Strømsgodset Klubbtråd

Skjønner hva du mener, samtidig er det grenser for hvor lenge vi kan gjemme oss bak manglende sportslige resultater. Der har det jo unektelig vært en bedring.

De fleste andre steder hadde man snakket om sportslig opptur og medgangsbølge med de resultatene vi har nå. Vi, derimot, trekker ikke folk. Hvorfor?
Det har vært en bedring i form av resultater på tabellen i fjor ja, etter en sluttspurt men den fotballen som ble levert over 30 runder trekker ikke Ola og Kari Dunk.

Så er vi 6 runder inn i serien i år og det ser litt bedre ut enn det mange av oss fryktet men det er ikke helt der enda. Synes personlig klubben ikke gjør nok (noenting) for å trekke folk annet enn absolutt minimum som er poster i SoMe og flagging på kampdag. Folk har vel opplevd "tillitsbrudd" etter såpass mange magre år at det er ikke lett å gjenvinne tilliten til de som ikke er den harde kjernen. Synd at vi ikke klarer å høste bedre frukter av hypen som er nå.

Hadde vært interessant lesning om det kom en oppfllgingsartikkel fra når Rune M etter Covid uttalte at det nytter ikke å ha under 4500(?) mtp økonomi. Sorry om det ikke er 100% gjengitt korrekt men essensen er at klubben ikke klarer å ta steg på det de sa var nødvendig. Da lurer jeg på hva man faktisk tenker å gjøre konkret eller om det bare skal skure og gå videre? Eller er klubben feilfri og er det alle i Drammen og omegn som gjør feil?
 
Godset trenger noe som trekker til seg godværsfans. Sånn at folk føler "DET HER MÅ VI VÆRE MED PÅ". Man må få folk på andre kamper enn kamper mot 3050. Det er ting jeg alltid lurer på. Hvorfor er det her så vanskelig?
 
Hver gang jeg kjører over Drammensbrua, drømmer jeg om å få oppleve utsikten fra en av de tre store blokkene som ligger oppe på den toppen. Hva heter det der hvor de ligger, egentlig?
Strøtvet evt Toppenhaug heter området der de tre blokkene ligger. Vært oppe i nest øverste etasje i blokken i midten. Fantastisk utsikt!

Tror Godset tar LSK i kveld
 
Noterer meg at Godset melder om 3000 solgte billetter på morningen i dag, samtidig er det utsolgt bortefelt rapporteres det fra stasjonbyen.
Tynn suppe fra Drammen og destod imponerende av Lillestrøm å mobilisere utsolgt felt på en helligdag hvor flere kjører langweekend med fri på fredag samt at det ikke går tog.
Så jævlig døvt som det er i Lillestrøm, så skjønner jeg godt at så mange som mulig flykter på storbyferie når muligheten byr seg
 
Ekkel kamp hvor vi kommer til å bli sunget ut på egen hjemmebane nok en gang. Var flere av de kampene i fjor også. Viktig for Isnes sin defensive taktikk å score det første målet. Årets SIF-utgave er bedre på å forsvare ledelse enn å jage utligning. Mot KBK ble vi felt av personlige feil av Krasniqi, Taaje og Dahl. I tillegg har ikke angrepstrioen der fremme vært giftig nok.
Erre ikke mer fugleskrik enn sang fra den gjengen der, a?
 
Hver gang jeg kjører over Drammensbrua, drømmer jeg om å få oppleve utsikten fra en av de tre store blokkene som ligger oppe på den toppen. Hva heter det der hvor de ligger, egentlig?
..og blokkene ligger rett opp for Martin´s "Kjappen". Løkka han sparket på sine første fotballer. Barndomshjemmet er rett oppe i gata for Kjappen.
 
Var det tre keepere vi henta denna sesongen? Og den beste av de står nå?

De som taler for Josteins nese for røverkjøp får seg en for baugen der.
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp