- 9 Jul 2023
- 3.756
Skal vi skissere noen retningslinjer her? Siden grillsesongen nærmer seg.
Lag selv? Hvorfor? Smaken, ferskheten, ingredienser....... den kjøpte har frøoljer og tilsetningsstoffer.
Slik lager jeg den hjemme:
1. Koke potetee. Helst nypoteter. Aller helse selvdyrkede.
2. Kutte løker: Gul løk, vårløk, hvitløk. Etter smak og behag. Dog ikke for mye løk!
3. Kverne oppi salt og pepper, etter smak.
4. Rømme. Jeg har brukt 2 beger lettrømme, 1 beger seterrømme
5. Settes kaldt
Dette er godt!
Lag selv? Hvorfor? Smaken, ferskheten, ingredienser....... den kjøpte har frøoljer og tilsetningsstoffer.
Slik lager jeg den hjemme:
1. Koke potetee. Helst nypoteter. Aller helse selvdyrkede.
2. Kutte løker: Gul løk, vårløk, hvitløk. Etter smak og behag. Dog ikke for mye løk!
3. Kverne oppi salt og pepper, etter smak.
4. Rømme. Jeg har brukt 2 beger lettrømme, 1 beger seterrømme
5. Settes kaldt
Dette er godt!