SHL og HockeyAllsvenskan

Frölunda med en 4-3-seier etter OT i kveld oppe i Skellefteå. Dermed er det fortsatt liv i denne serien.

David Edstrom med et bra sluttspill så langt. Han har sendt Frölunda i ledelsen nå hjemme mot Skellefteå. Hjemmelaget må vinne for å holde liv i serien.

Johnsson utlignet for Skellefteå, men Friberg scoret like etterpå. 1+1 for sistnevnte så langt i kveld.

Innala 3-1 og avgjør trolig. Dermed blir det en sjuende kamp mellom lagene. Rögle får jo så mye hvile her at de risikerer å miste helt momentum før finalespillet.

Brynäs med en skikkelig nedsabling av DIF i kveld. 6-2 endte det der Kelleher gjorde hattrick. Men dette er fortsatt bare første oppgjør i finaleserien.

I morgen møtes Skellefteå- Frölunda til siste kamp i semifinaleserien. Kampen spilles 19.30 og sendes på VGTV. Allerede på lørdag tar finalespillet til der vinneren av nevnte kamp møter Rögle. Første finale spilles klokken 15.00 og sendes på VGTV og Tv4. Rögle har da hvilt siden 11.april etter å ha danket ut Växjö 4-0 i kamper.

Fortsatt 0-0 mellom Skellefteå og Rögle. Gjestene er giftige. Kan fort gå mot SM-gull for Rögle til tross for at de gikk inn i sluttspillet som dårligst rangert lag.

Sandin Pellika ikke med. Skade?
Salomonsson fortsatt i 1.backpar for Skellefteå.

Skellefteå med 2 utlendinger. Motstanderen med 8. imponerende av Skellefteå
Men den store hendelsen i kampen sett i ettertid var at Everberg hadde med seg bare ett skøytepar, ødela en skøyte og måtte sitte store deler av kampen på benken. Han får kjørt seg av en del kommentatorer nå i kveld.

Bichsel med kampens eneste mål da Rögle utlignet serien mot Skellefteå i kveld.

I går banket Brynäs DIF. 3-0 i den serien nå og Brynäs på full fart tilbake til SHL.

Brynäs med 3-1-seier i Hovet og de er tilbake i SHL..

2-1 til Skellefteå nå i 3.periode i Ängelholm.

Skellefteå med sin andre seier på rappen i Ängelholm i dag. 2-1 etter OT etter to scoringer av Johnsson. Skellefteå leder nå serien 3-1 og kan avgjøre serien hjemme på mandag.

3.periode og Skellefteå leder 1-0 etter nok et mål av Andreas Johnsson. Står det seg slik så vinner de SM-gull.

Max Lindholm og 2-0 på åpen kasse! Skellefteå er mestere!

En skadet Jonathan Pudas jubler på tribunen.

Det er fjerde SM-gull for Skellefteå og det første på 10 år. De har jo fem tapte finaler ellers i denne perioden.