- 4 Jul 2023
- 4.190
Det var jo en underholdende tråd på det nedlagte forumet, så hvorfor ikke få det i gang igjen.
Denne er jo en god start:
Denne er jo en god start:
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Lo godt av den!Det var jo en underholdende tråd på det nedlagte forumet, så hvorfor ikke få det i gang igjen.
Denne er jo en god start:
Jeg syns jo at markedssjefen kommer med et fornuftig tilsvar til Birgitte da.Birgitte provosert over Egon.
– Jeg hadde bestilt to barnebrus til døtrene mine og en liten brus til meg selv via QR-kode. Når brusen blir servert får vi tre identiske glass med Cola uten sukker, sier 29-åringen.
- Kundene blir lurt
Egon-kunde Birgitte Østgård ble svært overrasket da glassene med brus kom på bordet.www.tv2.no
Egon bør gjøre som softis-sjappene som selger gigantisk is til både barn og voksne.Jeg syns jo at markedssjefen kommer med et fornuftig tilsvar til Birgitte da.
Egon: – Slik har det alltid vært
TV 2 hjelper deg ber Egon forklare, og får dette svaret fra Ståle Nøst, som er leder for markedsavdelingen:
«Det stemmer at en liten mineralvann på Egon koster 57 kroner og at en mineralvann på barnemenyen vår koster 41 kroner.
Slik forskjell har det alltid vært på Egon og det samme gjelder på alle Egon.
Praksisen er at prisene i barnemenyen (både mat og drikke) er satt lavere enn i «voksenmenyen» for å gi hele barnefamilier en noe rimeligere opplevelse av Egon – og det må jo være positivt.
Om vi skulle endret praksisen, ville prisen på mineralvann i barnemenyen bli satt opp til «voksenpris» og det ville jo være negativt for barnefamiliene.»
Mens Birgitte driter seg ut med denne responsen.
Tull
– At dette er for å hjelpe barnefamilier til en rimeligere opplevelse er i mine øyne tull, mener Birgitte Østgård.
Hun synes Egon i stedet burde senke prisen på liten brus, eller la prisene møtes på midten.
Treffer forferdelig godt med denne kommentaren og:Nok en gang debatt om Egon i norske riksmedier:
Først debattredaktør i Avisa Olso, Ahmed Ashraf, som prøver seg med litt raljering over anmeldere som kritiserer Egon.
La oss alle le av Egon, enda en gang
Hva er det matanmeldere tror de skal få hver gang de er på Egon?www.nettavisen.no
Så et tilsvar fra en av anmelderne.
Nei, vi ler ikke av Egons besøkende
Det vi matanmeldere gjør er å ønske at Egon bryr seg om de som besøker restauranten.www.nettavisen.no
Synes Wilhelmsen kommer betydelig bedre ut her. Et godt tilsvar på et stakkarslig forsøk på kritikk.
Denne klassekamp-retorikken hadde fungert bedre om Egon var et billig alternativ for folk som ikke har råd til å gå på skikkelig restaurant. Men prisene er jo høye.Først debattredaktør i Avisa Olso, Ahmed Ashraf, som prøver seg med litt raljering over anmeldere som kritiserer Egon.
Ja, det er jo noe lignende jeg har sagt lenge. At Egon serverer kromat til restaurantpriser (og priser man egentlig kan forvente en ganske god restaurant). Hadde de hatt 30 % lavere priser, kunne man i det minste sagt at det var grei valuta for pengene. Men det er man lysår unna per dags dato.Denne klassekamp-retorikken hadde fungert bedre om Egon var et billig alternativ for folk som ikke har råd til å gå på skikkelig restaurant. Men prisene er jo høye.
Ja, de hadde det. Egon passer for 30 stykker med jobben skal ut, de har noe for alle. Ellers synes jeg det har gått litt sport i å slakte de. De lever på beliggenhet, maten er grei og ikke noe mere, men de har et skyhøyt prisnivå sammenlignet med restauranter som er bedre. Men de treffer tydeligvis sitt publikum.Tenker at de som går på Egon synes de får valuta for pengene. Ellers hadde de valgt noe annet
Min karriere har ikke begynt. Og kommer neppe til å gjøre det heller.Min karriere som Egon-spiser er over.
Nettopp - Egon er et sted der man treffer folk og får noe på tallerkenen, og alle kan finne noe som passer ift sult, lommebok, smak og behag. Bestilling og betaling i kassa er jo også praktisk en slik setting - man unngår den store regningen som skal deles på en som har spist lite vs en som har kost seg skikkelig......Ja, de hadde det. Egon passer for 30 stykker med jobben skal ut, de har noe for alle. Ellers synes jeg det har gått litt sport i å slakte de. De lever på beliggenhet, maten er grei og ikke noe mere, men de har et skyhøyt prisnivå sammenlignet med restauranter som er bedre. Men de treffer tydeligvis sitt publikum.
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.