte en kurv på Rema i dag, koster fortsatt 59kr. Spm er vel om prisen vil krype under 50 i år, jeg tviler litt, nå er det høysesong og masse bær. Heldigvis flotte bær da!
Regner med at en lokal produsent plutselig har fått jævlig mye modne bær samtidig, ja.Det var en grei pris ja! Kanskje de hadde fått inn veldig mye som måtte fort ut?
59.90 per kurv. Kunne sikkert fått det billigere, men da var der og da det passet best.Hva måtte du betale for kasser? Jeg kjøpte en kurv på Rema i dag, koster fortsatt 59kr. Spm er vel om prisen vil krype under 50 i år, jeg tviler litt, nå er det høysesong og masse bær. Heldigvis flotte bær da!
Apropos kylling. For en som hadde levergryte opp i halsen som liten så var kyllinglever en temmelig annerledes opplevelse.I dag er jeg en fornøyd mann.
I årevis har jeg vært glad i kylling. Så lenge det ikke er stekt for lenge slik at det blir tørt, er det en sann glede for ganen. Det er saftig, mettende og relativt sunt i forhold til en del annet man kan få i seg. Det er mottakelig for en hel rekke ulike krydderblandinger, men selv har jeg alltid foretrukket å gjøre det enkelt. Litt salt og pepper, samt en liten sprut med fersk sitronsaft er det jeg bruker som smakstilsetninger. Jeg steker det opp i olivenolje på middels til høy varme, og venter tålmodig. Mot slutten tilsetter jeg et par knuste hvitløksfedd og litt smør, og tilsetter ennå mer smak.
Uansett om det er kyllingbryst (hvorfor i alle dager kaller man det "filet"?), vinger eller lår, bruker resultatet å bli bra. Men til tross for at selve kjøttet alltid er godt, er dette likevel ikke måltidets høydepunkt. Den æren er forbeholdt skinnet.
Spesielt når det er helstekt kylling det er snakk om. Underveis når den godtgjør seg i ovnen, fylles stuen med en forlokkende aroma som skjerper tålmodigheten til hele familien. Når man åpner ovnen for å se forsterkes dette, med dampende varme som treffer en i trynet, mens man ser ned på at herligheten blir litt mørkere og sprøere, mens den renner av seg saftighet man senere bruker til sjy. Man berører skinnet forsiktig med fingertuppen for å teste. Skinnet er i ferd med å hardne.
På tide å ta den ut. Kyllingen skal hvile i 5-10 minutter. Nå som duften dominerer hele rommet føler vi oss uthungret. Før vi kutter inn i den, krangler hele familien om det sprøe skinnet som knekker av, og vi forsyner oss grådig med fingrene og glefser det i oss. Alle himler med øynene og smiler skjevt over hvor godt det er, og kommer med et unisont "mmm". Ventetiden var så definitivt verdt det. Men måltidets høydepunkt var med dette over før vi en gang hadde satt oss ned for å spise.
Som et fantaserende barn, har jeg i slike stunder alltid hatt en drøm om at hele middagen kunne bestå kun av sprøtt kyllingskinn. Det trenger ikke engang å være middag. Om de hadde solgt det som snacks hadde jeg kjøpt det framfor potetgull og popcorn 100 av 100 ganger. Men siden vakuumpakket poser ikke kan sørge for den varmen og ferskheten et hjemmestekt måltid kan tilby, vil nok ikke det skje.
Men i dag fant jeg den nest beste løsningen.
I en nyåpnet innvandrersjappe der jeg bor, selger de store pakker med bare kyllingskinn.
Jeg kjøpte naturligvis dette, til en hyggelig pris. Nå kan jeg legge de på et brett i ovnen til det blir sprøtt og godt, og spise som snacks uten å bekymre meg for å oversteke kjøttet eller tenke på tilbehør. Dette er i sannhet en gledens dag.
Så ja, i dag er jeg en fornøyd mann.
Det er nå så mye sopp overalt nå at du kan jo like så gjerne bare ta deg en biltur utenfor byen og plukke.Innvandrerbutikken bugner av varer, men typisk så glimrer kantareller med sitt fravær. Ser dog mye kantareller til salgs på Marketplace/Facebook, men gidder jo ikke å styre med det for en håndfull sopper.
Det viser seg at uhemmet hedonisme kommer med noen katastrofale følger.I en nyåpnet innvandrersjappe der jeg bor, selger de store pakker med bare kyllingskinn.
Jeg kjøpte naturligvis dette, til en hyggelig pris. Nå kan jeg legge de på et brett i ovnen til det blir sprøtt og godt, og spise som snacks uten å bekymre meg for å oversteke kjøttet eller tenke på tilbehør. Dette er i sannhet en gledens dag.
Dette er en butikk som burde vise matglede i disse dager. Det er jo det motsatte. For øvrig er det klart at Kiwi kommer inn på Grønland basar nå. Hadde håp på en stor sentrumsnær Meny, men den gang ei...
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.