Egon

4 Jul 2023
4.190
Det var jo en underholdende tråd på det nedlagte forumet, så hvorfor ikke få det i gang igjen.

Denne er jo en god start:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Det var jo en underholdende tråd på det nedlagte forumet, så hvorfor ikke få det i gang igjen.

Denne er jo en god start:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Lo godt av den! 😂
 
Birgitte provosert over Egon.

– Jeg hadde bestilt to barnebrus til døtrene mine og en liten brus til meg selv via QR-kode. Når brusen blir servert får vi tre identiske glass med Cola uten sukker, sier 29-åringen.
 
Birgitte provosert over Egon.

– Jeg hadde bestilt to barnebrus til døtrene mine og en liten brus til meg selv via QR-kode. Når brusen blir servert får vi tre identiske glass med Cola uten sukker, sier 29-åringen.
Jeg syns jo at markedssjefen kommer med et fornuftig tilsvar til Birgitte da.

Egon: – Slik har det alltid vært​

TV 2 hjelper deg ber Egon forklare, og får dette svaret fra Ståle Nøst, som er leder for markedsavdelingen:

«Det stemmer at en liten mineralvann på Egon koster 57 kroner og at en mineralvann på barnemenyen vår koster 41 kroner.

Slik forskjell har det alltid vært på Egon og det samme gjelder på alle Egon.

Praksisen er at prisene i barnemenyen (både mat og drikke) er satt lavere enn i «voksenmenyen» for å gi hele barnefamilier en noe rimeligere opplevelse av Egon – og det må jo være positivt.

Om vi skulle endret praksisen, ville prisen på mineralvann i barnemenyen bli satt opp til «voksenpris» og det ville jo være negativt for barnefamiliene.»

Mens Birgitte driter seg ut med denne responsen.

Tull​

– At dette er for å hjelpe barnefamilier til en rimeligere opplevelse er i mine øyne tull, mener Birgitte Østgård.

Hun synes Egon i stedet burde senke prisen på liten brus, eller la prisene møtes på midten.
 
Jeg syns jo at markedssjefen kommer med et fornuftig tilsvar til Birgitte da.

Egon: – Slik har det alltid vært​

TV 2 hjelper deg ber Egon forklare, og får dette svaret fra Ståle Nøst, som er leder for markedsavdelingen:

«Det stemmer at en liten mineralvann på Egon koster 57 kroner og at en mineralvann på barnemenyen vår koster 41 kroner.

Slik forskjell har det alltid vært på Egon og det samme gjelder på alle Egon.

Praksisen er at prisene i barnemenyen (både mat og drikke) er satt lavere enn i «voksenmenyen» for å gi hele barnefamilier en noe rimeligere opplevelse av Egon – og det må jo være positivt.

Om vi skulle endret praksisen, ville prisen på mineralvann i barnemenyen bli satt opp til «voksenpris» og det ville jo være negativt for barnefamiliene.»

Mens Birgitte driter seg ut med denne responsen.

Tull​

– At dette er for å hjelpe barnefamilier til en rimeligere opplevelse er i mine øyne tull, mener Birgitte Østgård.

Hun synes Egon i stedet burde senke prisen på liten brus, eller la prisene møtes på midten.
Egon bør gjøre som softis-sjappene som selger gigantisk is til både barn og voksne.
Gi alle en halvliter, ta 80 kroner for det, ferdig med det.
 
Kan en voksen bestille fra barnemenyen på Egon? Om ikke så har jo Egon et poeng og at de gir barn en rabatt.
 
Nok en gang debatt om Egon i norske riksmedier:

Først debattredaktør i Avisa Olso, Ahmed Ashraf, som prøver seg med litt raljering over anmeldere som kritiserer Egon.


Så et tilsvar fra en av anmelderne.


Synes Wilhelmsen kommer betydelig bedre ut her. Et godt tilsvar på et stakkarslig forsøk på kritikk.
 
Nok en gang debatt om Egon i norske riksmedier:

Først debattredaktør i Avisa Olso, Ahmed Ashraf, som prøver seg med litt raljering over anmeldere som kritiserer Egon.


Så et tilsvar fra en av anmelderne.


Synes Wilhelmsen kommer betydelig bedre ut her. Et godt tilsvar på et stakkarslig forsøk på kritikk.
Treffer forferdelig godt med denne kommentaren og:

"Den engelske frokosten koster 234 kroner. Til sammenligning koster en frokostbuffé på Grilleriet i Folketeaterpassasjen 350 kroner, og da kan du spise så mange egg og så mye bacon du vil, og drikke er inkludert. På Pastis Bistrobar koster samme rett 168 kroner."

Er jo helt vilt prisene det tas for dette.
 
Først debattredaktør i Avisa Olso, Ahmed Ashraf, som prøver seg med litt raljering over anmeldere som kritiserer Egon.
Denne klassekamp-retorikken hadde fungert bedre om Egon var et billig alternativ for folk som ikke har råd til å gå på skikkelig restaurant. Men prisene er jo høye.
 
Denne klassekamp-retorikken hadde fungert bedre om Egon var et billig alternativ for folk som ikke har råd til å gå på skikkelig restaurant. Men prisene er jo høye.
Ja, det er jo noe lignende jeg har sagt lenge. At Egon serverer kromat til restaurantpriser (og priser man egentlig kan forvente en ganske god restaurant). Hadde de hatt 30 % lavere priser, kunne man i det minste sagt at det var grei valuta for pengene. Men det er man lysår unna per dags dato.
 
Min karriere som Egon-spiser er over.

Men da ungene var små og kresne var det er trygt valg. Alle fant ett eller annet.

Men dyrt? Visst pokker er det dyrt.

Så at voksne folk uten barn går dit og spiser når det er så mange fantastiske alternativer enten man bor i en småby på Nordvestlandet eller i hovedstaden. Det forstår jeg ikke.
 
Egon er søppel - halvfabrikata til restaurantpris. Skjønner ikke at folk gidder å gå dit å spise engang. Maten smaker ikke godt engang. Spist der "under tvang" par ganger. Når setter jeg foten ned hvis noen foreslår dette hølet.
 
Tenker at de som går på Egon synes de får valuta for pengene. Ellers hadde de valgt noe annet
Ja, de hadde det. Egon passer for 30 stykker med jobben skal ut, de har noe for alle. Ellers synes jeg det har gått litt sport i å slakte de. De lever på beliggenhet, maten er grei og ikke noe mere, men de har et skyhøyt prisnivå sammenlignet med restauranter som er bedre. Men de treffer tydeligvis sitt publikum.
 
"De er ikke dumme. De vet hva de betaler for og får i seg."......

... nei, de er kanskje ikke dumme. Men de er uopplyste og/eller tør ikke ta andre valg som de antakelig som ville ført dem til steder som de matmessig trolig ville være mer fornøyd med.

Men klart - kommer man utenbys fra og hovedsaken er å møte venner og ta seg et måltid, der kanskje mange er ukjent i byen og ikke gidder bruke tid på å lete seg fram, så er jo Egon greit nok for disse.

Egon selger på enkelhet, beligghenhet og trygghet. Og folk får mat - i en setting der kanskje ikke maten er det viktigste, og det funker.

Og det kan kanskje virke som om også matanmeldere er blitt mer opptatt av klikk enn før - dermed så selger terningkast 1 og 2, og aviskommentatorene får jo også sine klikk når de kritiserer dette....

.. så da har man det gående.
 
Ja, de hadde det. Egon passer for 30 stykker med jobben skal ut, de har noe for alle. Ellers synes jeg det har gått litt sport i å slakte de. De lever på beliggenhet, maten er grei og ikke noe mere, men de har et skyhøyt prisnivå sammenlignet med restauranter som er bedre. Men de treffer tydeligvis sitt publikum.
Nettopp - Egon er et sted der man treffer folk og får noe på tallerkenen, og alle kan finne noe som passer ift sult, lommebok, smak og behag. Bestilling og betaling i kassa er jo også praktisk en slik setting - man unngår den store regningen som skal deles på en som har spist lite vs en som har kost seg skikkelig......

...de fleste går ikke på Egon for en kulinarisk opplevelse, men for å hygge seg. Noen ganger er maten underodnet.
 
Kun vært der to ganger, og da var det slekt utenbysfra som var gira.
Ene gangen var jeg sjukt bakfull, da var pizzabuffeen helt grei.

Men nå har slekta akseptert å prøve litt annet, så da blir det nok aldri besøk dit igjen.
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp