Bodø/Glimt Klubbtråd

Gamsten inn som vår dødballtrener?


Neida! Men har tenkt tanken flere ganger at MGP kan være en fin fyr å få inn i et akademi som vårt med sine lange erfaring og så kunne man ha fått inn hos Junkeren som spiller. Vinn vinn vinn for alle parter. Mamma og papp bor i byen og pappa har prøvd å få han til byen i mange år så np skjer det kanskje. Egentlig utrolig at han enda klarer å holde på. Er på samme alderen som han og tenker mitt på hvordan han klarer å holde seg i såpass bra form som han gjør.
 
Dette er laget:
Nikita Haikin – Fredrik Sjøvold, Brede Moe, Jostein Gundersen, Adam Sørensen – Ulrik Saltnes, Patrick Berg, Albert Grønbæk – Sondre Sørli, August Mikkelsen, Nino Zugelj.

Benken:
Kjetil Haug, Brice Wembangomo, Odin Bjørtuft, Villads Nielsen, Jens Petter Hauge, Håkon Evjen, Oscar Kapskarmo og Kasper Høgh.

Link:

Det er greit at Hauge er satt på benken all den tid han spiller blottet for selvtillit og spilleglede. Sørlie ser tidvis frisk ut og Zugelj produserer faktisk noe.
Jeg klarer ikke helt å skjønne hvorfor Evjen er satt på benken med mindre han har føling med noe. Enda mindre skjønner jeg hvorfor det er Saltnes som kommer inn. Kunne man ikke kjørt Mikkelsen der og Høgh inn som spiss? Høgh har vel uttalt at han er 100%...
 
Skjønner at man vil være forsiktig med Høgh fremdeles, men veldig enig ang. Evjen. Den skjønner jeg ikke (med forbehold om at han er helt skadefri, selvfølgelig).

Gleder meg til Fet er klar, jeg.
 
Veldig fint at vi får se både Sørli og Zugelj fra start. De leverer begge for bra på nåværende tidspunkt til at en av dem skal sitte på benken til fordel for eksempelvis Hauge. Dermed er jeg også glad for å se Grønbæk tilbake på midten. Han er bra på vingen også, men ikke like bra som i indreløperrollen. Saltnes får nok starte for at han ikke skal være pisse misfornøyd, så får vi nok se Evjen fra start mot Tromsø om han er fit for fight. Så er jeg også glad for at Sjøvold er på plass på backen igjen, for Moe fungerte ikke der. Det jeg er mer kritisk til er at vi fortsetter med Mikkelsen på topp, og hvis det skulle vise seg at det nok en gang ikke fungerer, så blir jeg i hvert fall dritsur om ikke Høgh kommer inn til pause.
 
  • Klubben har økt fra 40 til 115 ansatte siden 2017
  • En ny stadion til 750 millioner kroner er nødvendig for fremtiden

    Jeg håper (oppriktig, jeg liker Glimt) at den sportslige suksessen fortsetter, for dette kan bli dyrt fremover.
 
Lagutttaket luktet veldig av atman forventer KBK ut i hundre og vil ha fart med Sørli og Zugelj på kantene.
Antar Evjen og Høgh kommer innpå i andre for å løpe i senk et KBK som begynner å bli slitent.
 
Har dere begynt med samme isolasjonstaktikken som vikingsupporterne driver med, hvor selv kampene tas i klubbtråden?
 
6 kamper på 21 dager fremover. Nå er jeg veldig glad for at vi røk mot LSK og fikk ei uke fri. Å slippe 2 kamper i oktober kan også vise seg å bli viktig.

Håper vi klarer minst 5 seire før EM-pausen nå, da har vi lagt et enormt grunnlag for sommeren og høsten.

Har vi noen spillere som skal spille EM? Mtp. om vi kan mangle noen spillere 28. juni mot Sarpsborg.
 
Fint med de sentrale pasningene gjennom forsvaret til KBK både av Moe og Berg, men er det isåfall ikke en ide at vingene eller Mikkelsen tar det løpet da fremfor å stå feilvendt?
 

Tråder du følger

Tilbake
Topp