Hva kjøper en på harrytur

Pleier å kjøpe andebryst. Her er det mye å spare. Ellers som @peraleks , jeg tar en runde og plukker med meg ting som jeg får lyst på og som jeg vanligvis ikke finner i butikkene her.
 
sjekk Zeta sine produkter. Tapenaden og den grillede paprikaen er veldig gode.
Felix hel saltgurka og Felix syltet slangeagurk likeså. Västerbottenost, Prästost og Greveost. Original Gouda fra Gouda. Hel rund Brie.
Ellers enig med Malacay. Gå rundt og plukk spennende ting,
Jimmys har verdens beste hamburgerdressing pluss enkelte gode senneper, den american style f.eks og den sterke med mango og habanero. God tur!
 
Kona stikker på harrytur i dag, men jeg gidder ikke bli med. Har bare bedt henne kjøpe noe røyk til meg, siden det er billigere der.
 
Hyggelig med en tur - veldig lenge siden sist. Av det som er nevnt her ble det sill, ost (Präst), bacon. Konfiterte andelår. Fant ikke noe brukbart sytetøy - dårlig utvalg på Maximat Tøcksfors. Ble en Coop spareribs som ryker til kvelds - veldig billig.

Blant det som ikke var nevnt fant jeg blant annet veldig billig Mortadella (en favoritt) og ekstremt billig billig stor bit med lettsalta sideflesk, som går i fryseren i mindre biter for diverse...

.. på polet ble det 2 Barolo (sparte vel 150 kr flaska) og dessuten noe så rart som en rabarbra- og granateple-greie, som vel er en slags likør, som for det mest vil være smakssetter. Dessuten en Limencello.

Peroni var de utsolgt for (skulle ha med til en venn...) så ble ingen øl...

Nuvel. Det var da en grei tur.
 
Ellers hadde det nok blitt litt mer fersk kjøttmat (f.eks. kalv) om jeg ikke hadde både kjøleskap og fryseboks ganske full og snart skal på ferie.....
 
Det er sjelden jeg er over grensa, til tross for at jeg bor nære. Ble med en sønn over for et par uker siden, og da var det vel to år siden sist. Kjøpte et par glass sill og ansjos, noe makaroni, knekkebrød fra Leksand har jeg flere pakker av i skapet. Og så kjøpte jeg øl.
Noe annet bruker jeg ikke å kjøpe i Sverige, mat kjøper jeg i Norge og den skal helst være norsk.
 
Kattemat, fuglemat, noen få reseptfrie apotek-produkter, brus, energidrikke, alkohol og tobakk.
Går lite av kjøtt i husholdningen men selvfølgelig noe å spare der også.
Ellers?
Hadde en liste på 25-30 produkter før pandemien, prisene i Sverige har siden som kjent gått kraftig opp og med en tidvis dårlig kronekurs, 20 mil tur-retur å kjøre og avkortet kvote er det gradvis blitt atskillig mindre interessant/lønnsomt med Harry tur.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp