Egon

Egon overlever på folk som ikke uten videre har interesse for mat, og det synes det meste smaker ålreit - og at det å spise ut er i seg selv en opplevelse. Litt det samme som gamlesenteret i Puerto Rico altså.
Alltid interessant med folk som mener noe om andres smak, interesser og hvilke opplevelser de foretrekker.
 
Har du vært andre steder enn Cafe Blitz da?
Jeg har vært ekstremt mange steder, men må innrømme at der har jeg ikke vært. Er det på blitzhuset liksom? Var det et tilbakestående forsøk på en burn? Stakkars menneske.
 
Egon er søppel - halvfabrikata til restaurantpris. Skjønner ikke at folk gidder å gå dit å spise engang. Maten smaker ikke godt engang.

Nei, min erfaring er at søppel sjelden smaker godt. Isåfall lite å
overraskes over, dersom det ikke var noe annet enn maten som fristet.
 
Det vet jeg ikke, men konstaterer at det slenges ut løse påstander uten at det ligger forskning bak.
Det er vel absolutt ingenting som tilsier at folk som er over middels matinteresserte drar til Egon for å spise heller.

Og det trengs ikke mer videre forskning bak en sånn påstand heller, det er bare å lese omtrent alt av anmeldelser og kritikker av Egon opp igjennom årene.

Men først og fremst vet man at matinteresserte drar andre steder kun ved å se på prisene. Egon sin meny består stort sett av retter hobbykokker fint klarer å lage hjemme selv, og når prisen for 250gr entrecôte ligger på svindyre 399,-, så vet man at man blir flådd i døren.
 
Deres ultimateburger synes jeg er ganske god, i alle fall en del hakk over Burger King og McDonalds. Prisen er jo en del hakk over også, så skulle vel bare mangle. Bestiller ikke mer "skikkelig" mat om en først er på Egon, det er temmelig bortkastet ja.
 
Syns Egon funker helt utmerket når farfar er i by'n og skal spandere middag på hele flokken.

Her er det lekerom for de aller minste, som ikke klarer å sitte i ro. De litt større og ganske kresne finner alltids noe de liker- type pizza, burger, nachos. Vi som nærmer oss middelaldrende, føler kanskje at dette er "under vår verdighet", men maten glir da greit ned. Og gamlingene koser seg med en klassisk entrecote med bearnaise.

Så i sånne anledninger foretrekker jeg plasser som Egon og TGI, fremfor finere restauranter med seks retter på menyen, der minst to unger blir sure fordi det bare er ekle ting på menyen, og minstemann går lei fordi det tar en time å få maten på bordet.

Egon har sin funksjon. Intet kulinarisk høydepunkt, men det funker for storfamilien, og stemningen er god.
 
Det er vel absolutt ingenting som tilsier at folk som er over middels matinteresserte drar til Egon for å spise heller.

Og det trengs ikke mer videre forskning bak en sånn påstand heller, det er bare å lese omtrent alt av anmeldelser og kritikker av Egon opp igjennom årene.

Men først og fremst vet man at matinteresserte drar andre steder kun ved å se på prisene. Egon sin meny består stort sett av retter hobbykokker fint klarer å lage hjemme selv, og når prisen for 250gr entrecôte ligger på svindyre 399,-, så vet man at man blir flådd i døren.
Kunne aldri tenkt meg å si noe om andres smak og interesser når det gjelder mat. Har ikke forutsetning for det. Dersom noe liker å bli flådd så er det ok for meg.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp