Fornøyd med at Urbancic er tilbake og at D'Agostino starter til høyre. Kunne gjerne sett både Auklend og Yanni for hhv. Tangen og Vevatne, men i utgangspunktet et lag som burde ha muligheter mot Odd.
Ikke noe å si på laget.
D'Agostino må spille. Klart beste spiller sist kamp
Salvesen ikke helt topp men han er allikevel målfarlig. En fox in the box er ikke å forakte.
At Svendsen er ute er helt greit. Christiansen håper jeg får minimum 30 minutter idag for et Viking lag som ønsker å angripe og ikke bare stå i forsvar og være tafatte som sist han fikk spilletid.

HNT får ny tillit. Håper han griper muligheten nå.
Yazbek har også mye å gå på synes jeg. Synes det er mer vilje enn ferdighet til nå hos han
Bell prøver og prøver men de andre på laget er ikke med på leken. De er ikke vant med å få pasninger fra midtbanen så de ser handlingslammet ut når ballen kommer fram uten først å ha 30 korte pasninger på egen banehalvdel som ifjor.

Alt satt på spissen med en liten sannhet i seg

Gunnarsson, er han treg i oppfattelsen med tanke på at han fremdeles driver med disse forferdelige pasningene sine bak der?
Hvor mange feilpasninger skal han ha før det synker inn at han bør gjøre det enklere?

Vet det er 1 omgang igjen, men dette kan ikke Viking være bekjent av. Det er Odd B som spiller utpå der, de har flere skader på sentrale spillere.
Jeg gir opp noe topp 5 plassering, her blir det en kamp om å unngå nedrykk. Ønsker også de to trenerne vekk, de viser kamp etter kamp at de ikke evner å gjøre laget klart til kamp. Det er nok nå. Tror alle ser dette etterhvert.
Selv om Viking skulle snufle inn et mål i 2 omgang så endrer ikke det mitt syn på de to på sidelinjen.

Skal i utgangspunktet ikke være nødvendig at det målet skjer. Frispark på midtstreken på 95:20. Da bør det være mulig å få holdt unna siste minuttet. Her er det vel egentlig bare svakt av de 11 mørke
blå utpå banen de siste minuttene.

Sist redigert:
Synes vi spiller en bra 2. omgang, men den avslutningen der er jo peak Viking.
Men det blir spill og motspill. Odd dekker inn de farlighetene vi har i første omgang (innlegg på bakre) og så stanger vi egentlig i 45 min uten å skape sjanser i åpent spill. Scoringen til dansken er OK+ av han (riktig type avslutning), men også heldig. Zlatko sin er fin og nødvendig, men også en av få sjanser vi får i åpent spill i 2. omgang. Så er vi ukloke på slutten..