2024 Australian Open

Lov å føle litt for Medvedev også. 6 finaler, og kun vunnet en. Veldig nærme i 2019 US og Australia de to siste.

For en turnering av Sinner. Får betalt av å være effektiv fra og med første runde. Sparer krefter ved å være god!

Nydelig 🎉👍👍👍 Fantastisk comeback av Sinner 🤩 Kan vel ikke være mange som har vunnet sin første tittel på denne måten i sin første finale?

Dette er nok over. Daniil orker ikke. De ekstra timene med spill ble nok avgjørende.
Det siste kan man godt si, men det er jo en grunn til at han spilt disse timene også. Han har ikke holdt samme nivå som Sinner I denne turneringen, har slitt mer på sin vei, så jeg vil ikke si at dette var avgjørende for hvem av de to som til slutt vant turneringen. Sinner totalt sett best, og vinner AO fortjent.

Men en stor hyllest til Medvedev, en seigere fyr finner man ikke på touren.

Hyggelig å få betalt for å slå ut djokeren. Det er noe spesielt med å vinne GS og samtidig slå en av de tre store i løpet av turneringen, især når det er snakk om verdenseneren.

Alt i alt veldig fortjent seier for Sinner når man ser turneringen under ett. Men artig å se Daniil spille som han gjorde i de første to settene. Dette er et spill vi bør se oftere fra han. Surt å tape fra 0-2 for andre gang i finalen i Melbourne.

Straks 5 år siden Novak tapte i GS mot noen andre enn vinneren av turneringen (Thiem i RG '19), med unntak av diskvalifikasjonen mot Busta Rhymes.