Irriterende Nordea-annonse

9 Jul 2023
2.629
Er blitt kunde av Nordea etter at banken kjøpte opp Gjensidige. Det var en grei nettbank med like gode betingelser som andre effektivt drevne nettbanker.

Nordea virker å være en klar utfordrer til DNB, som holder seg med sine stort sett høye renter (på utlån...). Generelt er sånne tilleggsgreier noe som irriterer meg - og alle disse hersens forbrukerøkonomene som man skal betale (den høye) lønna til.

Ikke nok med at disse gnåler seg gjennom en rekke redaksjonelle saker, både på nett, papir og typisk på TV2 Nyhetskanalen hele tiden, nå bruker de også annonsekroner på å gnåle i vei om "Slik blir din privatøkonomi i 2024".

Makan - de vet da for pokker ingenting om min privatøkonomi. Sannysnligvis blir den ganske bra, men den kan også bli ganske dårlig. Det kommer mye an på jobben og mye annet.

Og disse spådommene kan de generelt holde for seg selv!

 
Nå dukker det opp noen kjendisdamer på Nordeas FB-side også, hun der Skarbø og en annen blondine som jeg har sett, men ikke vet navnet på... Nå er det noe kvinnegreier, selvsagt - men noe kursopplegg, sikkert med disse kjendisene da...

... vurderer sterkt å gå over til Bulder Bank, bare på trass. Men ser at de også betaler ut et pent utbytte til kundene. En får vel nesten 4.000 i utbytte for hver million man har i lån, ser jeg.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp