Ekstrem gjemsel – gi et lite pip.

Skulle vært interessant å vært flue på veggen hos TV2 når de bestemte at dette var en god ide. Kan være at pengebruken og seertallet totalt for dette programmet og Spillet er akseptabelt så da endte man opp her med et lavbudsjett og en gjeng som jobber gratis på TV
Mistenker at dei satser på at Victor Sotberg og hans kompiser skal skaffe ein del seerere. I tillegg må vi ikkje sjå vekk i frå at det er ein del venner som har snakket saman.

Ser man på lista over dei som deltar, så er det nok mange som kjenner kvarandre og som har felles interesser for å få nye 15 minutter i rampelyset
 
Gode tider for disse kjendisene. Alle disse nye, totalt uinteressante programmene er liksom et eget «NAV» for de ettersom det er den samme resirkuleringa av kjendiser hele tida. I tillegg er vi i en tid at for å bli kjendis så trenger man ikke gjøre en dritt(hei bloggerne/influensere/narsissister).

«Hvem er best i gjemsel?» altså, hvordan i all verden har vi havna her?
 
«Hvem er best i gjemsel?» altså, hvordan i all verden har vi havna her?
Må jo være folk som ser på... Lineær-TV drives av målbare seertall og et til de grader kommersielt selskap som TV2 ville neppe laget program av denne typen hvis seerene deres ikke var interessert.

Alternativt er det en slags siste krampetrekning fra TV-industrien, hvor man må skjære til beinet og kvalitet ofres.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp