Kupp i Rød ungdom?

Så politisk kvarter i dag med Kaur og Auf lederen.
Sett de neilene til Kaur? Fikk noen nærbilder av dem der. Jøss det er ikke akkurat sånt man vanligvis assosierer med kvinner på ytterste venstreside det der.
 
Synes bare slike Facebook-grupper er fullstendig meningsløse. Du stemmer ved et valg og stemmene avgjør hvem som blir statsminister. Å lage en gruppe på sosiale medier for å "ønske seg en statsminister" er det noe veldig fjortisaktig over. Tror man virkelig man påvirker noen eller er det bare for å bli sett?

Men hvis man har en glede av slike påfunn, så for all del. Og hvis noen ble krenket så får jeg selvsagt beklage.
Det vet jeg ingenting om, siden jeg selv har stemt Ap i alle år.

Men å henge seg opp i hva diverse grupper på fjesboka driver med, er ikke min hobby. Er på fjesboka kun for det meste pga å holde kontakten med venner rundt omkring i verden.
 

Ser ut som flere har meldt seg ut av Rød Ungdom som følge av den nye lederen og retningen der, så ja om dette er fremtiden til Rødt med det som er Rød Ungdom nå så kan de og NKP dele buss i fremtiden.
 

Ser ut som flere har meldt seg ut av Rød Ungdom som følge av den nye lederen og retningen der, så ja om dette er fremtiden til Rødt med det som er Rød Ungdom nå så kan de og NKP dele buss i fremtiden.

Synd at Smith-Sivertsen ble kastet. Har sansen for hun, er jo milevis over Kaur på alle måter. Skikkelig fin er hun også.
 
At mennsker er faglig dyktige betyr ikke at de er sosialt dyktige. Finnes høyt utdannede mennesker som er totalt asosiale og psykopater. Høyere utdanning er ikke nødvendig garanti for forstand.
Det gamle fromme ønske: Den Gud give embete give han også forstand.
Nei, du får si det til de her inne som trekker frem høyre utdanning titt og ofte.
 
Hehehe, det blir fort noen skrivefeil :)
Skal egentlig ikke si noe om det da jeg skriver feil titt og ofte. Jeg har en skade i venstre hånd som medfører signalforsinkelse , så når jeg skriver på tastatur med begge hender kan bokstaver bli kastet om.
Forsto hva du skrev, og kan si meg betinget enig.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp