Hva kjøper en på harrytur

9 Jul 2023
2.622
Ja, hva kjøper en på harrytur nå om dagen? Noen gode produkter man sparer store penger på? Har begrenset plass i fryseren.
 
Pleier å kjøpe vin, håndverksøl, snus, kyllingfilet (den uten vann) og noe annen type kjøtt. Sist entrecôte av kalv som var helt nydelig. Er ikke typen som fyller opp handlekurven med all mulig drit.
 
Ja, hva kjøper en på harrytur nå om dagen? Noen gode produkter man sparer store penger på? Har begrenset plass i fryseren.
Godt spørsmål.
Jeg har observert at det er enkelte varer som har en unødvendig høy pris i Norge.
Peanøttsmør f.eks. er en god del billigere over grensa.
 
Visualiserer handleturen på nordby; så blir det faste stopper på brus/energidrikk/folkøl - og muligens san pellegrino; . polarbrød/kjeks osv før man beveger seg over mot frukt/grønnsaker. En del billig der, men personlig foretrekker jeg det kjente her hjemme faktisk.. Frysedisken; kyllingfileter, en burgerpakke, svinefilet +++ avhengig av dagsform. Videre til risifrutti xl og ost kan det være en del å spare på.. Så kjøttdisken, bra utvalg/priser og de kutter det du vil ha.. big-pack med karbonadedeig er grei å steke opp/fryse, så blir det godis.. Bortsett fra de åpenbare lokkevarene er det nå mer fristende å dra over grensen pga utvalget egentlig
 
Ser utelukkende på utvalg og tar helst med meg de tingene som jeg ikke får tak/er svært vanskelig å få tak i, i Norge.
 
Capri Sonne, fløtegratinerte poteter, hamburgere, en kasse med cola. Pålægg; ost, krydderskinke. Juice, polarbrød.
 
Spareribs kan man spare hysteriske summer på
Naturli det når de heter spareribs.

c39.jpg
 
Blir ikke dette "kompisbrød" på svensk?
Polaren Per.
Det er sjeldent vi er over grensa, det er stort sett når kona skal ha asiamat-ingredienser som butikkene ikke har her. Men dersom jeg blir med, kjøper jeg noe røyk, noen ganger litt øl.
Det er Nordby/Strømstad som er nær oss, da. Og på Nordby er det noen steder hvor man kan spise OK lunsj for en billig penge. Men det er selvfølgelig ikke gourmetmat, bare så ingen får griller i hodet. Det er jo Systembolag i Strømstad, og der er vanlig whisky eller annen dusinvaresprit og hverdagsvin ofte noe billigere enn på polet.
 
Italiensk rødvin, noe soave, hveteøl, kalvestek, kjøttdeig til sønn min som tror han skal bli kroppsbygger, og noe grytekjøtt til boef Bourgogne.
 
Vin, øl, bacon, hvitost, brus, caprisonne, fersk kjøttdeig, godteri, kylling, hamburger. Sånn ca.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp