Absolutt, tar den med bacon også jeg. Ingen vits å spare kalorier når man først skal ha noe fra den kantenDet er sant. Bråmett og bråsulten igjen.
Men jeg er ikke finere på det enn at jeg nyter en Big Tasty i ny og ne.
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Absolutt, tar den med bacon også jeg. Ingen vits å spare kalorier når man først skal ha noe fra den kantenDet er sant. Bråmett og bråsulten igjen.
Men jeg er ikke finere på det enn at jeg nyter en Big Tasty i ny og ne.
Alltid interessant med folk som mener noe om andres smak, interesser og hvilke opplevelser de foretrekker.Egon overlever på folk som ikke uten videre har interesse for mat, og det synes det meste smaker ålreit - og at det å spise ut er i seg selv en opplevelse. Litt det samme som gamlesenteret i Puerto Rico altså.
Tar Centrist feil da?Alltid interessant med folk som mener noe om andres smak, interesser og hvilke opplevelser de foretrekker.
Det vet jeg ikke, men konstaterer at det slenges ut løse påstander uten at det ligger forskning bak.Tar Centrist feil da?
Faktisk så har jeg det, en ganske svær en og. Det var ikke noen muligheter for å bestille med den da jeg var der for X år siden, kanskje jeg kunne ringt dem.Har du ikke mobiltelefon?
Jeg har vært ekstremt mange steder, men må innrømme at der har jeg ikke vært. Er det på blitzhuset liksom? Var det et tilbakestående forsøk på en burn? Stakkars menneske.Har du vært andre steder enn Cafe Blitz da?
Egon er søppel - halvfabrikata til restaurantpris. Skjønner ikke at folk gidder å gå dit å spise engang. Maten smaker ikke godt engang.
Faktisk så har jeg det, en ganske svær en og. Det var ikke noen muligheter for å bestille med den da jeg var der for X år siden, kanskje jeg kunne ringt dem.
Det er vel absolutt ingenting som tilsier at folk som er over middels matinteresserte drar til Egon for å spise heller.Det vet jeg ikke, men konstaterer at det slenges ut løse påstander uten at det ligger forskning bak.
Er nok en stund før covid jeg var der jaEtter covid kan med bestille fra bordet med QR-kode
Kunne aldri tenkt meg å si noe om andres smak og interesser når det gjelder mat. Har ikke forutsetning for det. Dersom noe liker å bli flådd så er det ok for meg.Det er vel absolutt ingenting som tilsier at folk som er over middels matinteresserte drar til Egon for å spise heller.
Og det trengs ikke mer videre forskning bak en sånn påstand heller, det er bare å lese omtrent alt av anmeldelser og kritikker av Egon opp igjennom årene.
Men først og fremst vet man at matinteresserte drar andre steder kun ved å se på prisene. Egon sin meny består stort sett av retter hobbykokker fint klarer å lage hjemme selv, og når prisen for 250gr entrecôte ligger på svindyre 399,-, så vet man at man blir flådd i døren.
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.